Citiraj koryanshea prvotno napisa
... dok ga ja iz nepoznatog razloga vrlo rijetko iniciram....
Vidiš, ovo je nešto što je meni uvijek išlo jako na živce, u 95% slučajeva sam ja bio taj koji je inicirao seks (pri tome mislim ponajviše u prijašnjim vezama, ali u jednom periodu i sada)... a to znači da sam često puta bio i odbijan, nekad na ljepše, nekad na manje lijepe načine ... i onda se nakon stotine takvih pokušaja muškarac jednostavno zapita "pa, k vragu, što tu ne valja". Sjećam se slučajeva kad sam se maltene osjećao kao silovatelj zato što sam želio seks, a partnerica ga nije htjela i to je davala na znanje na kojekakve načine ... možda to vama ženama izgleda nevažno, ali dajte vi nekoga zamolite nešto 100 puta i dobijte 90 puta negativan odgovor pa ćete se početi pitati ima li sve to smisla.
I onda se rađaju frustracije s obje strane i eto vraga.

Baš se sjećam tih situacija, fuj, bio sam ogorčen i na sebe i na cijeli svijet, naravno i na partnericu.
I drago mi je da smo i taj problem MŽ i ja "proradili", meni osobno je to bila jedna od važnijih tema.

BTW, cure, vi imate 23 godine i suočavate se sa ovakvim problemima ... a ja sam sa 23 još uvijek čekao prvi seks u životu. :/ Vjerujem da ćete onda u mojim godinama imati još više životnih iskustava na ovu temu nego što ih imam ja sada i da će vam svi problemi biti riješeni.