Citiraj bucka prvotno napisa
na AT-u nam je voditeljica rekla da 90 i nesto % zena nikad u zivotu ne dozivi orgazam!!! :shock: :shock:
meni je to prilicno nevjerojatno!
Pazi, bucka, ti ovdje (na Forumu, u gradu, među svojim kolegicama na poslu itd) ne vidiš stvarni prosjek!
Žene (i muškarci) stvarnog prosjekati imaju puno drugih većih problema (bar po njihovu viđenju) od nedoživljavanja orgazma, sigurno ne razgovaraju o tome i vjerujem da je kod njih taj postotak sigurno viši.

(iako možda vrijedi i ona narodna "tko puno filozofira malo radi" tako da su možda u stvarnosti "orgazmičnije" one žene koje o tom problemu uopće ne misle ... iako mislim da je ona prva tvrdnja ipak bliža istini)

Inače, kad već pričam o prosjeku - tamo negdje početkom 80-tih su popisi stanovništva tadašnje Juge davali obavezno podatke o 30-tak %nepismenih i 85% ljudi (starijih od 18 god!) sa nezavršenom osnovnom školom. I meni je to sve izgledalo smiješno, kako je moguće da su toliki ljudi nepismeni i bez završene osnovne škole!

I onda dođoh u slavnu JNA, u kaznenu kasarnu u Kninu, među artiljerce (koji su kao slovili za "elitne jedinice" u usporedbi sa pješadijom) i konstatirah da je među 100-tinjak mladića tamo zaista njih desetak nepismeno (to je bila "elitna" jedinica, dakle pravo stanje je sigurno bilo negdje oko 30%), a nas sa upisanim faksom je bilo ja mislim 3 ili 4, više od pola je stalo sa obrazovanjem tokom osnovne škole .

teško je razgovarati o prosjeku iz svog životnog kruga ...