Pazi, bucka, ti ovdje (na Forumu, u gradu, među svojim kolegicama na poslu itd) ne vidiš stvarni prosjek!bucka prvotno napisa
Žene (i muškarci) stvarnog prosjekati imaju puno drugih većih problema (bar po njihovu viđenju) od nedoživljavanja orgazma, sigurno ne razgovaraju o tome i vjerujem da je kod njih taj postotak sigurno viši.
(iako možda vrijedi i ona narodna "tko puno filozofira malo radi" tako da su možda u stvarnosti "orgazmičnije" one žene koje o tom problemu uopće ne misle ... iako mislim da je ona prva tvrdnja ipak bliža istini)
Inače, kad već pričam o prosjeku - tamo negdje početkom 80-tih su popisi stanovništva tadašnje Juge davali obavezno podatke o 30-tak %nepismenih i 85% ljudi (starijih od 18 god!) sa nezavršenom osnovnom školom. I meni je to sve izgledalo smiješno, kako je moguće da su toliki ljudi nepismeni i bez završene osnovne škole!
I onda dođoh u slavnu JNA, u kaznenu kasarnu u Kninu, među artiljerce (koji su kao slovili za "elitne jedinice" u usporedbi sa pješadijom) i konstatirah da je među 100-tinjak mladića tamo zaista njih desetak nepismeno (to je bila "elitna" jedinica, dakle pravo stanje je sigurno bilo negdje oko 30%), a nas sa upisanim faksom je bilo ja mislim 3 ili 4, više od pola je stalo sa obrazovanjem tokom osnovne škole .
teško je razgovarati o prosjeku iz svog životnog kruga ...

Odgovori s citatom