Stranica 19 od 29 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1437

Tema: orgazam 2.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pa glejte, ja sam po tome znala da sam trudna, odjednom podivljala skrozzzz
    Prije me trebalo nagovarat i na sitnice jer me bilo svega sram!! A sad.... pfff sad ja MD-a na neke stvari nemogu nagovorit
    A o orgazmu da ni ne pricam.... prije mi je to bilo nesto savrseno, a sad.... juuuuuuu.... :D :D Prije nikad nisam mogla po par za redom, sad bez beda naredam po 4-5 8)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    Pa glejte, ja sam po tome znala da sam trudna, odjednom podivljala skrozzzz
    Prije me trebalo nagovarat i na sitnice jer me bilo svega sram!! A sad.... pfff sad ja MD-a na neke stvari nemogu nagovorit
    A o orgazmu da ni ne pricam.... prije mi je to bilo nesto savrseno, a sad.... juuuuuuu.... :D :D Prije nikad nisam mogla po par za redom, sad bez beda naredam po 4-5 8)
    Ključ svega je u opuštenosti i samopouzdanju, zar ne?
    A tebe su očito trudnoća i hormoni "pogurali" u to da se osjećaš dobro i opušteno i zadovoljno sama sa sobom.

Super stvar, uživaj!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

malo su prezestoko to pogurali cini mi se 8)
    Koliko god da je - meni nikad dosta, zna mi dragi rec u sali da da je znao da cu bit ovakva da bi malo drugacije poslozili stvari, kaze sta ti mislis da sam ja stroj

Pa i jeeee!! MORA BIT!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prije nikad nisam mogla po par za redom, sad bez beda naredam po 4-5
    :shock: Svaka ti čast!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Naravno da su trudnice opuštenije jer tijekom seksa ne moraju razbijat glavu hoće li svršit u nju i hoće li možda ostat trudna...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Prije nikad nisam mogla po par za redom, sad bez beda naredam po 4-5
    :shock: Svaka ti čast!!!!

fala fala

Istina, znas da neces zatrudniti a i da se nista nemoze dogoditi a i ta napaljenost od hormona vjerovatno velikim djelom pomaze da se uzivis

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Naravno da su trudnice opuštenije jer tijekom seksa ne moraju razbijat glavu hoće li svršit u nju i hoće li možda ostat trudna...
    Kućo stara, pišeš o nečem o čemu ne znaš puno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Kućo stara, pišeš o nečem o čemu ne znaš puno
    Kao i svi drugi na svim forumima svijeta (pa tako i ovom)...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam, možda je nešto i doslovno u hormonima, prokrvljenosti, a ne (samo) u opuštenosti u samopouzdanju, cure, što vi kažete?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vidis, prokrvljenosti se nisam sjetila, to si dobro napisala, mislim da je veliki dio u tome.
    Ali opet, ima trudnica kojima seks u trudnoci uopce ne pase... hm...
    Zakljucak: IMAM SRECE :D 8)

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

uff ja odkad sam trudna se povampirila SKROZ!!!! Postala teeeeska perverznjakusa Uopce se zapravo nemogu prepoznat po tom pitanju!!
    Cak me neki put poslije zna bit malo sram.... :/
    I da, apsolutno svakodnevno, neki put i dvaput na dan :D
    A te moje promjene se MD-u jaaaako svidaju :D
    Ja sam u prvoj trudnoci isto 'povampirila'. Cak je i MM bilo previse. U drugoj slabo, sve sam preplakala...a o visestrukom...to sam tek iskusila nakon druge trudnoce...

I u zadnjih mjesec dana I can't get enough of my hubby. Nadam se da nije neka prolazna faza....

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Trenutno uopce nemogu zamislit kako ce mi bit nakon poroda ako i dalje budem ovako horny....
    Ma kako cu apstinirati?!?!?! :shock:

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a zašto bi apstinirala?!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pa kazu da se nesmije par tjedana nakon poroda... pogotovo ako te rezu :/

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

6 tjedana

no, ako te režu ... može biti puno duže

mene nisu rezali, ali sam imala 3 površinska šava
    sex je pao nakon 4-5mj, i to jedva, i onda sljedeći tamo... oko ... 10mj nakon poroda

i odma preporuka: Durex play, lubrikant na bazi vode

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

interesantna stvar je da sam se ja prije poseksala nakon prvog poroda gdje sam bila izmasakrirana (epiziotomija plus pucanje cerviksa) nego nakon drugog (pokoji mali savic, mozda jedan ili dva, ne znam ni ja vise).

dakle, moja teorija je da ovisi o bebi. f. je bio beba koja je spavala i jela, nije nikad puno plakao, bio je uvijek miran, s njim sam mogla ici svugdje kad i gdje bi htjela. ja sam imala napretek vremena za sebe i bila sam odmorna. e, a onda je dosla sefica . od nje nisam imala (i nemam) mira ni sekundu, ona urla cim se ja pomaknem za korak, ne voli nikog osim mene bas previse i toliko je sisala da mi je svaki ekstra dodir po sisama izazivao ubojite misli. rezultat je da sam se u godinu dana poseksala mozda 2 ili 3 puta, plus jos koji laki (as if lucky, ) peting (ja njemu, posto je moj orgazam spektakularno pao u vodu skupa s mojim libidom i obrnuto proporcionalan kolicini kila viska). eto. elaborat par ekselans.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    interesantna stvar je da sam se ja prije poseksala nakon prvog poroda gdje sam bila izmasakrirana (epiziotomija plus pucanje cerviksa) nego nakon drugog (pokoji mali savic, mozda jedan ili dva, ne znam ni ja vise).
    o mikka duso, sad cu definitivno doooooooobroooooo razmislit zelim li rodit doma

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    o mikka duso, sad cu definitivno doooooooobroooooo razmislit zelim li rodit doma
    rađanje doma - krivac za sve?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Ne znam, možda je nešto i doslovno u hormonima, prokrvljenosti, a ne (samo) u opuštenosti u samopouzdanju, cure, što vi kažete?
    po meni, definitivno u prokrvljenosti. Kakvo crno samopouzdanje. Možda malo hormona...

Trenutno uopce nemogu zamislit kako ce mi bit nakon poroda ako i dalje budem ovako horny....
    Bez brige, neće ti na pamet padati
    Uživaj dok možeš (to bi trebalo pod "savjete za novopečene roditelje" )

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Bez brige, neće ti na pamet padati
    sto? apstinirati?

zanimljivo je kako covjeku proradi masta i zna dobro iskoristit pauze dok dijete spava, znas kad ti kazu onaj savjet za novopecenu mamu: iskoristite vrijeme dok dijete spava i spavajte i vi, ja bi dodala i spavajte malo i sa muzem - konkre(ve)tno

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

... ali opet nakon par tjedana, barem

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Nije dijete prepreka, ne, kad je želja u pitanju

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

vidis, prokrvljenosti se nisam sjetila, to si dobro napisala, mislim da je veliki dio u tome.
    Ali opet, ima trudnica kojima seks u trudnoci uopce ne pase... hm...
    Meni je po tom pitanju svaka trudnoća bila drugačija, ali mi je zato postpartalni period uvijek isti...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Potpis pod piplicu.
    Sahara.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

po meni, definitivno u prokrvljenosti. Kakvo crno samopouzdanje. Možda malo hormona...
    Hm, a zar nisu sve trudnice dobro prokrvljene na tim "strateškim" mjestima?

Slažem se da hormoni sigurno igraju tu neku ulogu ... no, opet sve trudnice imaju sličnu sliku hormona pa tek dio zaista uživa u seksu u trudnoći ...

Ja mislim da je tu najbitnije ipak ženino dobro raspoloženje u trudnoći (nekim ženama je to izuzetan osjećaj, zaista pravo "blaženo stanje"!) plus uloga hormona ... a prokrvljenost možda doprinosi lakšem postizanju vrhunca, no sumnjam da potpiruje želju za seksom.
    I, jasno, bitno je da žena ne pati od onih beskrajnih mučnina ... sjećam se kako se MŽ patila i povraćala gotovo svaki dan do 6. mjeseca ... još je u 5. mjesecu imala nekoliko kg manjka u odnosu na svoju normalnu težinu, sve zbog povraćanja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tatek, svak' ima svoju optiku, meni se tvoja čini romantična, nemoj se naljutiti, to ti je samo (u mojim očima)plus . Ekstremnom introspekcijom (višegodišnje praćenje ciklusa, potpomognuta oplodnja i sl.), meni se čini da su žene baš užasno ovisne o hormonima i da je puno toga baš u tom fiziološkom dijelu - ovulacija = povećana želja za sekskom, nevezano za to je li partner rekao ili napravio ovo ili ono, izgleda li ovako ili onako, tad anything goes. Čini mi se da su muški hormoni konstantniji pa su im manje podložni i uvijek je ta neka viša razina, a, prateći sebe, a i izmjenjujući iskustva s drugima - ovulacija = high fly power osjećaj, uključivo sex drive, nevezano za "objektivne" tj. vanjske okolnosti ("samopouzdanje", neopterećenost itd.). Doduše, za trudnoću to ne mogu tako jednoznačno linkat jer sam samo jednom bila trudna i super mi je bilo (ajme, da se cijeli život mogu osjećat kao u drugom tromjesečju, mislim da bi dogurala daleko na svakom polju - poslovnom, kreativnom itd.), unatoč strava strahovima stare IVF-trudnice oće li to bit sve OK. I, ostaje mi uputnik zašto je (onako - razvojno-biološki) u trudnoći onda povećan sex drive kad ne dovodi do rezultata (barem u smislu oplodnje). Of kors, dozvoljavam da sam sasvim zabrijala, ali volim filozofirat na te teme ženinog ciklusa.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

S druge strane, možda je ovo moje shvaćanje "romantično". Ništa, evo, ja ubacila još jedan "teaser" na ovu temu, možda se uhvati pa žene napišu što misle da je razlog sex driveu u trudnoći, tj. ako su ga imale, pa ćemo svi skupa bit pametniji.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tatek, svak' ima svoju optiku, meni se tvoja čini romantična, nemoj se naljutiti, to ti je samo (u mojim očima)plus . Ekstremnom introspekcijom (višegodišnje praćenje ciklusa, potpomognuta oplodnja i sl.), meni se čini da su žene baš užasno ovisne o hormonima i da je puno toga baš u tom fiziološkom dijelu - ovulacija = povećana želja za sekskom, nevezano za to je li partner rekao ili napravio ovo ili ono, izgleda li ovako ili onako, tad anything goes. Čini mi se da su muški hormoni konstantniji pa su im manje podložni i uvijek je ta neka viša razina, a, prateći sebe, a i izmjenjujući iskustva s drugima - ovulacija = high fly power osjećaj, uključivo sex drive, nevezano za "objektivne" tj. vanjske okolnosti ("samopouzdanje", neopterećenost itd.). Doduše, za trudnoću to ne mogu tako jednoznačno linkat jer sam samo jednom bila trudna i super mi je bilo (ajme, da se cijeli život mogu osjećat kao u drugom tromjesečju, mislim da bi dogurala daleko na svakom polju - poslovnom, kreativnom itd.), unatoč strava strahovima stare IVF-trudnice oće li to bit sve OK. I, ostaje mi uputnik zašto je (onako - razvojno-biološki) u trudnoći onda povećan sex drive kad ne dovodi do rezultata (barem u smislu oplodnje). Of kors, dozvoljavam da sam sasvim zabrijala, ali volim filozofirat na te teme ženinog ciklusa.
    hehe, moja optika je "romantika+biokemija", a ne samo romantika ... ili pak samo biokemija.
    Meni je ta biokemijska varijanta nekak fantazmagorična, jer bi sve žene u trudnoći trebale imati slične razine hormona, zar ne, dok tek manji dio osjeća tu povećanu seksualnu želju. Od žena s kojima sam pričao o toj temi (MŽ, nekoliko prijateljica) minimalan broj (ako se dobro sjećam, jedna ...) se mogao pohvaliti s tim efektom dok je kod svih drugih bilo obrnuto ... a nije svima bilo tak mučno kao MŽ.

Možda bi se mogla otvoriti nova tema sa anketom pa da vidimo stanje stvari sa statističkog gledišta?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I, ostaje mi uputnik zašto je (onako - razvojno-biološki) u trudnoći onda povećan sex drive kad ne dovodi do rezultata (barem u smislu oplodnje).
    Definitivno zanimljivo, i ja se baš pitam isto

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Možda bi se mogla otvoriti nova tema sa anketom pa da vidimo stanje stvari sa statističkog gledišta?
    Tudum sam za (otvaranje) anketa, statistika mi je jedna od onih riječi koje me plaše, ali ih rado popunjavam .

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I, ostaje mi uputnik zašto je (onako - razvojno-biološki) u trudnoći onda povećan sex drive kad ne dovodi do rezultata (barem u smislu oplodnje).
    Definitivno zanimljivo, i ja se baš pitam isto
    Možda baš zato!
    (u tom smjeru vodi i Mooverovo razmišljanje za koje mislim da nije bezveze ... lakše ti je uživati u nečemu oko čega ne moraš puno razmišljati i truditi se ... pa bilo to "kako ostati trudan" (za žene koje žele dijete) ili "kako ne ostati trudan" za žene koje ne žele trudnoću u tom času.
    A ovako, kad je trudnoća već nastupila, sve se zna i možeš po onoj narodnoj, udrit' brigu na veselje! :D

A kaj se tiče žena koje nemaju želju za seksom u trudnoći: bilo je već razgovora o tome na forumu, dosta njih se tjelesno ne osjeća poželjno (debljanje i sve to), a neke sigurno reagiraju i na muževo odbijanje seksa (ili se plaše da bi tako mogli poremetiti trudnoću ili ih žene više tjelesno ne privlače ... bilo je o tome već govora baš na ovoj temi, ali mi se ne da sad čeprkati po prastarim postovima ...).

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tudum sam za (otvaranje) anketa, statistika mi je jedna od onih riječi koje me plaše, ali ih rado popunjavam .
    Ah, dakle očekuje se da ju ja otvorim ... ?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne, nema očekivanja - fakultativno - tvoja procjena, ako imaš želju za anketiranje - otvaraj, ako ne - pisat će žene ovdje, ako ne - opet dobro .

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne, nema očekivanja - fakultativno - tvoja procjena, ako imaš želju za anketiranje - otvaraj, ako ne - pisat će žene ovdje, ako ne - opet dobro .
    Idem sad na sastanak pa ću vidjet kak ću biti raspoložen kad se vratim ...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moje mišljenje je da žena koja je i prije trudnoće uživala u seksu to čini i u trudnoći. Ovo sudim isključivo po sebi. Jedina razlika je što sada ja češće iniciram jer se MM malo suzdržava jer ne zna koliko mi je muka i da li sam taj tren raspoložena. Naravno da smo neke stvari promijenili, ali i dalje mi je sjajno.

Sad, da li na to utječe prokrvljenost, hormoni, opuštenost ili nešto peto, nemam pojma.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mihovil slazem se s tobom.
    Neznam dal sam u pravu ali koliko sam cula puno zena izbjegava seks u trudnoci zbog straha da bi djetetu ili njima moglo nesto lose biti...
    Meni je bio smijeh kad mi je ginekologica na pregledu negdje pred kraj 2. mjeseca trudnoce trudnoce rekla da se sad do treceg mjeseca kao nebi trebala seksati, tj da nije preporucljivo prva 3 mjeseca... a moooos si mislit, ja uopce na to nisam mislila, meni se od pocetka seksalo i ja to sve normalno "obavljala"... zapravo kod mene je od pocetka slucaj da ako par dana apstiniram pocnem imat bolove u trbuhu i osjecam se ful lose :/

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo isto trebali apstinirati na početku jer sam imala neki iscjedak i moram priznati da mi je baš teško palo. Kada sam dobila odobrenje od gin. da je sve u redu jedva sam dočekala da dođem kući.

Naše bebe su dobro zaštićene i mislim da se i one dobro osjećaju kada je majka zadovoljna i zadovoljena.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

E imam jedno pitanje...
    Sto mislite o analnom seksu??

Meni je to prilicno nehigijenski, a osim toga i boooooooli... zapravo nevidim nis pozitivno u tome :/

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E imam jedno pitanje...
    Sto mislite o analnom seksu??

Meni je to prilicno nehigijenski, a osim toga i boooooooli... zapravo nevidim nis pozitivno u tome :/
    Ha, na ovo pitanje nitko ne odgovara ... tko zna zašto?

Ne bih rekao da je to neki teški nehigijenski bauk, uz nešto opreza i osnovne higijene bi to trebalo biti ok. A, kažu upućeni, da vrlo nježan i polagan pristup i puno sredstva za podmazivanje rješava i pitanje boli.

No, ja osobno nemam nikakvih iskustava s time niti me "analac" nešto baš privlači ... ima dosta drugih dijelova ženskog tijela koji pružaju ugodu za oba partnera i ne smatram nužnim da isprobam baš sve, uključujući i ovo.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

probali smo MM i ja, ali jaaako brzo zakljucili da je to za nas nemoguca misija, tim vise sto je MM hm prilicno "obdaren" tako da sam bez obzira na njegovu njeznost skoro vrisnula, a poslije tog sam pol sata cvilila

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

probali smo MM i ja, ali jaaako brzo zakljucili da je to za nas nemoguca misija, tim vise sto je MM hm prilicno "obdaren" tako da sam bez obzira na njegovu njeznost skoro vrisnula, a poslije tog sam pol sata cvilila
    Kazu u knjigama da tu nema štednje sa lubrikantom ... ako ćete pokušati još koji put, podmažite sve u 16 ...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ufff no thanks, vjeruj mi, vise me UOPCE to ni mrvicu ne privlaci
    Kao sto si i sam rekao, ima puuuuuno drugih alternativa koje su mraaaaaak i naravno ne bole :D

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ni mene ne privlači, mislim da više zanima mušku publiku... nemam ništa pametno na tu temu

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ne znam u čemu je stvar, mogu samo napisat kako je bilo u mojoj trudnoći.

Kod mene je bilo ili ili:
    ili mučnina
    ili napaljenost

Doslovno kao da me nešto obuzelo i ne vladam sobom, bez pretjerivanja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

alooooo, buđenjeeee!!!!

Jel probao netko onaj O od Durexa? Kak je, šta je to uopće? Ima li efekta?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

alooooo, buđenjeeee!!!!

Kak sam znala da si ti opet podigao temu
    Nego, samo druge vučeš za jezik (prste) a ti mudro šutiš.

O je bez veze :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Ja nemam problema s tim, a neću se hvaliti da ne bih počeo dobivati nemoralne ponude... 8)

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja nemam problema s tim, a neću se hvaliti da ne bih počeo dobivati nemoralne ponude... 8)
    Pa ne moraš se hvaliti, udjeli koji savjet

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa ne moraš se hvaliti, udjeli koji savjet
    Jedan (savjet), ali vrijedan: ISPRAZNITI MISLI (ne razmišljati o kolegici-rospiji s posla, o minusu na tekućem, o cijeni novih cipela i majica, o štrajku nastavnika, prosvjedu seljaka...). I deri, miško...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja ga kupila, čak ga i prodavala na burzi, jer kao ne smiju trudnice, dojilje i ako se radi na bebi (a to piše u kutiji). ipak sam ga jednom malo stavila, ali uletilo dijete, pa niš od veselja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •