pa tu se slazemo, samo sto mm vise voli cackati po zivoj prirodi zivom nego nezivom prirodomtatek prvotno napisa
![]()
pa tu se slazemo, samo sto mm vise voli cackati po zivoj prirodi zivom nego nezivom prirodomtatek prvotno napisa
![]()
alo, jel vi svršavate il šetate po prirodi? :?
možda ,sve ala naturel, rade outdoorMoover prvotno napisa
![]()
maria, ote mi rec iz usta, mozda mi TO radimo u prirodi....
Salu na stranu, u prirodi je sve uzbudljivije!
a cuj, liznem s vremena na vrijemeMoover prvotno napisa
![]()
okus je vazna stvar u vezi.. a ti, mooveru, odmah mislis na ono. ili sam ipak ja ta koja odmah pomisli da ti odmah mislis na ono?![]()
nemoj ti mislit na mene, misli na sebe... barem u ovoj temi...![]()
![]()
mogu samo teoretizirati, posto nemam s kim prakticirati. jel se ti ono nudis ili ti zena ne da, zaboravila sam?![]()
eno na drugom topiku kazu cak i da je sex dobar za skinuti celulit..
Ne da žena...mikka prvotno napisa
![]()
tj. ne da da se nudim...Moover prvotno napisa
![]()
Da...da...rado bih se bacila na takvo skidanje celulita, ali nemam s kime... MM na putu...mikka prvotno napisa
![]()
Onda smo u iskom košu... mogle bi na traženje zamjenskih dok naših nemamikka prvotno napisa
![]()
da, pogotovo na ovom forumu...![]()
ora, mogle bi nas dvije ponovo poceti eksperimentiratiMoover prvotno napisa
![]()
![]()
Al mi je pravopis malo jača strana...zarez je na odličnom mjestu
![]()
![]()
Fulala si temu, tema je orgazam, a ne sex...mamasch prvotno napisa
![]()
A možda se i seksamo, ali ne stignemo o tome pričati jer je doba dovršavanja poslova pred godišnji ...mamasch prvotno napisa
![]()
Kaj na godišnjem nema sexanja ni orgazama, pa sad na brzak "dovršavate" zadatke?
Moover, za mene je sex i onaj fizički kontakt koji ne uključuje penetraciju a dovodi do orgazma.
Ima i jednog i drugog, dapače, a preduvjet za to je da se dovrše ostali (non-sexual) zadaci.mamasch prvotno napisa
![]()
Tatek, želim ti višestruko ugodan odmor, i tvojoj zakonitoj naravno.
![]()
ja sam vec rekla da se nemam s kim sexati (pa vrbujem moovera kad se vec nudio), osim ako se pod seksom ne podrazumijeva solo akcija--za koju ionako nemam vremena a ni volje jer umirem od umora s ove moje tri bestije (mali, mala i pas). ona fora s pastetom mi nije nikad legla..
Jao... sada si me podsjetila...uf... koma... gotovo... urezano... bljak... sada treba živjeti s tim...mikka prvotno napisa
![]()
bljaki
Uh, nisam već sto godina provirila ovdje.
Kaj počela morti kakva licitacija za Moovera? Ili sam nekaj krivo pokopćala?!
mozda mu i zena pristane ako ponudimo nekaj konkretno, a ne da samo naklapamo bezveze
znas onu, od ljubavi nismo siti treba dobro jest i piti![]()
Krpa špeka dovoljno konkretno?mikka prvotno napisa
jel to ono s riki martinom?Ora prvotno napisa
![]()
Ne, već s Enrike Inglesijasom![]()
Evo linka: http://www.banjalukaonline.com/vijest_p_52739.html
uf, tko mi kriv kad moram u sve zabiti svoj nos![]()
cvijeta73 prvotno napisa
I tebi se urezalo?
Štrašno...
ajmeeeeeeeeeee, ja san se tjesila da nije to to ...Ora prvotno napisa
ja svršavam s forumiranjem za večeras... ajte ln...![]()
razumin tecvijeta73 prvotno napisa
trebalo mi je da zaboriavim .. i opet sam otvorila link uf
Hvala, mamasch, tebi i svima ostalima također!mamasch prvotno napisa
![]()
još 005 dana pa se čitamo opet 01.09. (uz malu pauzu nekoliko dana oko Gospe)!
Mikka, nekad "solo akcija" baš donese dašak tog tako potrebnog i željenog opuštanja (i taj "o" je isto tako važan kao onaj drugi "O") tako da ja ne bi nikako zanemario tu opciju kad ti se svi popnu na glavu i jedva dočekaš trenutak mira na kraju dana ...
A vi kaj se gurate u red kod Moovera i smišljate mito za NJŽ ... predložite grupnu akciju, možda pristanu ...![]()
Ne.Ora prvotno napisa
Ja sam zadovoljan svojim stanjem ovakvim kakvo jest.
ajmeeee, a ja taman kupila paštetu za gablec :zbljuv:
iridana2666 prvotno napisa
Dobar tek!!!!
Eto, vratili se s g.o. u ovo sivilo![]()
No slijedi izvještaj s g.o.![]()
Za ne povjerovat, ali sexa je bilo svakodnevno i po nekoliko puta, a nije izostalo niti O :D
Dragi se trudio i bilo nam je kao prije 16 god. dok smo još hodali :D Sve ne mogu vjerovati da mi se to događaFino smo malo razgovarali, pa sam ga ja malo vodila, a onda je sve skontao i sada mi je super!
I ono najvažnije - vratili se s g.o. a i dalje mi je super :shock:
Da li je moguće da nam svakodnevni stres i umor tako jako djeluju na život? Očito je da je odgovor pozitivan, a mene sada mući kako održati ovakvo stanje što duže :?