Citiraj tatek prvotno napisa
Super, nena-jabuka, zgodno iskustvo, zar ne? 8)

Inače, nemaš samo 20 stranica za čitati, već barem još toliko u prvom izdanju ove teme (pogledaj prvi post ove teme za link na staru temu!)
Doktor je fakat cool, kaže on meni - ajde vi probajte prirodnu metodu indukcije, samo nemojte pričati da je na moju preporuku!
Ja kažem - da, naravno, samo, sigurno ste primjetili da sam ja u bolnici, a muž doma? Onda on meni savjetuje gdje je dobro navečer otići kad nema nikoga u prostorijama uprave bolnice.
No, tamo je bilo sve zaključano, pa smo našli neki prostor iznad operacijsle sale, mjesto na stepeništu gdje se čistačice presvlače. Romantika živa, s tim deterdžentima i metlama.

I ovom mom giniću to normalno, već na prvom pregledu kaže - opa, vidim da ste me poslušali!

A da, tatek, počela sam čitati topic sve do početka, Gospe blažena, trebat će mi tjedni za to.
I šta da odgovorim na početno pitanja o orgazmu --
da, doživljavam orgazam, obično više površinski, može i kad se pomažem rukom, ali može i kad je pritisak uslijed penetracije takav da mi to bude neka kombinacija površinskog i unutarnjeg pritiska, može u različitim pozama, može često, ali ne uvijek.
I ne osjećam se prikraćenom ni kad ne svršim, nekako sam i tada dobro raspoložena.
No, oralnom stimulacijom uvijek BINGO :D , MM je velemajstor u tome, no ne smijem davati preporuke za njega, još mi treba.

I šta još? Bitan je opseg, dužina mi nije značajna, dapače, većina koju sam srela bili su predugački za moje potrebe, to mi zna i zasmetati kad me nešto preduboko kopka. Čak i onim prosječnima bih nekad najradije svezala vrpcu da ne idu dublje (govorim o prošlosti, nema svingeraja, tak da se zna ), ali opseg mi je značajan, to da, osobito sad kad nisam više toliko sčvrknuta...