Jes, zbog mogućnosti sekundarnog steriliteta, ali sve ovisi o tome koliko vam se subjektivno žuri. Tako se preporuča jer se ženi smanjuje ovarijska rezerva nakon 35-te, i ako par 6 mjeseci ne uspijeva začet onda treba krenut u pretrage. Tako je nama preporučeno od strane ginekologa baš specijaliziranih za neplodnost i medicinski potpomognutu oplodnju. Ovo - opusti se itd. naveden je u brošurici o neplodnosti kao mit, kao i onaj - ko posvoji, dobit će i svoje biološko dijete. I, opet, unatoč tome što su mitovi, znam takvih slučajeva i s ovog podforuma, ali osvrnula sam se na ovo da bez užitka nema začeća - a ima, evo u IVF-u svi su bez užitka. Ne želim ti dizat paniku, nego samo ukazat na fakte tj. na preporuke tih ginića. Naravno, te preporuke stoje ako si za to krenut putem Potpomognute oplodnje (ako si za to i ako imaš daljnja pitanja i potpitanja kome se obratit u mjestu di živiš pridruži se na odgovarajućem pdf-u da ovdje ne offtopičarimo), tamo nas ima masu. Da li vam je neki subjektivni presing, to samo vi znate. Sretno, i neka bude doma u kućnoj radinosti, i da već idući mjesec demantiraš sve ove moje pisanije (ne bi bila prva)thalia prvotno napisa
.

.
Odgovori s citatom