Citiraj mamasch prvotno napisa
E sad mi je sinulo još nešto što me smeta!

To famozno pitanje "Hoćemo se večeras sexat/maznut/pritisnut/da-ne-budem-prostija?".

Zašto jednostavno ne krene sa zagrljajem, "pa ti si meni tak lijepa večeras", pusica, "dođi da ti nekaj pokažem", zagrljaj, "ma daj pusti tu krpu/kuhaču, kasnije ćemo zajedno pospremiti"...

Jel ovo malo previše za očekivati?
Mene baš to pitanje, onako usput, "hoćemo li se ...?, nismo već točno x dana y minuta z sekundi" odbija, kao da sam tu samo zbog toga, na pokretnoj traci koja ide u krug i svaki put kad je tajming za sex ja bih trebala biti u hipu spremna i raspoložena.
Hm, da skužio sam da se vama ženama sviđa improvizacija, a planirani sex je fuj ... ali ovak kad smo svi zauzeti nekim poslovima, obavezama to uopće nije loša stvar.

KAo prvo, ti uvijek možeš reći "sorry, ne da mi se", zašto bi ti uvijek bila spremna?
A drugo, zakaj ti ne bi koji put zagrlila njega i rekla mu nježnim glasom "Čuj, dragi, ajd malo zatvori taj kompjutor (odloži gedore/spusti kist itd), baš bih ti željela u maloj sobici pokazati kako sam presložila našu kolekciju poštanskih maraka?" 8)
Pa mu poslije reci da bi i ti htjela doživjeti tako nešto, a ne samo "Čuj mala oš se sexat večeras?"