Citiraj lidać prvotno napisa
maxovamama...vidim ti si preko svega presla i zadovoljna si svojim zivotom kako si samo to uspijela...

ja sam prije poroda imala samo 52kg u trudnoci sam dobila 30kg.sada trenutno imam 74kg pokusavala sam smrsavjeti milijun puta i jedino sam uspijela doci do 70kg nikud dalje...uzasno sam razocarana u sebe a koliko god dragi mi kaze da sam mu lijepa ali ja se ne osjecam tako...
Nemaš razloga misliti da njemu nisi lijepa. Da ne traži sex, onda bi trebalo pomisliti na to.
Nešto sasvim drugo je to što izgleda da sebi nisi lijepa. A jedan od razloga su i te kile koje su ostale nakon poroda.

Ja sam vrlo sexualno biće i dok mi sex nije štimao, naša veza je to debelo osjećala. Čim sam odlučila uhvatiti se u koštac sa svojim problemom, sve se riješilo i sada funkcioniramo savršeno. Mogu slobodno reći kao nikada do sad, a 15 smo zajedno.

Smatram da bi si trebala postaviti prioritete. Znači, svjesna si da te to muči, automatski to osjeti i TM.
Jedini način da opet budeš zadovoljna sobom je......(sada ti nastavi ovu rečenicu)

Ako su u pitanju kile, reci to svom mužu, ozbiljno razgovarajte i stvarno se posveti tome da smršaviš.

Ako treba, odvojite nešto novca i za kozmetički salon, da ti pomogne u mršavljenju. Vjeruj mi ,ovo nije glupost, u pitanju je vaša sreća.