Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Vrištanje non-stop

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Vrištanje non-stop

Znam da je bilo sličnih topica tipa: vrišti noću ili baca se na pod i plače... Ali ovo nije to iako je slično. Već tjednima traje vrisak u našoj kući. Nadam se da je vezan uz činjenicu da se još uvijek nije priviknuo na jaslice, pa nas sada na ovaj način konstantno "kažnjava" odnosno traži stalni angažman... No, to vrištanje nije vezano samo uz bijes već naprosto stalno vrišti - bilo da na nešto želi skrenuti pažnju bilo da je izrazito sretan, a kad je bijesan... e to je ludnica. Tada se zaleti na mene (isprakticirao je puzanje) i udara me kako god zna i umije. Živci su mi na rubu snaga. Nastojim se kontrolirati koliko god mogu jer znam da dernjavom neću ništa postići. Ali da sam umorna i frustrirana - jesam. Dojim i dalje na zahtjev, a onda po mogućnosti mlati i cicu...
    Ima li netko kakvo iskustvo kada bi ovakva ludnica mogla proći?

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas je ovakva ludnica znala biti neposredno prije izbijanja zubića. Proći će. Drži se.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja ti ništa neću govoriti

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kod nas traje s prekidima tako od 11. mjeseca. Taman kad mislim da je "faza" gotova, razuvjeri me :/ . Trudim se ne gubiti živce, ne uspijeva mi uvijek...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Htjela sam reći od 11. mjeseca 2007., ne od 11. mjeseca života

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kod nas je ovakva ludnica znala biti neposredno prije izbijanja zubića. Proći će. Drži se.

Potpisujem.
    Svaki izlazak novog zuba, a sada "svrdlanje" petica, kod nas je praceno agresijom, nervozom..

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sorry, obrnula sam Quote

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imala sam sličnu situaciju,
    pa sam se sjetila da su djeca naše ogledalo :/
    pa sam si priznala da sam jaako rastrešena, pod stresom, iscrpljena,
    već duže vrijeme, iako sam sa sinom bila po cijele dane i davala mu 100% sebe,
    ali to nije bila ona mama na koju je on navikao..

udarao me po cijele dane, vikao, bio mrzovoljan, šamarao me čim bi stigao,
    grizao me, plakao...danima.
    bila sam na izmaku snaga, kad mi sine...

dozvala sam se, počela se odmarati, činiti male stvari za sebe...
    i kroz nekoliko dana on se pretvorio u anđela, i tako je do danas!
    mislila sam da je faza, ali mi je jasno davao do znanja da sam ohoho skrenula s puta, nisam vjerovala da dijete može biti toliko bijesno i to non-stop!

eto to je moje iskustvo

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Tvoje dijete je još malo, moj Filip je veći, ali je imao sličnih ispada kad je krenuo u vrtić. U vrtiću nije uopće radio scene, samo plač pri dolasku. Moj dojam je bio da se tamo ponaša ozbiljnije nego inače, vajlda zato što zna da nema koga zezati, pa da onda todoma nadoknađuje. Više dernjave, stalno mama ovo, mama ono, hrani me, pomozi mi i sl. fore, te obavezno pola sata jauka zbog bilo čega. Sad vrtić puno bolje prihvaća, naviknuo se, to je njegovo mjesti, a ni doma nema scene dernjave u stilu male bebe.
    Sve u svemu-vjerojatno faza, koja će ga proći. Može biti i priprema za razvojni skok-pa izražava frustraciju.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ipak je ludnica bila povezana s jaslicama (i vjerojatno mojom nervozom zbog toga)... U posljednjih par dana stanje se znatno popravilo, a u jaslicama se normalno privikava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •