Cure, danas sam bila narucena na ekg u jednoj poliklinici u VG. ( nekad mi srce cudno radi, nekad lupa, a nekad samo jace udara). I obavim ja ekg ( tamo doktora nigdje, samo jedna sestra za sve "odjele" , stavi ona meni one cepice-ne znam kako se to strucno zove, od kojih je jedan non stop ispadao. Al ok, gotov nalaz ja pitam jel u redu sve na sto mi ona odgovori da mi oni ne mogu nista govoriti nego da moram kod svoje dr op. Dodjem ja doma i malo pogledam taj nalaz kad ono na svakoj stranici abnormal ecg, a na prvoj probably acute IM !!!!!!!! Ja pala u sok pocela se trest, vicem dragom zovi hitnu pa tu pise da sam imala infarkt!! I dolazi hitna, radi ekg i sve ok, kaze doktorica da na tom nalazu iz poliklinike ima 10 razlicitih dijagnoza. Nisu dugo bili, tek toliko da mi kaze da je sve ok jer su zurili i na drugu intervenciju. Ali ja sam jos u soku, pa kakva je to neozbiljnost te poliklinike ?? Platis im uredno, ocekujes ispravan ekg uredjaj, nekog doktora da ti pojasni nalaz, pa dajte si zamislite da je nalaz stvarno pokazivao stvarmo stanje, ona je to vidjela i rekla da oni meni nista ne mogu reci. Pa u soku sam jos uvijek.
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk