Stranica 2 od 29 PrviPrvi 123412 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 1437

Tema: orgazam 2.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mikka, je li bar porod bio orgasmic? i ne brij gluposti, odmah se i ja zabrinem, mm ni da bi spomenuo sex. samo prokomentira sise tu i tamo, a inače gleda kroz mene valjda. a mi valjda očekujemo da nam dignu spomenik, a oni to ne kuže

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mašta igra veliku ulogu ali kad sam sama sa sobom
    A što se orgazma tiče - već dugo me nije posjetio :/
    Dragi je u zadnje vrijeme gotov u dve i pol minute ili gotovo čim me vidi, a ja se tek počnem zagrijavat

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mene je u zadnje vrijeme spopao nekakav cudan pad libida :? , al MMu se sinoc htjelo i htjelo i htjelo, pa je na kraju uspio i mene “nagovoriti”, i kad smo se mazili nakon, komentira on zamisljeno: zanimljiv materijal - tesko zapaljiv, al' kad plane...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tulip prvotno napisa
    mikka, je li bar porod bio orgasmic? i ne brij gluposti, odmah se i ja zabrinem, mm ni da bi spomenuo sex. samo prokomentira sise tu i tamo, a inače gleda kroz mene valjda. a mi valjda očekujemo da nam dignu spomenik, a oni to ne kuže
    ma drek, nemrem ja ni tu dobiti zasluzenu pravdu

neku vecer pao prvi seks, odusevilo me sto sve ide ok, bas sam se brinula da nisam nesto krivo srasla pa da nece moci unutra. novost je ta da napokon osjetim nesto pravo i unutra, jeeee! :D jos da rodim dvoje djece i moci cu postici jedan fini, pristojni orgazam, kad stvari dodu na svoje mjesto u ovom mom neobicnom tijelu.

aha, rezultat prvog seksa ocekivan--on doso na svoje prije mene, ja nesto bi-nebi, ide-ne ide pa se iznervirala, kad sam bila spremna probati ponovo on zaspao snom satro pravednika . ali hajde, opet se naziru dva svjetla na kraju tunela , mora da je neki dobar auto u pitanju..

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čitam vas i sa tugom se sjećam da sam nekad imala seksualni život, a danas Nego, tema je orgazam, dakle što je sa tim orgazmom jer pao ili ne? Mislim, ja bi živila rado kroz vas ako mi ne zamjerite (kad već moj neće, pa neće nakon poroda).
    Mikka kaj imaš osjećaj da je samo odradio?
    I jel može i onaj orgazam koji zaslužuje 10 zdravo marija i očenaša u crkvi preko puta ili to ne (mislim, to je jedno što imam ponuditi na ovu temu)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma moze bilo koji O, glavno da ga ima.

nemam dojam da je samo odradio, dok se on ne zgotovi. kasnije imam filing da "odraduje" mene, sto nikako ne pomaze mom disfunkcionalnom mozgu da se napokon seksualno opusti. stalo mu je da ja dodem do O, ali ne onoliko koliko bi ja htjela. i tak. a i inace imamo problema u vezi zbog mog niskog samopostovanja itd, i toga sto on, po meni, premalo inicira seks. to me naravno navodi na zakljucak da ga ne privlacim dovoljno (vidi gore, samopostovanje), pa ovo ono, uglavnom ukleto kolo se okrece.

dobra vijest je u proslom postu--da se pocelo osjecati nesto novo na pravom mjestu, pa cu se ubuduce orijentirati da to lagano razradujem

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi imamo mjesec kada smo oboje ko tinejđeri...a opet kada nam se neda i jednostavno smo preumorni jer u sec zaspimo jedan pored drugog.
    Mašta igra veliku ulogu. Ali kao i MM sam.
    Mislila sam da se nakon poroda neću sexati mjesecima, ali vrlo brzo sam promijenila ploču

mikka - samo se opusti i prepusti...još pogotovo ako si otkriva novi osjećaj.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lako za prepustanje, draga moja, ali nemam se kome prepustiti--ovaj moj ili ga nema ili zaspe ko klada.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    lako za prepustanje, draga moja, ali nemam se kome prepustiti--ovaj moj ili ga nema ili zaspe ko klada.

mikka, ja se tebi divim. sama si doma s dvoje klinaca i u ovakvoj situaciji

mislim, nemam ništa pametno za reć' na temu, ali mislim da ti je jako teško.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mikka

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mikka mislim da imamo identičan problem, samo što si se ti barem sexala za razliku od mene i to već više od 1 godine (koliko je prošlo od poroda). I ja imala tvoje sumnje, jer k vragu, već više od 1g ništa, pa sa kim onda jesi dragi moj. I tako ti ja njega na kraju pritisnem i veli on meni da kaj bu on sad sa tolikom rupetinom :/ A ja :shock:
    O.K. znači stvar je u tome što se ti ne osjećaš dovoljno adekvatnim, a ja ipak imam potrebu, pa sam ja lijepo krenula u akciju sama sa sobom i doživjela super orgazam. Ide mi sve bolje i bolje, ali fali penetracija. E sad, ima i protiv toga lijeka, određena pomagala navodno pomažu Sve ovisi koliko ću se dugo zadovoljiti ovakvim O i koliko će se dugo baja osjećati neadekvatnim, jer iskreno već mi njegova nesigurnost počinje ići na živce, pa daj čovječe malo akcije. Ako fakat nema drugu u kojem slučaju on itekako ima akciju a ja sam tu pušiona, ali neće priznati vrag čak ni kada ga pritisnem. Moram iznaći druge načine pritiska

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

on, po meni, premalo inicira seks.
    ...sto mozda njega (u kombinaciji mozda s tvojim teze dolazecim o), dovodi do zakljucka da je seksualno neadekvatan (hipofunkcionalan, sto li vec), a to onda negativno djeluje na inicijativnost, pa kao sto si rekla
    ukleto kolo se okrece.
    pricam ti o tome jer sam se i sama nasla u tom zacaranom krugu (u ulozi TMa). stvari su se puno poboljsale, cim smo skuzili tu zamku (eto, zadnji put, o me prepao svojom snagom i jedva cekam ponovo ).

mikka, dobre vijesti i sto se tice poroda: moram zanemariti prvi jer sam se nakon njega jedva oporavila psihicki (i fizicki), ali druga dva su donjela znacajna poboljsanja u seksu (meni sve bolje i bolje, a ni MM se nije zalio). ne znam je li to zbog porasta samopouzdanja i osjecaja sebe kao zene ili iz nekakvih cisto fizickih razloga, ali dok je tako kako je, ne pitam se zasto, unatoc svojoj urodenoj radoznalosti

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja moram priznati da je meni sex nakon poroda sjajan. Vaginalni mišići su se malo proširili i bolje ih osjećam, brže se uzbudim. Prije se je MM stvarno naradio, a sada nam je ponekad dovoljan samo pogled. Mašta nam puno znači, sms poruke, gledanje raznih clipova s interneta...

I da, orgazam je puno intenzivniji.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod mene je prvih 7-8 mjeseci nakon poroda sex bio apstraktni pojam, no tada se sve pomalo počelo zagrijavati. MM se nikad nije otvoreno požalio da mu smetaju promijenjene dimenzije moje jelte khm, khm, iako je znao u zezanciji reći da sam trebala tražiti koji šav više . Osjećaj dole je ostao jednako kvalitetan, ako ne i kvalitetniji, valjda se nekaj dole spigalo pa je G točka postala pristupačnija 8) .
    Jedino što me još uvijek muči je moj libido koji je postao jaaaako ovisan o hormonalnim promjenama tijekom ciklusa. Dakle, učestalost seksa ne ovisi više o zavođenju, atmosferi i mojoj glavi nego doslovno moje tijelo komandira. Točno osjećam kako mi se određenih dana kroz ciklus mijenja osjećaj ikakve privlačnosti, ikakve strasti ili želje, i to me jako ljuti jer se non stop borim da uskladim svoju želju sa MM-ovom (loš tajming, malo bi on pa bi malo ja kad ne bi on i obratno, jedva se nalazimo u sredini, ali tada je sex :D) . Čak su nam se i seksijade prorijedile, jednostavno otkako sam počela raditi uživam u sebi i vremenu koje je samo moje (my precious ). U rijetkim trenucima sexa puno mi znači činjenica da se fakat vidi da sam smršavila 2 kile, i to me čini privlačnijom samoj sebi a s time mi se i više seksa. Tj. nije da mi se više seksa nego se bolje uživim i opustim kad dođe do "klinča".

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

thalia, mare, , bas ste me raznjezile.

elin, ovo mi se cini prilicno za*ebano. pa nek proba samo, mozda mu se svidi

Kanga.. evo sinoc padnem u neku depru, klinci su bili jako zahtjevni, mala place cijeli dan, ovaj ide u kazaliste, ja vise ne vidim smisao zivota , klasicni elementi ppd-a. i pita on, kako da ti pomognem? ja odgovorim, pa seksaj se samnom cesce. on ce na to--pa ja bi htio stalno, ali kad te vidim takvu nikakvu mislim da ti nije ni do cega, a kamoli seksa. ???

dogovarali smo se da cemo raditi na mojoj disfunkcionalnosti. mislim da nema osjecaj da on nije adekvatan, posto zna da cijeli svoj seksualni vijek imam isti problem--cak je i on u najboljem polozaju, posto sam s njim postigla bar nesto

Citiraj Kanga prvotno napisa
    moram zanemariti prvi jer sam se nakon njega jedva oporavila psihicki (i fizicki), ali druga dva su donjela znacajna poboljsanja u seksu (meni sve bolje i bolje, a ni MM se nije zalio). ne znam je li to zbog porasta samopouzdanja i osjecaja sebe kao zene ili iz nekakvih cisto fizickih razloga, ali dok je tako kako je, ne pitam se zasto, unatoc svojoj urodenoj radoznalosti
    ni ja se ne pitam

iako je meni i nakon prvog, koliko god grozan bio, krenulo na bolje.

a, da ispricam semi-happy end od sinoc--doso on iz kazalista, klinci spavali, pao je jedan sasvim pristojan seks u kojem sam vise uzivala to sto sve bolje osjecam iznutra bez obzira na poze nego sto mi se islo na O.. danas se osjecam super . ima nade i za mene, bit ce..

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja nemam problema niti s orgazmom, niti s libidom. kako sam već napisala na drugim topicima, spavamo s djecom, tako da je seks uvijek "neizvjestan" i kad se poklope sve vanjske sile, uvijek dobro došao - i kod mene i kod mm-a. bez obzira tko je pokretač.

nemam vremena čitati topik od početka, ne zamjerajte ako je to već spomenuto, ali ovo mi je još uvijek totalna misterija:

G točka
    teoretski znam gdje bi trebala biti, ali u praksi... :?
    mogu uživati u seksu i bez orgazma, ali bez podraživanja klitorisa - kod mene ništa od orgazma.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mogu uživati u seksu i bez orgazma, ali bez podraživanja klitorisa - kod mene ništa od orgazma
    ovo mogu i ja potpisat

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mikka :D za želju.... to je najvažnije (za početak )

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

iako je meni i nakon prvog, koliko god grozan bio, krenulo na bolje.
    mozda jest i meni :/ , ali prvi sam "test" napravila ohohoj mjeseci nakon poroda, pa se vise nisam ni sjecala kako je izgledalo prije

potpisujem cekanu i samo bih dodala da se meni TM cini bas jedno brizno stvorenje (unatoc umoru koji je ponekad jaci od njega), bit ce to super!

cvijeta, nije to bas tak jednostavan odgovor , skicni malo na stare postove - razglabalo se o tome na duboko i dugacko

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mikka - i definitivno :D za želju

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa

cvijeta, nije to bas tak jednostavan odgovor , skicni malo na stare postove - razglabalo se o tome na duboko i dugacko
    a to sam i pretpostavljala, reko - da ne škicam bezveze, ja ću najprije pitati jel ima toga ovdje.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod mene, G točka nalazi se nekih 10cm prema unutra od gornjeg ruba moje jelte khm, khm. OPsjećam ju i pri stimulaciji prstima i pri seksu, samo štoje pri seksu bolji feeling, jer sam skužila kak se MM treba namjestiti da bude optimalno stimulirana. No, opet cijela priča ovisi o raspoloženju da li mi se da čačkati ili sam radije za vulgaris orgazam.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

MM se nikada nije pobunio na promijenjenu veličinu jer mu sada bolje paše. Prije poroda se je dosta namučio i odnos nam je bio dosta bolan. Bila je prava borba.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    a mene i dan danas može više napalit neka priča iz Erotike nego moj gologuzi muž.

šta se tiče mašet - ona je redovito s nama u igri. mašta nam je treći "član". a ponekad iz te mašte izvućemo i ex partnere pa ih "priključimo" nama, ili neke selebritije, ili obične prolaznike. svašta mi znamo nadrobit samo da napaljenje bude što bolje.
    kako samo isto razmišljamo, potpisujem!!!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    teoretski znam gdje bi trebala biti, ali u praksi... :?
    mogu uživati u seksu i bez orgazma, ali bez podraživanja klitorisa - kod mene ništa od orgazma.
    da ... G-točka je kao neka urbana legenda, navodno postoji, ali ne znam da li ju je itko uspio naći. Tako i kod mene, O uvijek ali bez podraživanja klitača niš. A valjda će me jednom u životu zadesiti da G-točka

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

elin a zašto tm misli da je dolje rupetina :?
    Ti njemu reci da je dolje fina maca kao i prije, i da nek proba ako hoće, ako neće da ćeš ti naći nekoga tko hoće

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kod nas je nakon svakog poroda sve bolje, ali nakon trećeg je krenulo vrtoglavo u uzlaznom smjeru

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    i veli on meni da kaj bu on sad sa tolikom rupetinom
    Tako...ali slikovitije se izrazio moj prijatelj... "Ko hrenovka u haustoru"... :/

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

postoji još jedna slikovita - "to ti je kao da baciš hrenovku u hodnik".
    Mislim fakat...
    I onda se čude kaj ženama nije do seksa...

Baš me zanima kojem bi se tipu digao da mu onako usput dobaciš "joj pa visi ti kože dovoljno za rukavice" ili slično.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma nisu oni tak osjetljivi na komentare kao mi.

inace, koliko ja znam, hrenovka je u tunelu. a mozda je i u bunaru

Citiraj cekana prvotno napisa
    Kod nas je nakon svakog poroda sve bolje, ali nakon trećeg je krenulo vrtoglavo u uzlaznom smjeru
    hiii, ja se nadam da ce ovako biti i kod nas. znate onu staru, strpljen-spasen..

veceras se bacam(o) na seks za rastanak, mozda bude nekaj, sad cu ga zaskociti kad zavrsi finale

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma nisu oni tak osjetljivi na komentare kao mi.

inace, koliko ja znam, hrenovka je u tunelu. a mozda je i u bunaru

Citiraj cekana prvotno napisa
    hiii, ja se nadam da ce ovako biti i kod nas. znate onu staru, strpljen-spasen..

veceras se bacam(o) na seks za rastanak, mozda bude nekaj, sad cu ga zaskociti kad zavrsi finale

Kada moj meni ne da - ja mu bez problema kažem kako mi nije uopće problem naći nekoga drugoga tko hoće...da vidiš kako se tada stvar mijenja...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

...........dok mi se libido ne odluči vratit.
    ja još uvik blagoslivljam lubrikant iz dm-a.
    koji revolucionarni izum.
    neki dan mm-u pripelo ujutro prije posla. a ja taman spremna za prat kosu. i kud sad, kako napravit i da vuk bude sit, a i ovce na broju.
    vrlo lako-uz pomoć lubrikanta.
    ja perem kosu, mm radi posao uz napomenu da ipak malo pripazi da me u zanosu ne gurne priko ruba kade.
    i zajedno smo svršili: ja s pranjem kose, a on s "poslom".

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cuure fakat ste zakon sa ovim ko hrenovka u tunelu i sl. Ma kaj je najbolje sad se malo stisnulo i izgleda nešto bolje, ali on ne mrda. Mogla bi primijeniti ovo kaj je rekla Abonjeko jer vidim da kandidata ima Čekam da mi dosadi ova njegova glupost. Inače, nakon poroda O mi nije ništa manje žestok, niti mi se libido izgubio. A netko je rekao (ne znam da li na ovom ili nekom drugom podforumu) da joj je libido vezan za menstrualna razdoblja - fakat je, negdje u sredini ciklusa totalno podivlja 8) .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ...........dok mi se libido ne odluči vratit.
    ja još uvik blagoslivljam lubrikant iz dm-a.
    koji revolucionarni izum.
    neki dan mm-u pripelo ujutro prije posla. a ja taman spremna za prat kosu. i kud sad, kako napravit i da vuk bude sit, a i ovce na broju.
    vrlo lako-uz pomoć lubrikanta.
    ja perem kosu, mm radi posao uz napomenu da ipak malo pripazi da me u zanosu ne gurne priko ruba kade.
    i zajedno smo svršili: ja s pranjem kose, a on s "poslom".

ma ti si carica !!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa tko vam kriv kad vam muževi imaju hrenovke, a ne kranjske kobase...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a ti imaš.............. ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    neam pojma, al žena se ne žali...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Pa ne žali se tebi, već negdje na nekom forumu

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    x

evo brza si od mene.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma nemojte mi miceka kajlati........

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Adio Mare .

Srećom, MM nema problema sa željom, dapače zezam ga da je ko srednjoškolac - non stop me hvata za guzicu, a ja se na njegovu veličinu zaista ne mogu požaliti. Mileni ima i spravu i tehniku, jedino da uskaldimo tajming pa će nam bit ko prije desetak godina kad smo se prašili ko zečevi.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa

to mi je tak slatko kad su muškarci uvjereni u svoju sposobnost do te mjere da fakat misle da žena nema nikakvog prigovora.
    By the way, Moorover koja je razlika između muškarca i pive - nikada ti nemre biti toliko zlo od pive koliko od muškarca.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne dirajte mi Moovera

lory, legendo

pripetavanje.

nas oprostajni je prosao super, bilo je 1-1 za razliku od finala. ja sam se malo iznervirala ali dragi je bio spreman na sve (jedva docekao da odem, da ga ne maltretiram seksom, da moze covjek raditi frka mu je s vremenom). iznervirala--on me mazi, pipka, ovo, ono, meni je fino pa krene kao da ce biti nesto i odjednom-hop! nista. ko da citam novine. i tako par puta, pa mi se zivci vec istanjili. skoro sam odustala. treba i odspavati nesto, drugi dan se putuje sama s dvoje djece... i fala budi bogu, nakon zadnjeg iznerviranca samo doslo, iz neba pa u rebra. jej!

da se ne poveselite ( ) prerano, vi koje sa mnom pratite moju agoniju, u pitanju je bio "laki peting", ne snosaj. od postizanja O tokom S sam trenutno odustala, jer kriza je s vremenom, sa energijom, sa ne znam cim.. od 10 dana--4 pokusaja, 2 zavrsila prilicno brzo (1 doso buraz iz grada a nema kljuceve od stana , dok je ovaj otvorio i sve ja zaspala; 2 mala se stalno budila, kad je napokon zaspala libido mi je tezio minus beskonacno), a 2 su prosla sasvim fiino, s tim da je prvi bio prvi prvcati seks nakon poroda 2.

uh, elaborata. sori

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pusti ti elaborat nego ja ne skužih: da li je na kraju bio O ili ne, da li je bio S ili ne ili samo peting?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    pusti ti elaborat nego ja ne skužih: da li je na kraju bio O ili ne, da li je bio S ili ne ili samo peting?
    koliko sam ja skužila:
    mikka je zaspala, a njd ostao suha k., mokrih opanaka"

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja skužila da je bio O, ali ne S.
    ovo laki peting ne razumijem. u stvari, ne razumijem pridjev "laki" uz imenicu "peting". ajd mikka malo preciziraj, vidiš da smo zbunjene.

btw, kolegica do mene misli da proučavam nekakve važne dokumente na intenetu, a ja krenula čitati ovu litaniju od topika, ne bi li našla lokaciju te G-točke i način njene aktivacije.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

aaa, krivo ste skuzile. sad kad gledam, da citam svoj post ne bi ni ja nis shvatila :/

bio je i O i S, ali O je bio u petingu, a seks kasnije kao desert. kratak ali sladak, kao ona zapecena krema od vanilije

to ovaj oprostajni. ovi prije su bili mijesani, malo sa spavanjem, malo s budenjem djece, neki uspjesni, neki i ne bas tako uspjesni..

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

O+S bez O - odlična kombinacija.
    Ja ju volim ovako: samozadovoljavanje s moje strane + oralni uradak od strane MM-a in the same time = moj big O, a nakon toga njegov "ulet" i njegov big O.

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

imam jedno pitanje i nadam se da neće biti zamjerki ako je već postavljeno ili se raspravljalo,ali nisam bila u priči od početka. naime,nakon rođenja male cure moja vagina više nije isto uska kao prije,dakle rekla bih taman, nego neki put kod seksa imam dojam kao da sam se jako raširila i cijelu priču jedva osjećam. ne paničarim, jer se to događa samo ponekad, ali me zanima da li postoje neke vježbe ili..
    pitala sam md da li on osjeća razliku, on veli malo...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj DaDo prvotno napisa
    ali me zanima da li postoje neke vježbe ili...
    kegelove vjezbe. imas dosta topica o njima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •