Stranica 14 od 29 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1437

Tema: orgazam 2.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

aaa, a ja si sve mislim zakaj me cudno gledas

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    aaa, a ja si sve mislim zakaj me cudno gledas
    sigurno si pomislila da zbog poroda kod kuce

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma samo vi pisite, boli vas briga hoce vas tko cudno gledati, ili prepoznati. Ovaj topic je donio dosad puno korisnih ideja i unio veselja u neke veze i brakove, a bome smo se i znali dobro nasmijati. Kud ces bolje!

A puno je lakse i zgodnije pricat ovako na forumu, nego s prijateljima i poznatima o ovoj temi.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ivarice, luda si totalno , naravno da dolazim po čaše, a ti me slobodno prokomentiraj na topicu ako misliš da sam dovoljno zanimljiva.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

oooooo, oživija je topic skroz

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ora

Uniforma sluskinje? e vidis ja sebe u tome ne mogu zamisliti.

Srecom pa se MM pali na ono sto se i meni svidja i cini me na jedan nacin senzualnijom nego inace.
    Mislim da svaka osoba ima neki "klik" na koji se sexualno pali, ne mora to biti samo izazovno zensko rublje za muskarce, ili frisko mirisno polugoli izbrijani muskarac za zene ( ) ali razgovorom se sve moze dokuciti.

Npr sjecam se price prijateljice koja je nakon 4-5 godina saznala gledajuci nekakav film na teveu, da joj muza pale samo visoke lakirane cizme..fetis? ma jasta je, za mene koja nisam ljubitelj cipela itekako

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne sluškinje nego sobarice, nekako mi se čini da to nije isto. Griješim? Ili je to jedna od onih potejto - potato situaicja.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Aha sobarice...znaci zaduzena samo za krevet?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Lagano zatezanje plahti, pa znaš ono kad se nagneš preko cijelog madraca da zaguraš ćoškove između dva madraca, pa malo protreseš poplun kroz prozor (a za to poslovično trebaš nagnuti tj. naguz.iti)...

:smajlićsavražjimroščićima:

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    Lagano zatezanje plahti, pa znaš ono kad se nagneš preko cijelog madraca da zaguraš ćoškove između dva madraca, pa malo protreseš poplun kroz prozor (a za to poslovično trebaš nagnuti tj. naguz.iti)...

:smajlićsavražjimroščićima:
    MM bi pozvo hitnu da me takvu vidi, za mene ne za njega. Nismo tipovi glumatanja al zato...

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sweet

Ako ne sobarice... onda vladarice

mamasch malo se nagneš, ali umjeto da ga to napali još dobiješ naredbe za čišćenje
    Šalim se, ali svako eksperimentiranje mislim da je dobrodošlo, naravno ako su oba partnera za to... tko zna što se sve može otkriti... hmm... ili se neki boje upravo toga što bi mogli otkriti... hmm

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pa možeš i naređivanje pretvoriti u seksualnu igricu.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mene ta uniforma sobarice (i igrica) odmah podsjeti na Alo, Alo..i Reeeeeeeneeeeee ...hmm...vidis eto jos dodatne ideje, promjenis malo glas da zvuci po francuski

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nemojte zaboraviti perike, da ugođaj promjene bude potpun.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja bi mogla biti baka mrazica za Božić...trbuh je dovoljno velik

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj SunčicaVŽ prvotno napisa
    ali u sexy izdanju!

Mene ta uniforma sobarice (i igrica) odmah podsjeti na Alo, Alo..i Reeeeeeeneeeeee ...hmm...vidis eto jos dodatne ideje, promjenis malo glas da zvuci po francuski
    Sada mi se svakakve scene motaju po glavi

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hehe...dali ste mi ideju...kapicu imam, nabavit ću novi crveni seksi kompletić...pa mu donijeti poklon za Božić

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Žene, samo se nemojte ovako opremiti za "te" trenutke ...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Žene, samo se nemojte ovako opremiti za "te" trenutke ...
    Pih, zaboravio sam link ...

Evo ga: http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hehehe Tatek što si se zabrinuo za svoj rod

Bez brige... žene su uvijek "nježnje"

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, kak se gleda slika sa tvog linka, meni se niš ne otvara?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    hehehe Tatek što si se zabrinuo za svoj rod

Bez brige... žene su uvijek "nježnje"

Fotka mi je zaista impresivna kao fotka i neam neki osobiti "erotski" naboj, ali mi je baš dobro došla kao mali dodatak ovim "maskirajućim" razgovorima.

mamasch, obzirom da je fotka stavljena kao "adults only" onda trebaš podesiti neke parametre na toj web stranici (a ja se više ne mogu sjetiti kako jer sam član tog photo siga već dosta dugo pa mi to web browser radi automtski).

Mogu je eventualno downloudati pa staviti na svoju picassu ...

BTW, danas sam popodne u gradu pa iamm jubilarnu priliku svratiti do tog famoznog dućana u Importanne galeriji da vidim kaj tamo ima.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, pa ak imaš vremena bilo bi zgodno, baš me zanima o kakvoj se slici radi

Javi nam kaj ima zanimljivoga u dućanu

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

imaš na stranici Content filter, i tu izabereš "show me photos with any content advisory", klikneš set options, dobiješ sliku

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

koryanshea, tnx, otvorih i vidjeh, i baš mi je cool fotka, a i koncept erotike mi se sviđa. Zašto bi sve trebalo biti sa srčekima, nježno i suptilno, kad može biti kao na toj slici. Malo mašeš mačetom/katanom, čisto da digneš adrenalin (sebi), a onda ju odložiš i digneš "ono drugo" (njemu). Vrijedi probati.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

koryanshea, tnx, otvorih i vidjeh, i baš mi je cool fotka, a i koncept erotike mi se sviđa. Zašto bi sve trebalo biti sa srčekima, nježno i suptilno, kad može biti kao na toj slici. Malo mašeš mačetom/katanom, čisto da digneš adrenalin (sebi), a onda ju odložiš i digneš "ono drugo" (njemu). Vrijedi probati.
    Meni se sviđa taj sajt, zaista ima dobrih fotki!

Evo još dvije koje i jesu i nisu erotika, zanimljiva je atmosfera:

http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse

http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse

Zanimljive i kvalitetne fotke su i http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse

ZA nešto što graniči sa dobrim ukusom (svatko nek vidi s koje strane su njihovi radovi), pogledajte što fotkaju Anna i Barney: http://www.photosig.com/go/users/view?id=36463

A najkontroverznije (obično su ili najbolje ili najgore) su na http://www.photosig.com/go/photos/br...rt=viewCount-d

Ne zanm da li i ovo ulazi u okvire ovog topika (admini će reći svoju, zar ne? ), ali kad smo pričali o literaturi, možemo valjda i o fotografiji (kvalitetnoj).

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kad vec postamo erotsku fotografiju, da se i ja pozurim dok se admini nisu umijesali
    mene je na vrlo poseban nacin nadahnula ova stranica

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kanga, fotke su uglavnom jako zanimljive, jedino što me se osobno nije dojmila vibra koju autorica kao osoba odašilje, no to je neki moj osobni dojam, onako intuitivan. Ne bih mogla biti frendica s njom. Ali da je talentirana, jest. I ima puno slobodnog vremena .

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mamasch, bas zanimljivo, i mm je imao slican komentar kao ti (ako ti se da - kako bi tocno opisala tu vibru, da vidim jel se radi o istoj stvari?). ja nisam osjetila nista sto bi mi bilo posebno odbojno, ali to je mozda zato jer autoricu dozivljavam u drugom svjetlu (znam je virtualno s jednog foruma na kojem ima jako inspirativne postove).

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja bih to nazvao "hermetičnost".
    Nije odbojno, nego jednostavno hermetično, mogu gledati fotke, neke su mi odlične, neke ne, ali se ne mogu uživjeti u njih.

BTW, te fotke su mi uglavno neerotične (možda nisam vidio neke posebne? Nisam imao vremena da sve otvorim), a uopće nisam freak lijepih i "ispeglanih" tijela kao kod klasične erotske fotografije, baš dapače. Ali mi jednostavnu uz tu "hermetičnu" vibru ne ide pridjev "erotski".

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja bih to nazvao "hermetičnost".
    Nije odbojno, nego jednostavno hermetično, mogu gledati fotke, neke su mi odlične, neke ne, ali se ne mogu uživjeti u njih.

BTW, te fotke su mi uglavno neerotične (možda nisam vidio neke posebne? Nisam imao vremena da sve otvorim), a uopće nisam freak lijepih i "ispeglanih" tijela kao kod klasične erotske fotografije, baš dapače. Ali mi jednostavnu uz tu "hermetičnu" vibru ne ide pridjev "erotski".
    Dodatak, ta hermetičnost mi znači da je žena u nekom svojem svijetu. To nipošto niej loše, ali da bi fotka bila komunikativna (ove ovdje to nisu) onda njome autor(ica) želi nešto pokazati/reći svijetu oko sebe, a ovdje mi djeluje kao da žena sve to radi radi svog zadovoljstva,a bez želje za komunikaciju sa okolinom.

Ponavljam, to nije loše, ali teško komunicira sa okolinom. I nema mi baš veze sa erotikom, jer je i to isto neka vibra koju jedna osoba šalje drugima. Ovdje ja to ne osjetim.
    (i da, b/w fotke još doprinose toj hermetičnosti)

negdje sam vidio jednu jako zgodnu fotku koja mi je puno toplija i komunikativnija, još da je mogu naći ...

(trenutno baš slušam muziku tog nekomunikativnog tipa, Pere Ubu, tako da sam "napadnut" s dvije strane takvim hermetičnim konceptom )

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zrači mi odvojenošću od ostalih, u svom je svijetu što nije nužno loše, ali eto u ovom slučaju mi ne dozvoljava da se uživim u fotografije jer imam dojam da nisu tu kako bismo mi uživali u njima nego zbog autoričinog samozadovoljstva. Fotke mi nisu erotične, ne zato što prikazuju nesavršeno tijelo, nego upravo zbog te vibre. Dakle, subjektivno me ostavljaju hladnom, mogu ih komentirati samo kao amater - fotokritičar (ajme formulacije ).

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

thx tatek i mamasch na komentarima
    mamasch, slazem se da su fotke prvenstveno odraz autoricinog samozadovoljstva (gotovo do ruba narcisoidnosti), meni je bas to bilo 8) (ne znaci da sam i ja bas takva , ali mi je to kul)
    tatek, autoricini komentari uz fotke ti nisu djelovali anti-hermeticno?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa
    tatek, autoricini komentari uz fotke ti nisu djelovali anti-hermeticno?
    Samo donekle.
    Jest da se spominje i On, prepričavaju se okolnosti (dakle, misli se i na Posmatrača), ali na mene prvenstveno djeluje vizuelna komponenta, a ona je ovdje hermetična.
    (mogla je ona uz fotke i viceve pisat, svejedno bi mi ostavljalo takav dojam )

Evo jedna fotka koja meni djeluje "toplo" za razliku od vrlo sličnih autoričinih "hladnih" (boje i opći ugođaj): http://picasaweb.google.hr/lh/photo/...6Q0DGoXzgFEJfQ

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da ne bude zabune, ovo nisam ja snimao, samo sam ovako stavio vama na viđenje.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, ova fotka mi je sasvim nešto drugačije od onih crno bijelih koje nam je kanga preporučila. Ova "tvoja" mi je zaista toplija, ne zbog boja , nego zbog toga što nije namještena, što nije snimano radi snimanja nego zbog hvatanja trenutka koji je spontan i životan, isijava pozitivnom energijom. U određenoj mjeri mi je i erotična, podsjeća me na topli ljetni dan proveden u šetnji i druženju, koji završava ljubovanjem u sumrak. Kangine fotke me nekako podsjećaju na onu tamnu stranu seksualnosti, na probijanje granica, na tjeskobnu seksualnost. Da li je stvar u izostanku boja, sjenama, izrazima lica, ne znam.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tatek, ova fotka mi je sasvim nešto drugačije od onih crno bijelih koje nam je kanga preporučila. Ova "tvoja" mi je zaista toplija, ne zbog boja , nego zbog toga što nije namještena, što nije snimano radi snimanja nego zbog hvatanja trenutka koji je spontan i životan, isijava pozitivnom energijom. U određenoj mjeri mi je i erotična, podsjeća me na topli ljetni dan proveden u šetnji i druženju, koji završava ljubovanjem u sumrak. Kangine fotke me nekako podsjećaju na onu tamnu stranu seksualnosti, na probijanje granica, na tjeskobnu seksualnost. Da li je stvar u izostanku boja, sjenama, izrazima lica, ne znam.
    Mislim da imamo slično viđenje.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Stavio sam još neke po meni kvalitetne fotke na http://picasaweb.google.hr/vanja1903/OtherAuthors#

(ovo će biti tamo do 15:30 nakon toga skidam fotke - ako je netko mlađi od 18 neka ne gleda ... no, fotke su i tako uglavnom ništa "žešće" od onih koje objavljuje "24 sata" na posljednjoj stranici ili Jutarnji list u "intimnim oglasima" ...)

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj SunčicaVŽ prvotno napisa
    ali u sexy izdanju!

U dućanu "New Yorker" u AM sam danas vidjela baš to: haljinica-negliže "bake-mrazice" sa pripadajućim tangicama

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Najljepše su mi fotke slikane u prirodi.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tatek... Od ovih fotki koje si stavio po mom šmeku su najviše ova i ova

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Stavio sam ih po ključu da su različite (po svemu, od kompozicije preko modela pa do stupnja erotičnosti i eksplicitnosti), ali da imaju ono "nešto" što ih izdavaja iz konfekcije tog tipa. Sve su mi na neki način posebne i pogledam ih s vremena na vrijeme kao podsjetnik za izradu dobrih fotki (naravno, ne slikam taj tip fotki, ali se neka pravila mogu primijeniti i na fotke prirode, ljudi, detalja itd)

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Stavio sam ih po ključu da su različite (po svemu, od kompozicije preko modela pa do stupnja erotičnosti i eksplicitnosti), ali da imaju ono "nešto" što ih izdavaja iz konfekcije tog tipa. Sve su mi na neki način posebne i pogledam ih s vremena na vrijeme kao podsjetnik za izradu dobrih fotki (naravno, ne slikam taj tip fotki, ali se neka pravila mogu primijeniti i na fotke prirode, ljudi, detalja itd)
    Pravila su pravila... poštivanje zlatkog reza, točke interesa, kompozicije... za svaki motiv postoji praktički ista osnova, slažem se... iz svega treba učiti

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Joj dajte vas dvoje kaj filozofirate

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A da se mi vratimo na naslovnu temu ovog topika, sad smo zašli već (pre)duboko u taj foto-rukavac?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Recimo, možda će ovo nekoga zanimati: Blog Bludućnost

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mulder i Scully! Ljubu se!!

ima li na ovom forumu mjesta za jedan SFični topic

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kangine fotke me nekako podsjećaju na onu tamnu stranu seksualnosti, na probijanje granica, na tjeskobnu seksualnost.
    mamasch, zeno, nisu to moje fotke :shock:
    tamna strana seksa za mene su silovanja, pedofilija, zoofilija i sl., pa moram priznati da jos uvijek ne kuzim do kraja tu tjeskobu koju osjecate ti, tatek, mm..., a ja ne (prihvacam svoju "nastranost" u tom smislu kao odstupanje od dozivljaja vecine).
    inace, nisu ni meni te fotke eroticne u smislu da me napaljuju (zao mi je sto to nisam naglasila), ali su mi zanimljive kao intiman dozivljaj seksualnosti jedne zene iz kojeg mozda mogu nauciti ponesto i o sebi. no, dobro, svakom svoja veselja

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo i mene nakon par dana...

tatek ti si musko i vi ostali muski ako se koji nadete imam jedno pitanje za vas...(a i vi zene ako znate)

kao sto neki znaju da sam u braku a imala sam samo SM u krevetu---kolika je velicina normalnog pise????????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •