Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Na plaži......

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Na plaži......

Moja mala ce ovo ljeto imati izmedju 9 i 12 mjeseci i zanima me kakve igracke joj mogu kupiti za igru, odnosno kako se vi igrate sa bebama na plazi u toj dobi?

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Puf ili ti lopta je kod nas zakon i isto tak čeprkanje po kamenju i pjesku! Hmm kad bolje razmislim zaprvo joj niš ekstra netreba ni kupovat, treba ih pusti da istražuju!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo na plazu uvijek nosili hrpu igracki, kantice, lopatice i sl.

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

S je prošle godine imala 8mj. kad smo bili na moru.
    Ne znam koliko ćete vi biti, mi smo bili samo nekoliko dana. Ujutro bi se ustali, doručkovali, popili kavu, spremili i ošli na plažu... tamo se okupali, i tamo-vamo dok bi se osušili ajd nazad u apartman na spavanje (ona je tad spavala 2puta).... kad se probudila je bilo podne pa nismo htjeli po tom suncu na plažu i ostali bi u apartmanu do poslje drugog spavanja, a drugi odlazak na plažu bi prošao kao prvi...
    Da skratim, zbog spavanja i jakog sunca nismo bili baš previše na plaži pa joj nismo ni nekakve posebne igračke kupovali. Ponjeli smo ono čim se inače igra i što se može oprati.
    Sretno!!

P.S. Iako nismo puno vidjeli od plaže ovo nam je bio najljepši godišnji -s našim anđelom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedno vrijeme (dok smo imali jednog sina) smo nosili isto kao deaedi hrpu stvari, dok mi jedna draga prijateljica nije otkrila svoju teoriju.

Ne nosi ništa ili uzmi samo jednu kanticu, dijete treba upoznati kamenčiće, školjke, vodu, grančice, iglice, sve ono što nalazimo na plaži i u blizini plaže, igračke imamo doma, more i obalu ne.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    jedno vrijeme (dok smo imali jednog sina) smo nosili isto kao deaedi hrpu stvari, dok mi jedna draga prijateljica nije otkrila svoju teoriju.

Ne nosi ništa ili uzmi samo jednu kanticu, dijete treba upoznati kamenčiće, školjke, vodu, grančice, iglice, sve ono što nalazimo na plaži i u blizini plaže, igračke imamo doma, more i obalu ne.
    Da, smo moja cura voli kombinirati svoje igracke sa onime sto nadje na plazi, pa joj uvijek sve treba.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi smo sve opskrbili sa svim mogućim - kantice, lopatice, modle za pijesak, lopte, čamac, bazen, ... Nažalost, zanimljiviji je bio sam pijesak, kamenje i mravi.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sa 11 mjeseci se kupala, puzala po plićaku, "ronila" svojevoljno, jela pijesak, pila more ... uživala ko prase
    s 13 mjeseci ponovila isto

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zaboravila sam najvažniju stvar igračke nisu bile baš zanimljive.
    Lopatica za klopanje pijeska i kantica da može piti more. Ostale igračke jedino tuđe.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cool, a kako ste ih drzali na plazi u pelenama ili bez pelena?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališi su dovoljni kamenčići koje nabacuje, a kantica s lopaticom nije za odmet...
    sve ostalo mama donese i mama odnese

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovisi jel kakala il nije Ak je kakala onda smo luftali guzu, ak nije onda smo imali pelenu, dok se nije pokakala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nažalost, zanimljiviji je bio sam pijesak, kamenje i mravi.
    Eto vidiš
    Zna dijete što treba iskoristiti

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Mica Maca prvotno napisa
    cool, a kako ste ih drzali na plazi u pelenama ili bez pelena?
    do godine dana s pelenom (ponekad i bez nje)
    a iza definitivno bez pelene

od igračaka: kantica sa pripadajućim priborom, pijesak i toplo more (Lopar )

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. je cijelo proslo ljeto bio na plazi gol, kad bi se i pokakao ja sam pokupila i stavila u vrecicu
    sjedio je u plicaku, pa nisam htjela da stalno ima mokre gacice

igracke; kantica u koju je stavljao kamencice i skoljkice,
    poljevanje morem itd.

naucio je plivati sa rukavicama, a isli smo na plazu svaki dan od 8:30-11h i iza 17h

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kako na plaži funkcioniraju platnene pelene?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nekak mi se čini da platnene pelene i ne bi bile baš dobar izbor, namoče se, teške su, pune vode..?

mi smo koristili jednokratne pelene za bazen ili je bila gologuza

u toj dobi meni je plaža bila čista patnja, uvijek prejako sunce, predvečer je već znalo biti hladnjikavo (legendarne hladne fronte u kolovozu), gazila i spoticala se po tuđim ručnicima i stvarima, uzimala isključivo tuđe igračke itd...

sad je super, a na plažu ispod dvije vrećice stvari se ne kreće

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

G je imala kupaće gaćice, tako guza ipak nije u direkt kontaktu s pijeskom, meni to nekako nije higijenski, ali to sam ja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •