Stranica 11 od 29 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 1437

Tema: orgazam 2.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

tatek je garant na putu ...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

draga jel možeš vjerovati da se cijeli dan spremam gotovo identično kao i ti prokomentirati zatišje na topicu.

Btw. sinoć je MM zabljesnuo u svom svojem sjaju, ja sam samo rekla "zadovolji me"! (moram se malo pohvaliti )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa i bio sam na putu, čak sam negdje napisao to u postu ...

Ali I'm back now.

Usput, kad smo već na ovoj temi ... čekajući na Frankfurtskom aerodromu listao sam zanimljivu knjigu:
    Ulrich Clement: Guter Sex Trotz Liebe

Namijenjena je parovima koji su dugo zajedno, i dalje se vole, ali je seksualni život krenuo rutiniranim putem i postao ajmo reć pomalo dosadan. Knjiga nije izvor fantazija ili slično već pristupa problemu sa psihološke prirode i to na dosta zanimljiv način, rekao bih.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne stižem surfat - ima li je možda prevedno na naški ?(btw tatek welcome home)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    Ne stižem surfat - ima li je možda prevedno na naški ?(btw tatek welcome home)
    Mislim da nema, a mislim da nema ni na engleskom (ali nisam provjeravao).

fala na dobrodošlici .... možemo sad opet malo oživit ovu temu!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

baš vas volim čitat... oboje

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo i mene da se malo pohvalim...
    ...onaj prijedlog o podjeli poslova sam isprobala MM se slozio s time i tako nam je usput i vikend bio jjako lijep....mmmmm....

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj lidać prvotno napisa
    ...onaj prijedlog o podjeli poslova sam isprobala MM se slozio s time i tako nam je usput i vikend bio jjako lijep....mmmmm....
    :D bas mi je drago!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i meni i duboko se nadam da ce tako i ostati...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

HVALA

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pa jel možete vjerovati kak smo živnule čim se tatek prijavio da je stigao?!

Tatek, .

lidać
    , . Drago mi je zbog tebe :D !

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Samo da još nešto dodam, što mislim da nije zanemariva činjenica, pogotovo ne u mom slučaju. Sinoćnjem fantastičnom sexu prethodila je dugotrajna rasprava MM-a, mene i člana moje obitelji, vezana uz gadnu krizu koja nam se događa u familiji, a pri čemu smo MM i ja bezrezervno bili podrška jedno drugome, odlučni u zaštiti interesa naše djece i nas samih, i to je nezadrživo pojašalo naše osjećaje i bliskost, što je dovelo do... khm pretpostavljate već čega. Legli smo spavati čvrsto stisnuti (što smo prije redovito činili, sve do prije par godina :shock: :/ ), ujutro se izljubili prije odlaska na posao... Oboje smo svjesni da se naši problemi nisu riješili, ali ovo je bio fantastičan korak ka ozdravljenju našeg "braka". Nadam se da ćemo nastaviti u istom revijalnom tonu :D .

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

lidać, mamasch

Drago mi je da je krenulo nabolje. Vidite kako se sve pokrene kada uzmete stvari u svoje ruke.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

lidać, mamasch, super, baš je lijepo čitati ovako dobre vijesti!!!

Šaljem vam dobre vibracije!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

...hvala tatek...
    evo mazimo se tri dana i ja bi jos neznam otkud tolika zelja...
    ...samo nazalost dosli zenski dani i nadam se da ta zelja nece nestati...

drzite mi fige...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj lidać prvotno napisa
    ...hvala tatek...
    evo mazimo se tri dana i ja bi jos neznam otkud tolika zelja...
    ...samo nazalost dosli zenski dani i nadam se da ta zelja nece nestati...

drzite mi fige...
    Čuo sam ja da nekima tek tad naraste želja pa jedva dočekaju povlačenje "crvene konjice" ... neće pobjeći želja, bez brige!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Ulrich Clement: Guter Sex Trotz Liebe
    U, već mi je i sam naslov zanimljiv .

A propos gore navedenog, meni se čini da nema bolje predigre za mene, a vjerojatno i za dosta drugih žena, nego tako nešto, ma kako glupo zvučalo - kad se podijele kućanski poslovi, kad ti muž u društvu, a ispred rodbine se najviše "pika", stane na stranu .

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da spojim ovaj topik s onim "citatom na citat":

seks volim, i rado ga se sjecam.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Daj mikka, kakva sjećanja, kreni u akciju. Jel ti muž doma? (ajme kakvo indiskretno pitanje , mislim imaš li uopće ovih dana priliku zaskočiti ga?)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    da spojim ovaj topik s onim "citatom na citat":

seks volim, i rado ga se sjecam.

Eh, baš ti je citat optimistički ...

Nego, jel se sjećaš ti još naslova topika?
    Za postići to iz naslova topika ne treba ti muž nego samo malo mirnog vremena i mašte i okretna ručica ili neko pomagalo ... pa počni onda tako, a onda kad si popraviš raspoloženje razmišljaj što dalje i kako s mužem kad se vrati od tamo gdje jest.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uh, lako reci..

navecer sam toliko izmikana da mogu eventualno malo blejiti u forum ili tv, oprat par turi vesa i skljokat se u krevet.

muza nema vec cijeli mjesec, a zadnji put kad je bio na 2 dana je pobrao virozu

i meni ko lidac, nemam vise ni neke volje ako on ne pokazuje inicijativu. pa nemrem se ja bas oko svega truditi. jel?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

uh, lako reci..
    a još lakše učiniti samo malo volje triba ... samo malo volje....
    da smo samo malo manje slijepi kraj zdravih očiju vidlili bi da ne idemo ništa mlađi i da sve ovo šta propuštamo propuštamo zauvik...
    a nekako mi se čini da kad me počne vatat menopauza neću imat volje za nadoknađivat propušteno...
    zato sad vatam trk, usporit ću kasnije u menopauzi... mi se sinoć prvi put u dva miseca nismo poseksali- zato danas slijedi dupla doza :D

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

štrigica, zar baš svaku večer?? :shock: :shock: 8)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

osim za vrime crvenila - ali otkad sam izvadila spiralu to traje samo po 4 dana.... yes, svaki dan... nije svaku večer, digod uleti ujutro, digod popodne... a digod i više puta dnevno
    ali ponavaljam, prije toga sam imala period kada ga nisam podnosila organski iz nepoznatog razloga pa smo se rijetko sexali...
    sad sam se opametila

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajd ti lijepo barem promijeni onda ovu lokaciju ispod avatara. ne zvuči mi baš vjerodostojno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa tako se oslobađam stresa

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    pa tako se oslobađam stresa
    i nisi ga se još oslobodila nakon toliko...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

firma mi je u balunu ... već duže vrime... :/

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

daj štigica ne zezaj, zar baš svaki dan??? 8) :shock:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A jesmo se nakačile...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

MM ovo ne bi smio pročitati ni u ludilu, ionako mi stalno prigovara, kaže za sebe "ja sam u najboljim godinama, drugi se sexaju barem 4-5 puta tjedno, sve mi neugodno reći koliko se ja sexam......"

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mi bili kod prijatelja neku večer i njm se negdi maka kad smo mi komentirali da se ima dva miseca stalno seksamo...
    kaže ona: nemojte da vas mm slučajno čuje... rastavit će se od mene...

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I ja bi svaki dan

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

zašto niko nije priočita da mi je do prije dva miseca brak bija u krizi zbog ne seksa, nego ste samo uspile vidit da se seksam svaki dan...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ne mogu reći da mi je brak u krizi, ali već godinu i pol se stvarno prerijetko seksamo. dok ja uspavam maru, ili zaspim ja ili on. ili oboje. u krevetu nam uglavnom oboje djece, tako da ni jutarnji seks ne dolazi u obzir.
    no, ajde, ne mogu se žaliti jer kad se poklope sve kozmičke sile, i dođe do seksa, nemam nikakvih zamjerki.
    a ne znam zašto vas smeta to usputno vatanje za razne dijelove tijela kad tako krenemo od jutra, što je već netko napisao, kad od jutra krene ona neka napetost u zraku i kad onako, mogu sa sto posto tvrditi da ćemo dan završiti sa seksom, (ništa nije izrečeno, ali sve se zna), onda je i seks najbolji. onda nema šanse da itko od nas dvoje zaspi, oči širom otvorene

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja volim seks i uživam u njemu i mogu reći da nam je redovit (ne brojim), ali mislim da ne bi baš mogla svaki dan.

štrigice, svaka čast !

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa cvita ako ne moš u postelji nije vrag da ti ni zahod nema vrata... i sex na brzaka se računa pod sex... i zna bit bolji od onog dugometražnog...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

cvijeta73, nije problem u hvatanju za cicu/guzicu, nego u tome da se sva energija svodi na to, da se svo zajedničko vrijeme svodi na šlatanje i žicanje sexa, a za mene to nije prihvatljiv način života. MM-u želim biti i prijateljica, i savjetnica, i društvo za gledanje utakmice/pijuckanje vina/roštiljanje i ostalo, a u tim aktivnostima sam nekako ostala po strani. Dok smo prije sve to činili zajedno, i sex bio fantastičan. Mislim, i sad je više nego fantastičan, ali ga ima maloooooooooo :/

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja ću opet malo skrenuti temu odnosno raspravu ...

Tamo negdje prije 20-tak postova je bila rasprava oko toga kak bi muški samo seks, a ništa ne pomažu u kući. I onda je lidać se fino dogovorila s mužem da joj on pomogne u poslu i da će tad biti vremena i raspoloženja za seks ... i sve je bilo kak treba!

Mislim da bi iz ovog bila pouka kak treba reći muževima što ne valja (preopterećnost poslom, umor) i dogovoriti se s njima kak da se to riješi i odmah će biti više raspoloženja i vremena za seks.

A mislim da ne bi bilo loše da se stane samo na tome nego da se ode i korak dalje ... nemojte čekati njih da budu raspoloženi za seks nego ih lijepo "zaskočite" svojim prijedlozima (kada, kako itd) - siguran sam da se neće buniti, dapače! Mislim da to može upaliti pokoju novu iskru ...

(to je i na tragu onog o čemu su pisale maxovamama i Mihovil - mislim da samosvjesne žene koje imaju inicijativu u životu imaju i bogatiji i kvalitetniji seksualni život )

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Sad je meni jasno, zašto se hrpa ljudi iščuđavala kad sam spominjala problem s kontracepcijom

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nemojte čekati njih da budu raspoloženi za seks nego ih lijepo "zaskočite" svojim prijedlozima (kada, kako itd) - siguran sam da se neće buniti, dapače!
    apsolutno se slažem sa navedenim,npr.ja MM ujutro samo pokažem (diskretno) komad donjeg rublja,kojeg ću taj dan nositi,ili mu pošaljem sms dvosmislenog sadržaja,ili MMS (ako se radi o hitnoći) i stvar riješena;a isto tako dok se kuha ručak (ako smo sami ,naravno,a djeca u školi),znamo prigušiti vatricu na špakeru i raspaliti u spavaćoj (ili nekoj drugoj)sobi;a samo ću vam spomenuti da se seksamo već skoro 19 god (nije neprekidno,ali ipak! );u svakom slučaju sam pobornik mišljenja da sex razvedrava oblačan dan,bilo poslije ili prije nevere;

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sve to divno i krasno zvuci u teoriji, a bome i u necijoj praksi

moja je situacija specificna--imam muza koji ne inicira seks, i kojeg nema veci dio vremena (ne mislim dnevno, nego mjesecno, cak i godisnje).

ajmo, pametni, rijesite to

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jel bas oces cut?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

u 100 eura da žaba i ja mislimo isto

Nama suša u zadnje vreme, MM zimi ima puuuuuuuno posla pa zaspi pre Nađe, a ceo dan ga nema
    Al kad se dovatimo, nadoknadimo kasni mi 6 dana

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

aj, pucaj(te).

vissnja, kaj objavljujes nekaj?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

samo nemoj da je masturbacion, to mi nije napeto, eno pomagalo stoji u ormaru i skuplja prasinu. da se takve stvari dijele, posudila bi ga nekom vec

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

samo nemoj da je masturbacion, to mi nije napeto, eno pomagalo stoji u ormaru i skuplja prasinu. da se takve stvari dijele, posudila bi ga nekom vec
    Kad nema muškarca to je najbolje što ti mogu preporučit.
    Pa ti vidi jel to hoćeš shvatit kao sredstvo za razbijanje frustracija, uljepšavanje dana ili istraživanje pred one dane kad će on ipak biti kraj tebe.

A kad on dodje, ne čekaj da on nešto predloži nego ga ti zaskoči - mandy ti je sve rekla, tim "sredstvima" će teško koji muškarac odoljeti.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Naravno, postoji i ono konačno rješenje - da mijenjaš muškarca.

No, još i prije toga razmisli malo zašto si odabrala baš njega. Ako se ne varam, u nekom davnom postu si napisala da si do sada odabirala samo muškarce koji su stalno negdje drugdje (na putu itd) ... razmisli zašto? Da li si imala nekakav takav slučaj u obitelji? Ili negdje drugdje među bliskim osobama? Ili među prvim ljubavnim iskustvima?

Mislim da ti to je to obavezna "zadaća" prije bilo kojeg ozbiljnog životnog koraka, razmisliti zašto si došla baš u ovakvu situaciju u kakvoj si sada ... gledajući sve životne aspekte, pa i seks.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, ti si fulao profesiju. Daj se službeno prebaci na zvanje seksologa s natruhama psihologa/sociologa, fakat ti dobro ide. Najdraže mi je kad u postu namijenjenom nekom drugom pronađem odgovor i savjet za sebe. tatek, tnx .

Btw. danas poslije posla odoh usput kupit nekaj novoga od donjeg rublja da malo pofriškam love life. Valjda će klinci brzo zaspat 8) .

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sto se tice mastrubacije, mislim da ona jako puno moze pomoci. Nakon nekih losih iskustava u seksu, u periodu prije nego sam upoznala sadasnjeg partnera odlucila sam da mi ne treba nitko da bih se osjecala dobro i uzivala i pocela sam istrazivati, citala zanimljive price i vrtila svoje u glavi. Odlucila sam da ce mi moja seksualnost biti jako vazna u zivotu i da se necu zanemarivati u tom pogledu, bila sama ili s nekim.

Ta promjena u mojoj glavi vrlo brzo je rezultirala time da sam upoznala partnera s kojim se vec vise godina uglavnom super slazem u seksu. A da se to i nije dogodilo tako brzo sigurno ne bi bila frustrirana i razvijala bih mastu, pa kad zatreba da sam spremna 8)

Cini mi se da je kod vecine zena problem sto muzevi premalo dijele obaveze u kuci i one to podnose nekako ali se grizu u sebi i javlja se ljutnja i frustracija koja ubija zelju za seksom. pa treba krenuti tom smijeru rjesavati problem.

S druge strane mi ocekujemo paznju da bi se osjecale pozeljne a to treba i drugoj strani, zato poneka njeznost, usputni kompliment, koja zlocesta porukica moze potaknuti da dobijemo ono sto nam treba.
    nekako se trudim voditi za tim da se ja ponasam prema nekome onako kako bi zeljela da se taj ponasa prema meni. Nije da mi uvijek uspjeva ali trudim se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •