Stranica 9 od 29 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1437

Tema: orgazam 2.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ORGAZAM...hm,hm...

mene muci ovo ---osim sto ga u rijetkosti dozivim (a imam samo 23g.) meni se uopce neda SEXAT...

...jos u trudnoci me to polako popustalo i kada sam rodila jos vise a sada mi malena ima vec 3.5god i meni se uopce neda vise...
    ...muz mi vec pomalu lud i kada ipak odlucim meni je u tome trenutku lijepo i on sve radi kako meni pasalo (znaci nije problem u njemu) ali cim je to sve gotovo mogu opet proc dani da se meni "neda" tj.da nemam ni najmanju volju...

DALI SAMNOM NIJE NESTO U REDU?????????

vec mi je u jednu ruku i njega zao...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

lidać, pretpostavljam da nedostatak želje za seksom nije pao niotkuda ... da li si možda stalno umorna, neispavana, nervozna? Možda ti je mala zahtjevna pa te iscrpi tokom dana i naravno da ti onda navečer ne pada na pamet seks.
    Možda te more neke druge brige - financije, odnosi sa rodbinom, mužem, posao ...?

Možda bi dobila više želje kad bi se nešto promijenilo u vašem sadašnjem seksualnom životu - da li si pričala sa mužem o svom problemu?

... eto, tek par ideja za početak rasprave ... puno sreće (i seksa) ti želim!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma ima i toga svega pomalo....
    dosta sam cesto nervozna zbog situacije u kuci (posto zivimo u istoj kuci gdje i moji roditelji)...

ali opet nemogu vjerovati da mi skoro pa nikad neda...kao sto sam napisala to me drzi vec 3.5god i neznam kako da to rijesim...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj lidać prvotno napisa
    ma ima i toga svega pomalo....
    dosta sam cesto nervozna zbog situacije u kuci (posto zivimo u istoj kuci gdje i moji roditelji)...

ali opet nemogu vjerovati da mi skoro pa nikad neda...kao sto sam napisala to me drzi vec 3.5god i neznam kako da to rijesim...
    HM, neki kad su nervozni i frustrirani tek onda dobiju želju za seksom i tako se ispucaju. A kod nekih je suprotno ... Meni se čini da si ti u ovoj drugoj grupi.

Kažu ljudi (a ja potvrđujem) da je seks tim bolji što je češći ... da pokušate češće odvojiti makar malo vremena za maženje i to, makar 10-15 minuta ... ne mora to biti baš "pravi" seks, nego više onak, ugrijavanje ... možda ćeš onda poželjeti i malo više?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

iz osobnog iskustva - šta više (manje) jedeš to ti se više (manje) jede...

isto je i sa seksom - šta se manje seksaš manje imaš volje za sex...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

štrigica i tatek, u pravu ste - što više sexa, to ga više i želiš.

Kod mene je problem što ga MM želi kad je najnervozniji i kad smo u najvećim problemima, a ja ga baš onda u glavi stavljam na zadnje mjesto i ne dajem mu važnost jer moj mozak obrađuje sasvim druge stvari (kako nešto platiti, kako riješiti problem, kako ovo i ono). Znam da će problema u i briga uvijek biti i ne bih se smjela tako izvlačiti ali ne znam kako da si pomognem. Veliki problem je i to što MM nikako da prihvati da je meni potrebno puno maženja i pažnje kako bih se ponovo zagrijala za sex u onoj mjeri u kojo smo ga prakticirali do prije par godina, ali na to on kaže da za njega to nije tako važno (a laže, maza je samo takva , neće priznat) i da bi u tom slučaju ja trebala potaknuti igru. I tu se opet javlja ona naša klasična povuci-potegni-ti-si-kriv-ne-ti-si-kriva taktika (mnogi od vas prate "moj slučaj").

I kaj sad?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

...ja vise ni dodire nemrem podnjet,M me zagrli i muski ko muski primi me za jednu od cika...a meni se tlak digne i odmah poludim govoreci kako mi se neda i tu pocne vec prepiranje i na kraju uvijek zavrsimo u krevetu ljuti...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

...ja vise ni dodire nemrem podnjet,M me zagrli i muski ko muski primi me za jednu od cika...a meni se tlak digne i odmah poludim govoreci kako mi se neda i tu pocne vec prepiranje i na kraju uvijek zavrsimo u krevetu ljuti...
    Vidiš, to je to.
    A sigurno bi bilo drukčije da ne krene odmah "u glavu" nego onak, nježno, malo-pomalo ... da se stigneš opustiti.
    A s druge strane, razumijem i njega, kad dugo nema seksa jedva čeka da skoči na tebe ...

To je nešto o čemu morate otvoreno pričati, reci mu što je na stvari, daj prijedloge da bi ti željela malo drugačije ... ovak se mučite i jedno i drugo.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    štrigica i tatek, u pravu ste - što više sexa, to ga više i želiš.

Kod mene je problem što ga MM želi kad je najnervozniji i kad smo u najvećim problemima, a ja ga baš onda u glavi stavljam na zadnje mjesto i ne dajem mu važnost jer moj mozak obrađuje sasvim druge stvari (kako nešto platiti, kako riješiti problem, kako ovo i ono). Znam da će problema u i briga uvijek biti i ne bih se smjela tako izvlačiti ali ne znam kako da si pomognem. Veliki problem je i to što MM nikako da prihvati da je meni potrebno puno maženja i pažnje kako bih se ponovo zagrijala za sex u onoj mjeri u kojo smo ga prakticirali do prije par godina, ali na to on kaže da za njega to nije tako važno (a laže, maza je samo takva , neće priznat) i da bi u tom slučaju ja trebala potaknuti igru. I tu se opet javlja ona naša klasična povuci-potegni-ti-si-kriv-ne-ti-si-kriva taktika (mnogi od vas prate "moj slučaj").

I kaj sad?
    E da, kod tebe je slično kao kod lidača ...

I potpuno kužim tvoj problem, meni isto nekad dođe usred najvećih frustracija želja za seksom, a MŽ je slična tebi ...
    I kaj onda? Razgovarali smo o tome i smišljali kaj napraviti. I tu nema da je jedna strana u pravu, a druga nije, obje su u pravu i u krivu, odnosno mora se smisliti neki način koji će oboma donijeti bar donekle zadovoljštinu.
    Ali opet - treba pričati o tome. Pa vidite kaj se možete dogovoriti - jednom ovak, drugi put onak. Ili kad je njemu frka, a ti ne želiš onda mu makar pomogni da se on sam "olakša" ... budite kreativni.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, zbog istih manevara "za sisu" pokušavala sam stoput razgovarati, nacrtati MM-u da krene polako, da me prije hvatanja za sisu barem poljubi, zagrli, štipne, nešto kaže, no MM sve banalizira izjavom "nemrem izdržat". Ma daj molim te, imaš 3x godina, nisi više pubertetlija već odrasli muškarac koji je dosad kužio kak stvari funkcioniraju i itekako znao zavesti i zagrijati atmosferu. Kužim ja i da muškima pored obaveza, briga i umora nije do nekog konkretnijeg zavođenja ali brate mili nemoj odmah za sisu, daj barem malo romantike, makar na minutu.

Ne znam zakaj je muškima to tako teško shvatiti da se potrebe žena i muškaraca itekako razlikuju, barem dok ne dođe do "snošaja". Onda svi mi težimo ka big O .

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

kad je njemu frka, a ti ne želiš onda mu makar pomogni da se on sam "olakša" ... budite kreativni
    Been there, done that .

Posljedica - u meni se stvara osjećaj da samo "odrađujem posao" što i on osjeti, i onda se osjećam, da prostite, kao kurva.

:/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam pred nekog vremena prolazila kroz fazu (jedno 2-3 miseca) koja je graničila sa zahtjevom za razvod jer nisam mogla podnijet dodir mm-a... mislila sam da ga više ne volim, ne želim, da ne mogu podnit da me takne i kako god da me taka (nježno ili grubo) to mi je dizalo živce... mrzila sam svaki tren koji sam trebala biti pored njega...
    zašto? ni sama ne znam... :/

znam da sam sada ponovno zaljubljena. čak i više nego na početku veze... ponovno su leptirići u stomaku -ovo na dane nije uvik ali ponovno želim sex, želim bliskost, želim dodir...
    i mogu reći da me zaljubljenost drži kao da me nikad nije ni pustila... opet smo zaigrani i blesavi ko kad nam je bilo 16...
    (ne govorim samo o sexu nego o suživotu općenito)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Posljedica - u meni se stvara osjećaj da samo "odrađujem posao" što i on osjeti, i onda se osjećam, da prostite, kao kurva.

:/
    ali Žena (bračni drug) mora biti i super prijateljica, i super kuharica a bogme i kurva ... sve po potrebi... isto ko što on mora znati kako biti i prijatelj i ljubavnik i meštar

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mamasch u potpunosti se slazem s tobom ...on me primi ja poludim...nikad nemoze pocet s ljepim mazenjem...razgovarali smo puno puta o tome ali sljedeci put koda da nismo i sve ispocetka....

strigica-i ja sada imam takav osjecaj koda da se vise ne volimo (kada smo zajedno doma)...koda vise nismo jedno za drugo isto dodire podnjeti nemogu ali kada nismo zajedno opet jedva cekam da ga vidim i sve to...

luda sam vise neznam kako si pomoci,znam da njemu jako puno fali seks i to se vidi ali ja se nemogu vise natjerati niti opustiti...

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

skroz razumijem, ako se tako osjecas onda vjerojatno znaci da on ne odraduje posteno svoj dio posla udovoljavanja tebi onda kada tebi odgovara.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da sam bar starija mozda bi to shvatila nekako ali imam samo 23god. i to me ubija..

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Slažem se, (nama) muškima treba dosta dugo da skužimo kaj ženama treba i da taj "u glavu" pristup nije OK. Meni osobno nekad paše taj "run and gun" princip, a nekad ne - sve ovisi o raspoloženju ... a tak je ikdo vas žena, koliko ja znam, niste ni vi uvijek protiv nečega "na brzaka", zar ne?

No, problem je svih nas što premalo pričamo i još manje slušamo. Vas očito vaši muževi baš ne slušaju ... odnosno, ako vas ne slušaju (dakle, čuju vaše želje), tad vas na neki način zanemaruju, ne uzimaju u obzir to što pričate, vjerojatno u skladu sa onim "valjda ja znam najbolje kaj njoj treba". E, tu trebate nešto napraviti!

No, druga stvar je opet da ne možete od muževa zahtijevati da igraju samo po vašim pravilima - smatram da nije OK da vi od njega samo nešto zahtijevate. Ako će on vama izaći u susret i brinuti se da vas lijepo i polako uvede u romantično i opušteno stanje većinu puta, ajd vi njemu nešto ponudite zauzvrat pa da vidi da vrijedi to što radi i da te promjene imaju smisla. A ne samo "ako ćeš navalit, nema seksa!". Recite "ako budeš nježan i polagan tad ... " (nadopunite po želji ).
    Mislim da bez toga nema uspjeha. Sad ste vi frustrirane, a onak će biti oni i opet je seks vriti.

mamasch, oko ovog odrađivanja ... mislim da je već nekakva pomoć ("support", podrška, razumijevanje) ak si tamo, uz njega, pa makar niš ne radila (ili možda i radila, pa prek volje). Naravno, može si to on priuštit i sam za sebe, iza zatvorenih vrata ... al mislim da je ipak ovak bolje, bar ponekad.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

lidać imam i ja 23 ali nisam mama jos!
    uglavnom, kod mog dragog razgovori isto nisu palili, nekako bi uvik zaboravio sto smo se dogovorili.
    meni isto cesto ide na zivce nacin na koji on "trazi" seks, dok ga ja iz nepoznatog razloga vrlo rijetko iniciram. skuzila sam da pali vrlo direktna uputa tocno u trenutku kada mi nesto zasmeta. ako me uhvati za sisu tako izvan konteksta, ja ga s iskrenim cudjenjem pitam: to bi me trebalo napalit? ne dragi, lijepo me zagrli, pa mi poljubi vrat, pa... ustvari tu smo već došli do faze kad me ne nervira, i onda ide sve svojim tokom
    meni je jako dugo trebalo da pocnem verbalizirat sto mi treba i sto mi pase, sad vidim da to djeluje vrlo konkretno i naocigled

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koryanshea zanimljivo...

ali to je stalno tako on meni kaze da on "mora" prije spavanja bar jednom me zgrabit za sisu da mu je to navika i uvijek me zgrabi sto god da ja rekla,,,a tada mi dode da ga odalamim...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    ... dok ga ja iz nepoznatog razloga vrlo rijetko iniciram....
    Vidiš, ovo je nešto što je meni uvijek išlo jako na živce, u 95% slučajeva sam ja bio taj koji je inicirao seks (pri tome mislim ponajviše u prijašnjim vezama, ali u jednom periodu i sada)... a to znači da sam često puta bio i odbijan, nekad na ljepše, nekad na manje lijepe načine ... i onda se nakon stotine takvih pokušaja muškarac jednostavno zapita "pa, k vragu, što tu ne valja". Sjećam se slučajeva kad sam se maltene osjećao kao silovatelj zato što sam želio seks, a partnerica ga nije htjela i to je davala na znanje na kojekakve načine ... možda to vama ženama izgleda nevažno, ali dajte vi nekoga zamolite nešto 100 puta i dobijte 90 puta negativan odgovor pa ćete se početi pitati ima li sve to smisla.
    I onda se rađaju frustracije s obje strane i eto vraga.

Baš se sjećam tih situacija, fuj, bio sam ogorčen i na sebe i na cijeli svijet, naravno i na partnericu.
    I drago mi je da smo i taj problem MŽ i ja "proradili", meni osobno je to bila jedna od važnijih tema.

BTW, cure, vi imate 23 godine i suočavate se sa ovakvim problemima ... a ja sam sa 23 još uvijek čekao prvi seks u životu. :/ Vjerujem da ćete onda u mojim godinama imati još više životnih iskustava na ovu temu nego što ih imam ja sada i da će vam svi problemi biti riješeni.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tatek...
    znam da se i on uzasno osjeca to primjecujem i otkako smo se prestali redovito seksat se i medu nama je zavladao kaos...totalno sam svijesna toga...dok sam bila jos mlada nego sada kada su ljudi govorili da je seks kriv za razvode smijala sam im se a sada kada se to nama dogada ...nemogu si pomoc...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

MM se stresa rješava tako što smišlja sve moguće i nemoguće seksualne kombinacije, od kojih su meni neke prihvatljive, a neke nisu. Razgovarali smo puno puta o tome i postigli neke kompromise i sada stvarno iskreno razgovaramo o našim željama i seks nam je bolji no ikada.

Kad je njemu frka, pomognem mu da se "olakša". I to mi je ok. I slažem se sa Štrigicom da žena treba biti i supruga, i majka, i kurva, sve po potrebi, ali i muž to treba vratiti istom mjerom. I treba istraživati i raditi ono u čemu oboje uživaju i ono što je i jednom i drugom prihvatljivo.

lidać, možda da odete na neki romantični vikend, samo vas dvoje, i potpuno se opustite i prepustite trenucima. Vrlo polako pokušajte vratiti strasti, jer vjerujem da su nekad postojale. To je proces koji zahtjeva puno strpljenja, dobre volje, ali je krajnji rezultat sjajan. I ne brini se zbog godina, meni je sada s 33 seks bolji nego s 23 8)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tatek...
    znam da se i on uzasno osjeca to primjecujem i otkako smo se prestali redovito seksat se i medu nama je zavladao kaos...totalno sam svijesna toga...dok sam bila jos mlada nego sada kada su ljudi govorili da je seks kriv za razvode smijala sam im se a sada kada se to nama dogada ...nemogu si pomoc...
    Ajd ti lijepo posjedni njega pored sebe i ispričaj mu ovo isto što si i nama i na isti način. To morate riješiti zajedno i nema drugog savjeta osim toga. Budi otvorena i spremna na razgovor, nemoj ga ni počinjati ako si samo raspoložena da ga kritiziraš, tad neće biti rješenja ... i nadam se da će i on biti raspoložen da neđete rješenje i spreman za otvoren razgovor. Ako budete takvi oboje, sigurno ćete se dogovoriti nešto što će vam oboma pomoći. Ako ne, frustraciej se nastavljaju za oboje i od toga nitko od vas dvoje nema nikakve koristi.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mihovil prvotno napisa
    MM se stresa rješava tako što smišlja sve moguće i nemoguće seksualne kombinacije, od kojih su meni neke prihvatljive, a neke nisu. Razgovarali smo puno puta o tome i postigli neke kompromise i sada stvarno iskreno razgovaramo o našim željama i seks nam je bolji no ikada.)
    Točno tako treba!

Citiraj Mihovil prvotno napisa
    I ne brini se zbog godina, meni je sada s 33 seks bolji nego s 23 8)
    A meni sad sa 44 bolji nego sa 33.
    Šta će tek biti sa 77 ...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

romantican vikend sami???he,he...eto tu jos jednog problema on je za romantiku 0 bodova....

tatek ja jesam otvorena i pokusavam s njime pricati no on je taj koji uvijek ima izliku za ne pricanje...mi smo u vezi 6god i imam osjecaj da se on jos uvijek srami evo primjer.--njemu je jos uvijek neugodno prosetati pored mene gol--(skine se on i prosece ali vidi se po njegovom izrazu lica da mu nije najugodnije)...neznam zasto je tako kada ga pitam zasto??on kaze da mu nije neugodno itd...itd...porice uglavnom...

eee da i mi smo jedno drugome bili prvi...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eee da i mi smo jedno drugome bili prvi...
    Hm, to i jest i nije dobra vijest.
    Dobra jest to da ste dugo skupa pa se valjda onda ipak već dobro poznajete da si možete sve reći, iskreno i otvoreno.
    A loša - nekad je iskustvo vrlo važno, tek iz više susreta sa ljudima i više veza naučiš nešto (tako je bar bilo kod mene), teško je pričati o nečemu što nisi sama iskusila.

Naravno, pitanje je i koliko TM robuje onim poznatim stereotipima - "pravo muško mora uvijek prvo za sisu ufatit, nema tu romantike, samo navali", možda je i u tome problem, čega se sve naslušao i nagledao u roditeljskom domu, od prijatelja ... to isto igra ulogu.

Ha, onda vam nema druge nego lijepo korak po korak od početka krenut sa pričom ... "Ovo tu služi ovome i što se dulje i sporije baviš time bit će nam ljepše, oboma. A kad to postignemo onda bi mogli i xxx te yyyy, uz malo zzzz ..." Kužiš?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

DA I JA SE SLAZEM S TIME DA JE DOBRO I NIJE...

ponekad se pitam dali cemo pozeljeti probati iskusiti sa drugima i dali ce nas to rastaviti???

toga me i najvise strah...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma mogu ja biti i kurva (mislim, u ovoj mojoj izvanbračnoj zajednici sa MM-om, čisto se ograđujem da me ne bi počele obasipati kojekakve ponude 8) ) ali želim u jednakoj mjeri biti ljubavnica, ako me kužite.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

lidać, inače nevezano za sex - u kakvom si stanju... umorna, iscrpljena, 100 obveza ili si odmorna, zadovoljna itd...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma mogu ja biti i kurva (mislim, u ovoj mojoj izvanbračnoj zajednici sa MM-om, čisto se ograđujem da me ne bi počele obasipati kojekakve ponude 8) ) ali želim u jednakoj mjeri biti ljubavnica, ako me kužite.
    znaš ti na šta san ja mislila

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ponekad se pitam dali cemo pozeljeti probati iskusiti sa drugima i dali ce nas to rastaviti???

Ako ćete biti otvoreni jedno prema drugome u svemu, pa i seksu, nema straha.
    No, ako ćete se ušančiti svatko u svome rovu, tada se može svašta desiti ...

Ma, samo trebate biti uporni, rješit ćete vi to!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sve to sto si navela svaki dan sam u biti nikakva...neznam kada sam se iskreno od srca nasmijala...kao sto si napisala 100problema (ne vezano za muza)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ajd onda ti prvo pokušaj isključit vanjske faktore - nije jednostavno ali je moguće - zaboravi jednu večer na njih... odspavaj popodne uru vrimena, pa se otuširaj i opusti... ne moraš se lickat ni pickat... samo budi opuštena...
    i pokušaj bit tu za taj sex
    a ne glavom u kumpirima i mesu za sutrašnji ručak, rati kredita ili ubrusima koje moraš odnijeti u vrtić...
    nego stavi svoj mozak i tijelo na raspolaganje sexu... šapni mu što želiš... i zamoli ga da to i napravi... pa mi onda javi jel ti se i dalje ne da sexat

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

štrigica,

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ovisi...

uglavnom ti je poanta u tome da budete zadovoljni svojom vezom
    i sa sobom, to ti je preduvijet
    kad sam ja ljuta na sebe, nastrada i MM
    pa nastojim raditi na svojoj teškoj strani (a stvarno zna biti teška)

mi smo skupa evo 9 godina
    i ja sam poželjela drugog, a vjerujem i on.. ljudi smo , osjetimo tuđi seksipil i privklačnost
    samo nije bitno šta osjetiš nego kako postupiš nakon toga
    a kod nas je bilo: ne hvala, imam to doma

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

probala sam i to ...

ponekad mi se desi da o tome stalno razmisljam i jedva cekam da krenemo u "akciju"...i to bi mogla istog casa napraviti i htjela bi ali tada npr.mala jos budna...a kada nju uspavam vise mi se nikako neda.ode zelja,volja,sve...to mi se desilo mali milijun puta...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

kad sam ja ljuta na sebe, nastrada i MM
    Ovako MM radi.

pa nastojim raditi na svojoj teškoj strani (a stvarno zna biti teška)
    Ovako MM ne radi.

:?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

probala sam i to ...

ponekad mi se desi da o tome stalno razmisljam i jedva cekam da krenemo u "akciju"...i to bi mogla istog casa napraviti i htjela bi ali tada npr.mala jos budna...a kada nju uspavam vise mi se nikako neda.ode zelja,volja,sve...to mi se desilo mali milijun puta...
    ma sve znam... i razumim... binderdandet... samo ti kažem da si pokušaš dat priliku....
    e i zornjak je za ovo što kažeš dobro rješenje - navečer smo obično svi krepani i preumorni i ne da nam se

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    ... i onda se nakon stotine takvih pokušaja muškarac jednostavno zapita "pa, k vragu, što tu ne valja". Sjećam se slučajeva kad sam se maltene osjećao kao silovatelj zato što sam želio seks, a partnerica ga nije htjela i to je davala na znanje na kojekakve načine ... možda to vama ženama izgleda nevažno, ali dajte vi nekoga zamolite nešto 100 puta i dobijte 90 puta negativan odgovor pa ćete se početi pitati ima li sve to smisla.
    I onda se rađaju frustracije s obje strane i eto vraga.
    e ovo se ja pitam već duže vrijeme, uopće mi nije jasno od kud vama muškarcima toliko ustrajnosti? volje? ljubavi? (ni sama ne znam što bi to bilo)
    da mene on odbije 2-3 puta, mislim da teško da bih ikad više pokušavala..

inače ja isto imam već duže vremena ovaj problem o kojem se sad razvila tema, kronično mi se neda i osjećam se totalno aseksualno. samo šutim o tome ko zalivena, neugodnjak mi je. al apsolutno ni trunke od želje.
    mislim da bi mi trebao neki psihijatar jer mi ne pomaže apsolutno ništa, a svjesna sam svega.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ponekad pomislim da mi treba psihijatar...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sun -vidim isto mislimo,,,

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    e ovo se ja pitam već duže vrijeme, uopće mi nije jasno od kud vama muškarcima toliko ustrajnosti? volje? ljubavi? (ni sama ne znam što bi to bilo)
    da mene on odbije 2-3 puta, mislim da teško da bih ikad više pokušavala..
    Misliš da mi to nije već padalo na pamet?
    Dosta puta sam rekao "E baš neću više nikad pitat, pa makar nam se osušilo x i y!"

Pa se onda ipak odlučim krenut, bit ljubazan, nježan, romantičan ... ne samo radi nje nego i radi sebe, jer je i meni stalo da nam oboma bude lijepo. Da mi nije, čemu uopće veza i sve to ...

Znam da nije lako vama ženama sa nama, tako često (pre)napaljenim muškarcima, ali i naše "radno mjesto" nije uvijek bajno ...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa da, uf - zamršeno do daske!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    ... samo šutim o tome ko zalivena, neugodnjak mi je.
    Pazi, zamisli samo koliki je ulog u tome - ako progovoriš i razjasniš sa mužem stvari može vam biti super!

A ako ne, što je najgore što ti se može desit? Eventualno da će ti se nasmijat ... ništa gore nego što se dešava onome koji pita za seks pa bude odbijen.

Ulog je velik, a rizik minimalan - go for it!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a kaj sa mnom?grrrrr....hm,hm...mozda popit casu dvije vinceka....hihihi....

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

amo sad počet uspoređivat ko je šta u horoskopu, možda je u tome tajna?!

da nije da se samo zezam: sjecam se price o nekom novootvorenom "seksualnom savjetovalištu" ili kako bi se to već zvalo, prije možda godinu dana ili tako nekako sam to vidila na nekim vijestima, ili na netu neki članak... sad se nažalost ne mogu sjetit ničeg konkretnog, ali možda se netko drugi sjeti. help?
    moglo se i besplatno savjetovati mailom, bio je formular na web stranici... ah, sad ih ne uspjevam zguglat uopće, ko da su u zemlju propali

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

E sad mi je sinulo još nešto što me smeta!

To famozno pitanje "Hoćemo se večeras sexat/maznut/pritisnut/da-ne-budem-prostija?".

Zašto jednostavno ne krene sa zagrljajem, "pa ti si meni tak lijepa večeras", pusica, "dođi da ti nekaj pokažem", zagrljaj, "ma daj pusti tu krpu/kuhaču, kasnije ćemo zajedno pospremiti"...

Jel ovo malo previše za očekivati?
    Mene baš to pitanje, onako usput, "hoćemo li se ...?, nismo već točno x dana y minuta z sekundi" odbija, kao da sam tu samo zbog toga, na pokretnoj traci koja ide u krug i svaki put kad je tajming za sex ja bih trebala biti u hipu spremna i raspoložena.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hm,hm...razmisljala sam ja o tome ali on otic na razgovor??...nikako....

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

[quote="mamasch"]

To famozno pitanje "Hoćemo se večeras sexat/maznut/pritisnut/da-ne-budem-prostija?".

:[/quote

da imas pravo...mene MM pita vec popdne hocemo se veceras ja mu kazem necemo...a on meni na to kak ti to mozes vec sad znati...i tako svaki dan...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E sad mi je sinulo još nešto što me smeta!

Zašto jednostavno ne krene sa zagrljajem, "pa ti si meni tak lijepa večeras", pusica, "dođi da ti nekaj pokažem", zagrljaj, "ma daj pusti tu krpu/kuhaču, kasnije ćemo zajedno pospremiti"...

Jel ovo malo previše za očekivati?
    Mene baš to pitanje, onako usput, "hoćemo li se ...?, nismo već točno x dana y minuta z sekundi" odbija, kao da sam tu samo zbog toga, na pokretnoj traci koja ide u krug i svaki put kad je tajming za sex ja bih trebala biti u hipu spremna i raspoložena.
    Hm, da skužio sam da se vama ženama sviđa improvizacija, a planirani sex je fuj ... ali ovak kad smo svi zauzeti nekim poslovima, obavezama to uopće nije loša stvar.

KAo prvo, ti uvijek možeš reći "sorry, ne da mi se", zašto bi ti uvijek bila spremna?
    A drugo, zakaj ti ne bi koji put zagrlila njega i rekla mu nježnim glasom "Čuj, dragi, ajd malo zatvori taj kompjutor (odloži gedore/spusti kist itd), baš bih ti željela u maloj sobici pokazati kako sam presložila našu kolekciju poštanskih maraka?" 8)
    Pa mu poslije reci da bi i ti htjela doživjeti tako nešto, a ne samo "Čuj mala oš se sexat večeras?"

Stranica 9 od 29 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •