Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: podkožni čvorić

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno podkožni čvorić

Drage cure,prije par dana sam primjetila potkožni čvorić ispod pazduha veličine graha.Koji je prva dva dana bolio a onda je počeo peči.Sada još boli ali manje.Bila sam kod doktora koji me poslao na citopunkciju,ali moram čekati tjedan dana jer je doktorica na godišnjem.Dali je tko imao nešto slično? :? :? :? :?

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Imala sam ja prije nekih ... 10-15 godina, i to ne jedan nego više.
    Kod mene je bilo u pitanju zapaljenje limfnih čvorova,
    bolilo ko vrag
    Par najgorih dana nisam mogla ni ruke tijelu primaći, katastrofa.
    Prošlo za koji dan, do sad se nije ponovilo, kuc-kuc, da se ne urekne!

I nikad nisam skontala zašto se pojavilo...
    U vrlo kratkom vremenskom razmaku imala sam istu pojavu i na preponama, isto zapaljenje limfnih čvorova.

Nadam se da će ti rezultati brzo stići, to čekanje ubija.

~~~~~~~ da je sve ok

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nadam se da je kod mene isto samo limfni čvor,jer prolazi me strah na samu pomisao da bi bilo nešto gore.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Može biti reakcija na brijanje. Ako si se brijala sa starim žiletom, može se dogoditi upala. Traje nekoliko dana i onda se povuče.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Može biti,jer sam se brijala baš par dana prije ,ali sa novom žiletom. :? :? :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

onda ga malo istroši na nogama.... Možda si promijenila marku ili je bio malo tup pa te čupao i upalio se korijen dlačice.... nije to niš....

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ala, jesu gotovi nalazi???

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo mene.Izgleda da je sve u redu.Meni se ta kvržica jako smanjila ,jedva ju napipam.Išla sam jučer kod specijalistice i rekla je da nećemo raditi punkciju da je to 100% limfni čvor jer se skoro skroz povukao.Ako bi se slučajno opet povečao onda moram doći ponovno k njoj.Ali po njezinom nije ništa strašno.Pa valjda žena zna ak se bavi time.Pozdrav!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni se to često zna pojaviti i to kada se brijem i nakon toga nasprejam sprejem, meni je doktor isto rekao da su se upalili limfni čvorovi i da pijem andol. :?

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Baš mi je drago da se to povlači!

Ali ako imaš ikakvih sumnji i strahova, mislim da možeš zamoliti svog doktora da te svejedno pošalje na punkciju, ono - za svaki slučaj.
    Meni se ta upala pojavila jednom i nikad više.
    Nadam se da će tako i kod tebe biti

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni se jednom dogodilo nešto slično (baš nakon brijanja). stavljaju se alkoholni oblozi i brzo splasne.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Imala sam ja već na tome mjestu kvržicu,prije nekih 5 do 6 godina,samo mi se povukla i nije se pojavila do sad.Primjetila sam ju 2 dana prije menge,a negdje sam čitala da se baš u to vrijeme najčešće pojavljuju te kvržice.Ići ću ja svome doktoru da me pošalje na punkcij jer neću biti mirna dok to ne provjerim. :/

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja imam čvoriće na debelom mesu (guzica),na istom mjestu i na jednoj i na drugoj strani.Da idem dr.ili je moguće da je to od pikica koje sam dobivala poslije carskog? (rodila prije 8 mj.)
    inače mi se povlače-jedna se skoro skroz povukla,druga je malo veća ali pod mojim i muževim budnim okom i pratimo povećanje,odnosno,smanjenje

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni se skroz povukla ta kvržica ispod pazduha ,tak da jedino ak mi se ponovno ppojavi budem išla kod doktora.A ti budeš vidjela ,ako ti se ne povuće po mojem bolje da ideš kod doktora.Iako koga god pitam svi kažu da su to limfni čvorovi.Pa se iskreno nadam da je kod mene i kod tebe isto tako.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja sam prije dvije godine imala upaljene limfne čvorove ispod pazuha pa skoro svakih 10dana.
    nekad me manje boljelo, nekad više, nekad sam imala i po dvije kvrge.

pokušala sam to povezati s ciklusom, ali nisam baš otkrila neki uzorak :/
    kad mi se jednom pojavilo, otišla sam doktorici,
    pregledala me, rekla da je vjerojatno upaljen korijen dlake ili
    nešto potkožno (ali nije korijen dlake, jer bi se vidjelo di je to upaljeno, a ja sam doslovno imala samo crvenu upaljenu kvrgetinu).
    poslala me na krvne pretrage da vidi ima li znakova upale,
    sve je bilo ok (ali mi je otkrila ozbiljnu anemiju igrom slučaja ).

poslije se prorijedilo, sad se ni ne sjećam kad mi se prošli put pojavilo.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Ala prvotno napisa
    Meni se skroz povukla ta kvržica ispod pazduha ,tak da jedino ak mi se ponovno ppojavi budem išla kod doktora.A ti budeš vidjela ,ako ti se ne povuće po mojem bolje da ideš kod doktora.Iako koga god pitam svi kažu da su to limfni čvorovi.Pa se iskreno nadam da je kod mene i kod tebe isto tako.
    pa ne vjerujem da bi tu mogli biti limfni čvorovi :?
    uglavnom,povlači se.Baš sam pitala par cura koje su rodile carskim da li i one to imaju,nekima se povuklo odmah dok se drugima znalo povlačiti i preko godine dana :shock: Ne sjećam se kako mi je bilo poslije prva dva carska,tada nisam bila hipohondar pa nisam tome ni pridavala pažnju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •