-
-
Vrlo zanimljivo pitanje, nadam se da ce ti se javiti koji pravnik, ja nisam upucena, ali me ovo isto zanima.
No, mislim da bi u slucaju da ne potpises produzenje ugovora poslodavac tesko utjerao naknadu za trosak edukacije. Naime, cini mi se da je pojam "najmanje dvije godine" u suprotnosti sa sa ugovorom na određeno, ako je on kraći od 2g.
-
slažem se s Daedi. Tvoj sadašnji ugovor je sporazum između tebe i poslodavca. Vi ste se sporazumjeli da on traje na određeno vrijeme do nekog datuma. A što će poslije tog datuma biti, hoćeš li ti potpisati novi ugovor, tko zna. Dakle, mislim da ti ne mogu ništa, ako ne potpišeš novi ugovor.
-
hvala vam cure na odgovorima....i ja sam si tako pretpostavljala-ali znate ono-nikad nisi 100% siguran kad su te spike u pitanju posebno ako nisi pravnik....veliku pusu vam šaljem
-
Ako sam radila na ugovor na određeno vrijeme, imam li pravo na naknadu s burze ako mi ugovor ne produže?
-
Meni je tako istekao, nisam isla na burzu, nego se javila odmah u HZZO, ispunili mi papire, poslali na mirovinsko, isao mi staz i primala naknadu koliku sam i primala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma