Sto se tice mastrubacije, mislim da ona jako puno moze pomoci. Nakon nekih losih iskustava u seksu, u periodu prije nego sam upoznala sadasnjeg partnera odlucila sam da mi ne treba nitko da bih se osjecala dobro i uzivala i pocela sam istrazivati, citala zanimljive price i vrtila svoje u glavi. Odlucila sam da ce mi moja seksualnost biti jako vazna u zivotu i da se necu zanemarivati u tom pogledu, bila sama ili s nekim.

Ta promjena u mojoj glavi vrlo brzo je rezultirala time da sam upoznala partnera s kojim se vec vise godina uglavnom super slazem u seksu. A da se to i nije dogodilo tako brzo sigurno ne bi bila frustrirana i razvijala bih mastu, pa kad zatreba da sam spremna 8)

Cini mi se da je kod vecine zena problem sto muzevi premalo dijele obaveze u kuci i one to podnose nekako ali se grizu u sebi i javlja se ljutnja i frustracija koja ubija zelju za seksom. pa treba krenuti tom smijeru rjesavati problem.

S druge strane mi ocekujemo paznju da bi se osjecale pozeljne a to treba i drugoj strani, zato poneka njeznost, usputni kompliment, koja zlocesta porukica moze potaknuti da dobijemo ono sto nam treba.
nekako se trudim voditi za tim da se ja ponasam prema nekome onako kako bi zeljela da se taj ponasa prema meni. Nije da mi uvijek uspjeva ali trudim se.