lidać, ne brini ti za nas ovdje, lako se mi prešaltamo na dimenzije, fantazije i ostale điđe.
Btw. mislim da je 15 cm prosjek, barem prema mom iskustvu. A mogu se pohvaliti da je MM iznad tog prosjeka. I to me veseli :D.
lidać, ne brini ti za nas ovdje, lako se mi prešaltamo na dimenzije, fantazije i ostale điđe.
Btw. mislim da je 15 cm prosjek, barem prema mom iskustvu. A mogu se pohvaliti da je MM iznad tog prosjeka. I to me veseli :D.
ti si jedina rekla da mi je ovdje mjesto....
evo i ja ćulidać prvotno napisa
![]()
iz mog iskustva: ako postoje problemi tj. moje nezadovoljstvo nama ili mnome, .. i sex je katastrofa, ako ga uopće bude
Samo ti nastavi ovdje, teško je rasplesti te stvari, od seksa do veze i nazad, možemo ih i ovdje bistriti.lidać prvotno napisa
![]()
lidac, iskreno cu ti reci sto ja mislim: u zivotu imas premalo sebe, pa taj nedostatak sebe projeciras na druge stvari (ukljucujuci slikovito i tm-ovu altaku
). uzmi si kao najhumaniji, glavni i jedini zadatak trenutno da se pobrines za svoju srecu, sve ce se ostalo samo po sebi posloziti.
hvala vam...
vi koji neznate (a vecina zna),moj problem je poceo na 9 strani od moje nikakve zelje za seksom...
a sada sam evo na 16 strani sa potpuno drugacijom pricom...![]()
Sve potpisujem!Kanga prvotno napisa
sve to kuzim sta mi zelite rec...ali ja vise nevidim nista sto me usrecuje...
neznam kada sam bila zadnji put iskreno nasmjesena....
znam da imaš problem i ja ću ti reći da ti je ovdje mjesto. A i vjerujem da su ti neki naši postovi izmamili osmijeh na lice![]()
lidac, mozda imas blagi oblik depresije. nemoj se libiti potraziti ni strucnu pomoc, sve se moze rijesiti.
evo ako nista drugo ti si mi sad izmamila jedan mali smjesak...Mihovil prvotno napisa
![]()
ja kada nekome kazem da imam sjecaj da sam depresivna odmah govore da gluposti pricam...
ne zelim strucnu pomoc jer mi je npr.punoooo lakse ovdje pricati ili s nekim koga neznam u 4 oka...
nebi nis ni rekla....
Lidać - Pošto su već izrečene prekrasne riječi i postovi utjehe, savjeta onda ću ti samo poslati jedan veliki![]()
Da, koliko sam upučena prosjek je 15 cm...
ALi bez obzira na prosjek moram potpisati mamasch i njeno veselje![]()
Tatek ja bi te upitila ali ga ne mogu pronaćitatek prvotno napisa
jel ima neka tema za nas sklerotične
danas nema nikoga???
zna li tko kakvu stranicu sa pozama ili tak nesto????![]()
hej,kaj nikog za vikend nema???
zna li tko kakvu zanimljivu stranu???...nis pametno ne nalazim... :? :? :?
pa dosta smo pricali, sad slijedi prakticni diolidać prvotno napisa
![]()
Ja sam jednom u Mens healthu našla poster sa pozama. I zaboravila na njega. A kako je bio tvrđi karton jednom susjedu nešto trebalo da učvrsti nešto na biciklu i možete zamislit... nađem ja taj karton! :shock:![]()
Možete zamislit čovjekovu reakciju.
Uglavnom, sad pogledah i evo: ima i tu:
http://www.menshealth.com/sexpositionmaster/index.html
(ako uopće tak nešto smijem staviti na forum, ak ne, brišite...)
corny, ovo je fenomenalno. uzivam vec neko vrijeme (pogotovo jer se nemrem mrdnuti ispred kompa posto mi je mala bestija zaspala u krilu). mozda nadem neku koja ce biti djelotvorna za moju disfunkionalnost![]()
mikka prvotno napisa
Uživaj!
corny, link je odličan, naišla sam na nekoliko poza koje još nismo isprobali...8)
nema nikoga bas...hih
evo ja sam dosla da se pohvalim kako mi je ovaj vikend sex sa MM bio vise nego odlican,nakon dugo vremena sam se uspijela opustiti i ne razmisljajuci o nekim blesavim sitnicama...
i to sve zahvaljujuci s vama...puno mi je lakse kada me netko razumije i da imam skime bar malko popricati...
HVALA VAM...![]()
![]()
![]()
lidać, lijepo je to čuti - samo tako naprijed!![]()
u subotu smo zajedno tu citali i svaki moj post komentirali i na kraju se to isplatilo.... :D
lidać prvotno napisa
jos uvijek su prijedlozi dobrodosli.....![]()
znaci ipak je najvaznija komunkacija!
Tocno, komunikacija van kreveta pa onda komunkacija u krevetuzhabica prvotno napisa
![]()
nisam rekla da nije,nego s njime se to nije dalo ...
ali u subotu je odjednom dobio zelju da ovo cita a meni je bilo jakooo drago,sjela sam pored njega pa smo citali zajedno...mozda se sada malo opameti jer vjerujem da bi i on htio onakav sex kakav smo imali...![]()
nisam ni mislila da si reklalidać prvotno napisa
![]()
samo ti gustaj! a ocito je i tm voljan poslusat, sto je jako lijepo!![]()
bravo lidać, vidiš kako se isplati kada se malo potrudi.
:D
Vidim da se sad diskusija premjestila na novu temu ...![]()
mamasch prvotno napisa
![]()
baš sam htjela napisati da se, unatoč svemu, ipak na ovom topiku djeluje, a na onom filozofira.![]()
da, tamo u 13 stranica nije sluzbeno prijavljen jos nijedan orgazamcvijeta73 prvotno napisa
iako nismo nuzno trazile da muzevi budu ukljuceni![]()
pa dobro koji je to topik konkurencija ovom?
ali isto tako moram primijetiti da i bez orgazma (barem prijavljenih) i bez muževa, zabava nije lošaivarica prvotno napisa
![]()
sad dosta, začatati ćemo i ovo, šteta bi bilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo se skužili!
Ja sam mislio na topik "Ne mogu radit "one stvari" (http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=70522&start=0), a ne na taj o Idealnim partnerima, taj nisam uspio ni zamjetiti.
Jel da ga idem čitati ili ne?![]()
citaj tatek, citaj
mouzda skuzimo da se i ti, ko juroslav, palis na bosa stopala, muska![]()
juroslav se samo voli dobro nasmijati pa malo "kuri" na Onom topiku![]()
i nitko nije klomentiral Lurtza![]()
tatek, idi čitaj, ak' niš' drugo dobro buš se nasmijal
A možda je bolje da to dam čitat MŽ pa nek vidi kak je sretna sa mnom.ivarica prvotno napisa
![]()
Kad bih uspio sve to isprintat u 5 minuta ponio bih sa sobom na sastanak, ovako teško da ću se prisiliti (a kamoli naći vremena za to) da sve pročitam.
Ak se može izvesti neki zaključak u 5 rečenica zamolio bih dobru dušu da ga podastre ovdje ...![]()
Onda dobro ... ja sam mislio da je ili teška filozofija (koja me uvijek povuče za jezikJuroslav prvotno napisa
) ili netko vapi za pomoć (pa onda opet ne mogu a da bar ne pokušam pomoći
).