Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Skoro me šlak strefil

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno Skoro me šlak strefil

Cure, danas sam bila narucena na ekg u jednoj poliklinici u VG. ( nekad mi srce cudno radi, nekad lupa, a nekad samo jace udara). I obavim ja ekg ( tamo doktora nigdje, samo jedna sestra za sve "odjele" , stavi ona meni one cepice-ne znam kako se to strucno zove, od kojih je jedan non stop ispadao. Al ok, gotov nalaz ja pitam jel u redu sve na sto mi ona odgovori da mi oni ne mogu nista govoriti nego da moram kod svoje dr op. Dodjem ja doma i malo pogledam taj nalaz kad ono na svakoj stranici abnormal ecg, a na prvoj probably acute IM !!!!!!!! Ja pala u sok pocela se trest, vicem dragom zovi hitnu pa tu pise da sam imala infarkt!! I dolazi hitna, radi ekg i sve ok, kaze doktorica da na tom nalazu iz poliklinike ima 10 razlicitih dijagnoza. Nisu dugo bili, tek toliko da mi kaze da je sve ok jer su zurili i na drugu intervenciju. Ali ja sam jos u soku, pa kakva je to neozbiljnost te poliklinike ?? Platis im uredno, ocekujes ispravan ekg uredjaj, nekog doktora da ti pojasni nalaz, pa dajte si zamislite da je nalaz stvarno pokazivao stvarmo stanje, ona je to vidjela i rekla da oni meni nista ne mogu reci. Pa u soku sam jos uvijek.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Jao,jao!
    Ja bih odmah sutra inzistirala na povratu novca,u ponovljeni nalaz isto ne bih imala povjerenja..iako ce oni neko opravdanje imati.
    Trenutno razno raznih "poliklinika" ima kao gljiva poslije kise.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Čovjeće, zbog takvog nalaza si skoro i mogla dobiti infarkt!!!
    Nemoš vjerovat! U biti možeš...zdravstvo u ovoj državi je bolje ne komentirat..
    Žao mi što su ti prouzročili stres..ali opet sad bar znaš da tu kliniku trebaš izbjegavati u širokom luku.
    i ako ništa drugo da ti srčeko lupa kak' Bog zapovjeda a to je ipak najbitnije.

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Joj pa da, stvarno nikad nisam dozivjela takav sok. Obavezno sutra idem k njima bar da im ocitam bukvicu. Ah kad mi tu nemamo nijednog privatnika osim te kvazi poliklinike, bar cu znati za drugi put da ih zaobilazim u sirokom luku. Ne, ovo me toliko strefilo da sam si morala frkuti jedan normac ( nisam ga 2g popila, pogotovo ne sad dok dojim) :shock:

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nadam se da ćeš ostaviti negdje recenziju na vidljivom mjestu tako da upozoriš ostale moguće "žrtve" njihove nesposobnosti. Preporuka Google recenzije, foursquare.com, na Facebook stranici ako je imaju, te ako imaš bilo koje ime odgovorne osobe na papirima koje si dobila još i na najdoktor.com

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Osravila sam recenziju na fejsu i na najdoktor.com. A danas kad sam ih zvala tvrde oni meni da im je ekg super, hm da, mozda bio 90ih

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mene čudi čemu privat ekg i to još u sumnjivoj poliklinici?
    Zar tvoj LOM nema ekg?
    Meni to uredno odrađuje LOM u svojoj ordinaciji i jako sam s tim zadovoljna.
    Sve je gotovo u par minuta.
    Ja sam inače pod terapijom, ali nema potrebe za svaku sitnicu trčat kardiologu ili radit holtere.
    Ovo mi je puno ugodnije rješenje i ništa ne plaćam.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kod nas obiteljski lijecnici nemaju EKG. za to moramo kod specijaliste ili na hitnu.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas obiteljski lijecnici nemaju EKG. za to moramo kod specijaliste ili na hitnu.
    Nema niti jedna od naše dvije. Isto moramo tražiti uputnicu.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Radim na Hitnoj i na gotovo svakom nalazu sa aparat očitanjem dobijemo takve dijagnoze kod barem svakog 5.pacijentaDakle EKG aparati ispravni,uredno servisirani ali očitavaju gluposti.
    Jedina greška sestre koja vam ga je radila je što vam nije napravila ekg bez automatskog očitanja.

Iz iskustva vam kažem da veliki broj LOM ne zna očitati ekg.

Evo jedna anegdota od neki dan-npravili smo pacijentu ekg sa očitanjem i bez.Na ovom sa očitanjem pisalo Probably inferio infarct.Nalazi srčanih enzima uredni,i prvi i kontrolni nakon 6h,pregledan od strane kardiologa,monitoriran tijekom cca 8h.Kako je sve bilo ok,pacijent poslan kući s preporukom za holter i da se javi LOM.
    Taj isti ga ujutro HITNO vraća jer na ekg-u piše gore navedena dg,bez da je pogledala ostatak papira.Smijali smo se cijeli dan.
    Posljednje uređivanje od bodo : 19.02.2016. at 20:49

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mene čudi čemu privat ekg i to još u sumnjivoj poliklinici?
    Zar tvoj LOM nema ekg?
    Meni to uredno odrađuje LOM u svojoj ordinaciji i jako sam s tim zadovoljna.
    Sve je gotovo u par minuta.
    Ja sam inače pod terapijom, ali nema potrebe za svaku sitnicu trčat kardiologu ili radit holtere.
    Ovo mi je puno ugodnije rješenje i ništa ne plaćam.
    Mi uopce u nasem domu zdravlja nemamo EKG, bio je ali su ga ukinuli. Ima ga na hitnoj samo. To znaci da bi ja trebala ici po uputnicu pa nahodavati po bolnicama, a to zbog curka jednostavno ne stignem (iako bi mi dobro doslo malo odmora pa makar i cekajuci red u bolnici) :D Pa mi je dr opce prakse preporucila da odem privatno i bas u tu polikliniku. Nije bilo nista strasno, povremeno osjecam da mi srce jace kuca, s obzirom da su mi FE i hormoni stitnjace u redu, doktorica mi je savjetovala da napravim EKG. A i to je u redu. Tako da vjerojatno je na psihickoj bazi jer ja sam panicar uzasan. :eek:

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bodo- tako sam si ja i mislila da je zbog aparat ocitanja. I mislim si pa valjda bi skuzila da sam prezivjela infarkt. :shock: Ali svejedno sam se preplasila ko nikad u zivotu, stvarno me dobro zdrmalo!

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Da, nekad pretrage naprave paniku i veći stres od samih tegoba. Presudan je tu pristup medicinskog osoblja.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aj neka ste se vi, bodo, nasmijali
    smijeh je lijek

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Skoro me šlak strefil

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku

Ovo je loše i zato se između ostalog zatrpavaju bolnice i gubi previše vremena.
    Isto tako mislim da ako je netko liječnik opće medicine ili specijalist obiteljske, što moj dr i jest, onda zna očitati EKG.
    Mislim da se nepotrebno ti liječnici zanemaruju i da, čemu smijeh?!?
    Možda je taj dr samo htio biti siguran?
    Ne znam, ali znam da sam ja sa svojim dr jako zadovoljna kao i s ordinacijom.
    Za maksimalnih pola sata mi napravi EKG i pregled.
    I tome bi sve ordinacije opće medicine trebale težiti.
    U bolnici bih izgubila cijelo jutro na to, plus narudžba.
    Pa da ga i pohvalim javno: dr Krčelić, DZ Zaprešić
    Posljednje uređivanje od Tanči : 22.02.2016. at 07:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •