Stranica 21 od 29 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1437

Tema: orgazam 2.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne treba u stvari nagovaranje, trebaju se zvijezde poklopiti. kad se ja dignem nakon visesatnog uspavljivanja i nasisavanja da on kojim slucajem vec ne spava, ili da ja ne zaspem dok uspavljujem, da mi se ne gadi ekstra dodir po cicama jer me bestija isisava otkad se rodila, da imam barem 10 kila manje i 10 kila zivaca vise, da nismo tako cesto razdvojeni i da ne padamo s nogu od umora.. ima tu toga. ima i ostaloga, naravno, da nam je odnos poljuljan zbog necega sto ne mogu definirati, da se ne osjecam ni bas previse voljeno ni zeljeno od njega, naravno, sve je to upleteno.

ali to su stvari koje se rjesavaju polako i dugo, ako se uopce uspiju rijesiti.

e jesam ga zafilozofirala.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ne treba u stvari nagovaranje, trebaju se zvijezde poklopiti. kad se ja dignem nakon visesatnog uspavljivanja i nasisavanja da on kojim slucajem vec ne spava, ili da ja ne zaspem dok uspavljujem, da mi se ne gadi ekstra dodir po cicama jer me bestija isisava otkad se rodila, da imam barem 10 kila manje i 10 kila zivaca vise, da nismo tako cesto razdvojeni i da ne padamo s nogu od umora.. ima tu toga. ima i ostaloga, naravno, da nam je odnos poljuljan zbog necega sto ne mogu definirati, da se ne osjecam ni bas previse voljeno ni zeljeno od njega, naravno, sve je to upleteno.

ali to su stvari koje se rjesavaju polako i dugo, ako se uopce uspiju rijesiti.

e jesam ga zafilozofirala.
    Ma, jest, slažem se, ima razloga za ne biti opušten i uživati u tome ... ali imam dojam da manjak seksa caruje i kod mnogih parova koji nemaju niti bebu-cicalicu niti gorućih životnih i bračnih problema niti išta slično ... jednostavno, čini mi se da to mnogima ide u rang usisavanja stana, pranja suđa itd, nešto što se eto radi jer je obaveza ...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sjetila sam se još jednog možebitnog razloga.
    možda nakon cijele te komplikacije, doživljaj i nije najveseliji pa ti se neda zbog nekakvog osrednje dobrog filma , oblačiti, svlačiti, depilirati, nespavati, ne gledati utakmicu, ubojstva u midsomeru, ponovo djecu uspavljivati i sl.
    ono, ne padaju zvijezde s neba, nema vatrometa i to.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imam ja o tome svoju teoriju...

Štetnost gledanja televizije nije ograničena samo na djecu i mlade, to fakat bez zezanja nepovoljno utječe i na nas. I ne zezam se, stvarno je tako.

Sve je ok ako ja na vrijeme najavim (za večerom) da imam neke planove, ali ako odem na yogu i vratim se dok je mm već debelo pred televizorom, nema ba teorije da ga odvojim od toga. Ja nisam ljubitelj televizije (iako sam u nekim kriznim godinama bila ovisnik o vijestima), više volim čitati, ali par puta mi je stvarno bilo dok se ovaj moj zalijepio za tv ...

Nu, kad sam uhvatila sebe da me takvi postupci ostavljaju ogorčenom, popričali smo o tome i sve pet... Meni je jasno da je neki komad s tv-a bolji nego pretklimakterična baba (osoba moja) ali brate mili, ja sam ovdje, a ona je tamo...

Kako se riješilo - dosjetih se jadu! MM obožava masažu, pa će se za 5 minuta masaže leđa odvojiti i od najboljeg komada na televiziji. A nastavak priče ovisi samo o meni, he he he!

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nena-jabuka, do u detalje si opisala MM i mene s jednom jedinom razlikom. Mi imamo dvoje djece...
    Sve je isto. A kad kaže prošlo je tolko dana ja dobijem fraze

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    [Ma, jest, slažem se, ima razloga za ne biti opušten i uživati u tome ... ali imam dojam da manjak seksa caruje i kod mnogih parova koji nemaju niti bebu-cicalicu niti gorućih životnih i bračnih problema niti išta slično ... jednostavno, čini mi se da to mnogima ide u rang usisavanja stana, pranja suđa itd, nešto što se eto radi jer je obaveza ...
    Stvarno je teško govoriti iz perspektive drugih, svatko najbolje osjeća svoju kožu. Meni se čini neshvatljivo to kod ljudi bez djece, s toliko puno slobode da se bude spontan...tada se meni i MM-u (a ima tomu i petnaestak godina) činilo suludo ono planiranje ljudi- aha, mi to radimo subotom popodne...ili srijedom uvečer. Uvijek je nekako bilo i spontano i dobro.
    Sad, kad već odavno ne znam šta je spontanost, trebaju se i zvijezde poklopiti da mi se u startu probudi želja, da mozak nije negdje drugdje. Skužila sam ja muški film tijekom svojih trudnoća, mislim da to nije lak
    život, toliko želje, a nije baš da su muškarcima po tom pitanju žene tako na usluzi ko oni nama.
    Meni MM ne ističe da je to moja dužnost (valjda sam malo dramatično napisala post ), barem ne verbalno, ali ima taj pogled jada i bijede o kojem ti, tatek, pričaš, ono - pa zar ti se ne da potruditi, a znaš da će ti biti gušt, kako ti se ne da?
    Znam ja da bi mi bio gušt i u kinu pogledati odličan film, ali mi se ne da obavljati sve one radnje koje tom odlasku prethode - nahraniti i obući djecu, naći čuvalicu, sve pripremiti da bude super dok se vratim, pa uređenje sebe, odjeća, obuća...ako nije baš jaka, jaka želja, odreći ću se i potencijalnog gušta jer sam preumorna.
    Karikiram, naravno, no ovo s brojanjem dana definitivno ne pomaže.
    Ko da se njemu sad jednom ne digne, pa onda još jednom, a ja krenem brojati - dobro, dva puta ti se nije diga, u četvrtak i u subotu, nadam se da tako neće biti i treći put (a pogled prijekoran, jadna li sam ) i prikraćena.

Šta bi ga to stimuliralo? Čisto sumnjam.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jasno, jasno ... ne pomaže tu nikakva prisila niti pritisak ikoje vrste.

Ali mislim da to nije ugodno niti jednoj niti drugoj strani ... onaj kojeg se moli (a nije mu do seksa) osjeća to kao pritisak, a onja drugi (kojemu jest do seksa) kao da prosi neku milostinju.

Kad će napokon netko smisliti neku spravicu koja će očitavati bioritam, količinu vlage u zraku ili bilo što drugo i iz toga izračunati kad je optimalno vrijeme za oba partnera, dati zvučni i svjetlosni signal i - let's go.
    Mislim da bi se izumitelj brzo obogatio!

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Mala napomena - vodite računa i o tome da žene na antibebi znaju reagirat smanjenjem libida i to jakim (iskustveno potvrđeno, a neće to na kutijicama neki napisati jer tko bi kupovao antibebi s ciljem hepi i neopterećenog seksa, a onda da si utrne seks-želju). Neka to bude paradoks ine33 !

Mooveru, ovaj ti je fakat super!
    Imamo isto iskustvo...morala sam prestati s antibaby radi toga.... :/

Što se izvora tiče, nisu online pa potražim po knjigama u kojima sam informacije o štetnosti sexa u kasnoj trudnoći pročitala pa javim naknadno svakako .... inače, po meni, ali samo po meni - logike u svemu tome ima.....

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jedino sta sam ja po pitanju toga cula je da od 32 do 35 tjedna trudnoce bi bilo dobro da partner ne svrsi u tebe jer to moze potaknuti otvaranje...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Jasno, jasno ... ne pomaže tu nikakva prisila niti pritisak ikoje vrste.

Ali mislim da to nije ugodno niti jednoj niti drugoj strani ... onaj kojeg se moli (a nije mu do seksa) osjeća to kao pritisak, a onja drugi (kojemu jest do seksa) kao da prosi neku milostinju.

Kad će napokon netko smisliti neku spravicu koja će očitavati bioritam, količinu vlage u zraku ili bilo što drugo i iz toga izračunati kad je optimalno vrijeme za oba partnera, dati zvučni i svjetlosni signal i - let's go.
    Mislim da bi se izumitelj brzo obogatio!
    Evala mu tko to smisli! Odmah mi je proradila mašta, odmah zamišljam neki suludi, ko fol dokumentarni, film iz budućnosti o tom aparatiću koji ispušta signale (e, sad kakve, tu tek mašta radi), a onda u pozadini ozbiljni glas spikera "Zamislite, u neka, ne tako davna vremena, ljudi se nisu služili ovom jednostavnom napravom iako su već odavno, zbog higijene i drugih civilizacijskih tekovina, odustali od davanja signala ispuštanjem prirodnih mirisa. Zbog toga je dolazilo do brojnih nesporazuma i problema u partnerskim odnosima. Evo nekoliko citata s tadašnjeg internetskog foruma u kojemu su se ljudi jadali jedni drugima o problemima u seksualnom životu"....I prikaže naš forum.

No, čak i da postoji takva naprava, ona u mom jučerašnjem danu isto ne bi mogla pomoći. Dogodi se da se poklope želje, i da aparatić zviždi, ali onda nema pogodnih okolnosti.
    Eto, jučer popodne odem se tuširati, malo se skockati, jelte, ljetna zurka 8) i tako se uređujem, vidim , dobro je , onako se razgalim i mislim, idem kod muža u sobu, on je prilegao nakon posla, taman odspavao sat vremena, bit će mu to lijepo buđenje...Onako svježa ispod tuša, da se malo zguštamo...
    Taman ja od kupaone preko hodnika put sobe, kad moja starija kćer skoro u plaču "Mama, ja ne mogu čuvati seku, ona ne miruje, ona je najdosadnija seka na svijetu, ti je čuvaj, ja više ne mogu, ona samo kmeči, kmeči".(mislim, čujem ju, al sve se nadam - stat će)
    Odem, mala smrdi ko tvor, ukakala se, pa ju operem, presvučem, odmah se prilijepila za me, eto ti i hranjenja, pa sve ostalo...

Kasnije to ispričam mužu, njemu smile odmah šeretski , raspoloženje ga drži cijelu večer, no ja sam bebolinu uspjela pošteno uspavati tek pola sata prije ponoći, a onda džaba frizura, džaba sve, ne mogu držat oči otvorene, aparatić se više ne glasa....... možda večeras :? možda sutra....

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    čitala sam Tao ljubavi
    i teorija mi je skroz bezveze
    jedna od gorih
    sam negativan stav prema flori rodnice mi je previše gay
    postoji dobar razlog i svrha postojanja te flore, tj. svih tih dobrih bakterija
    evolucija je to napravila sa razlogom
    kao i negativan stav prema dojenju

To je bila glavna knjiga u mojim mladim danima, na mojim rođendanskim zabavama u osnovnjaku

Više se ne sjećam texta, osim: da veličina palca (ili nosa) je proporcinalno povezana s veličinom penisa

Šalu na stranu, mislim da su sve te knjige OK. Ja sam kupila neke za koje sam tu na forumu našla preporuku, pa opet ništa pre-korisno (što se tiče sadržaja: textualnog ili slikovnog), a opet MD i ja stavimo knjigu kraj uzglavlja da nas podsjeća na romantiku, erotiku....i ima značanog uspjeha!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj Neno,legendo! Da te nema, trebalo bi te izmislit!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kod dojilja je zbog hormona dokazano smanjen libido, plus suhoća rodnice
    plus umor, neispavanost, nemanje vremena, višak kila...
    koliko god sex inače ugodan, meni je grozno ako me neko gnjavi kad mi ne paše, pa bio to i mm. a ima i takvih trenutaka, kad me jednostavno nije moguće nagovoriti.
    što duže se ne seksaš to ti manje fali. imam osjećaj da sam totalno aseksualno biće, ne treba mi ništa, niti maštam o ičemu.
    tu treba svjesno i namjerno nešto započeti, makar možda neće biti nešto super, ali kad povećaš učestalost imaš šanse da dođe i do dobrog seksa. može i djelomične 5 minutne varijante, bilo što, da se tijelo probudi u tom smislu.
    kad sam umorna ne paše mi previše filozofiranja,to me uspava, radije na brzinu

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj tulip prvotno napisa
    kod dojilja je zbog hormona dokazano smanjen libido, plus suhoća rodnice
    plus umor, neispavanost, nemanje vremena, višak kila...
    u mene stanje kao i prije,jest doduše da je terbalo vremena ,ali još je za nijansu i bolje :D
    ne sojećam neki umor,neispavanost a pogovoto višak kila

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    Jedino sta sam ja po pitanju toga cula je da od 32 do 35 tjedna trudnoce bi bilo dobro da partner ne svrsi u tebe jer to moze potaknuti otvaranje...
    sperma sadrži nešto što omekšava grlić maternice i olakšava otvaranje
    naime, kod indukcije poroda se koristi gel za omekšavanje rodnice napravljen od svinjske sperme

kad se prijeđe 38 tjedana bilo bi jako poželjno puno prirodnog pomagaća tj. muške sperme (ako se ima volje)

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...naime, kod indukcije poroda se koristi gel za omekšavanje rodnice napravljen od svinjske sperme
    :shock: :shock: :shock:

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

aaaaaaaaaaaa
    gel je od prostaglandina, PGFalfa i slično

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

može neki link MGrubi?

ubila se guglajući, ali ne mogu naći
    dinoprostone (PGE2, 11α-15S-dihydroxy-9-oxo-prosta-5Z,13E-dien-1-oic acid) luči se normalno u tkivima sisavaca, a nikako ne mogu naći opis procesa dobivanja samih kristala za proizvodnju gela

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naime, kod indukcije poroda se koristi gel za omekšavanje rodnice napravljen od svinjske sperme
    aj ti meni koja je radila analitiku istog linkaj proces proizvodnje

ili jr to možda iz mile, tene ili možda story

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

aaaaaaa
    sad sam si predočila sirote zaposlenike farmac. kuća kako nabavljaju svinjsku spermu

magriz, srečo, smiluj se
    reci da je sintetički

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    aaaaaaa
    sad sam si predočila sirote zaposlenike farmac. kuća kako nabavljaju svinjsku spermu

magriz, srečo, smiluj se
    reci da je sintetički
    ne čuješ roktanje okolo :p

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    sperma sadrži nešto što omekšava grlić maternice i olakšava otvaranje

kad se prijeđe 38 tjedana bilo bi jako poželjno puno prirodnog pomagaća tj. muške sperme (ako se ima volje)
    He he he... ovo bi mogla biti istina! Jedna moja cimerica je tako završila u rodilištu nakon, jelte... i to je išlo turbo, prirodno i bez ikakvih trauma... Prvo dijete, a ono sve kao podmazano, kad je i bilo podmazano! Poslije je još rekla kak ju je bilo sram jer se nije stigla ni oprat kak treba, ali fućkalo se ženi - muž joj je uštedio kompletan tretman u predrađaoni!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    ...naime, kod indukcije poroda se koristi gel za omekšavanje rodnice napravljen od svinjske sperme
    :shock: :shock: :shock:
    to je dakle u prilog onome- svi muškarci su svinje...
    jer ako sperma muška potiče...a i svinjska, tvrdiš, potiče...mora bit da je to...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    to je dakle u prilog onome- svi muškarci su svinje...
    jer ako sperma muška potiče...a i svinjska, tvrdiš, potiče...mora bit da je to...
    Xam te

logika je na mjestu

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa ja ću umrijeti od smijeha.... nelogična vam je opasnost od snošaja u kasnoj trudnoći, a logična vam je uporaba sperme (i to svinjske) prilikom porođaja!!!

Priroda se pobrinula da sve lijepo rađamo i bez "stranih tijela" u sebi!!!!

ja sam sebi u predrađaonu u termosici nosila čaj od malinovog lišća... on omekšava porođajne puteve... (isto tako sam informaciju našla u knjigama o ljekovitom bilju - ne online, ali moguće je da o tome postoje neki izvori i na Netu))....

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa ja ću umrijeti od smijeha.... nelogična vam je opasnost od snošaja u kasnoj trudnoći, a logična vam je uporaba sperme (i to svinjske) prilikom porođaja!!!

Priroda se pobrinula da sve lijepo rađamo i bez "stranih tijela" u sebi!!!!

ja sam sebi u predrađaonu u termosici nosila čaj od malinovog lišća... on omekšava porođajne puteve... (isto tako sam informaciju našla u knjigama o ljekovitom bilju - ne online, ali moguće je da o tome postoje neki izvori i na Netu))....

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa

Priroda se pobrinula da sve lijepo rađamo i bez "stranih tijela" u sebi!!!
    iako je sve totalni off, ne mogu a da ne pitam abonjenko

prvo - tko i gdje je rekao da je nelogična opasnost od snošaja u kasnoj trudnoći
    drugo - tko i gdje je rekao da je logična upotreba svinjske sperme

ustvari, tko je uopće rekao da se koristi svinjska sperma :bljuv:
    ah, da! mgrubi je navela neki čulasamnegdjeodnekog podatak

treće - tko i gdje je rekao da sve lijepo rađamo bez stranih tijela? stavljam naglasak na SVE

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mene kod te svinjske sperme najvise brine jel to onda koser/halal. Mora biti da se onda za odredjene dijelove svijeta ta stvar dobiva nekako drugacije. Mozda iz sperme neke druge zivine, jel...
    I sto ako doticna svinja nije hranjena organski? Onda sve te kemikalije kroz moju sluznicu ulaze u moj krvotok i eto problema.

Nadam se da ne moram podcrtavati da su moji gornji komentari izreceni u sali.

magriz, daj napisi kako se dobija oksitocin, molim te. (valjda je oksitocin u pitanju, jel)

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dajte ljudi stanite na loptu.
    kakva svinjska sperma

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    dajte ljudi stanite na loptu.
    kakva svinjska sperma
    magriz, procitaj moj prethodni post ponovno, molim te, ako je ova tvoja primjedba isla mene.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa

Priroda se pobrinula da sve lijepo rađamo i bez "stranih tijela" u sebi!!!
    iako je sve totalni off, ne mogu a da ne pitam abonjenko

prvo - tko i gdje je rekao da je nelogična opasnost od snošaja u kasnoj trudnoći
    drugo - tko i gdje je rekao da je logična upotreba svinjske sperme

ustvari, tko je uopće rekao da se koristi svinjska sperma :bljuv:
    ah, da! mgrubi je navela neki čulasamnegdjeodnekog podatak

treće - tko i gdje je rekao da sve lijepo rađamo bez stranih tijela? stavljam naglasak na SVE
    Draga magriz , (ne)logičnosti su spomenute u gornjim postovima... a inače, mislila sam na ženski rod i prorodu rađanja...po prirodi sve bi trebale rađati "prirodno". Nažalost nije uvijek tako, nekada su potrebne i "intervencije"!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danka, u pitanju je prostaglandin i to sintetski.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa
    Tako sam i ja informirana. No, ne znam zašto smo se uopće zakačili na (ne)štetnost seksa u kasnoj trudnoći, ima pdf Seks u tudnoću na ovom forumu i čak je i iz njega razvidno da je njegovo konzumiranje u ranoj, kasnoj ili uopće u trudnoći individualno indicirano i tko je normalan (a pretpostavljam da nas je većina normalnih) neće takvom aktivnošću, niti bilo kakvom drugom, ugrožavati svoje dijete ako postoji bilo kakva opasnost.
    Meni je već otkucavao i 41. tjedan trudnoće, no ni to me ne bi navelo da bilo čime induciram porod da nije postojala opasnost da se, zbog veće propusnosti posteljice pred kraj trudnoće, prenese zaraza tox. na dijete, zatim, nisam imala više lijekova koji su to spriječavali, pa, kod nas nije dovoljno poznato djelovanje tih lijekovaj itd., bilo je tu niz stvari...
    Htjela bih samo naglasiti da me je u svemu tome zasmetao naglasak abonjeko na roditeljima kao neodgovornim individuama koje ne mogu kontrolirati svoj nagon pa zbog toga ugrožavaju dijete .
    Da je trebalo dubiti na trepavicama ja bih to zbog djeteta napravila i odrekla se ne znam čega, a gdje ne bih seksa (mislim, neš ti pojave ) i uvjerena sam da većina roditelja tako misli.
    Zna se što su prioriteti.
    No, napraviti nešto što ti je ugodno, a još ti znanost, liječnici, te tradicijia, svi uglas kažu da je to i djetetu korisno, tek u tom slučaju mislim - zašto ne?
    Najgore bi bilo da se dogodi, kao što se u ovom današnjem ludom svijetu često događa, da ono što danas proglase dobrim, već za mjesec dana proglase štetnim (vitamini, neke vrste hrane itd.).
    Onda bismo se svi mi koji smo mislili da je seks u trudnoći nešto jako dobro i za nas i za dijete uhvatili za glavu.
    No, nešto baš ne vjerujem da će se u ovom slučaju to dogoditi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne mogu vjerovati da nitko nije shvatio ironiju iako sam jasno i glasno napisala da se šalim.

Još jednom: Moj komentar oko svinjske sperme (košer itd.) bio je ŠALA, kao što sam NAPISALA u postu samom:

Citiraj Danka_ prvotno napisa
    Nadam se da ne moram podcrtavati da su moji gornji komentari izreceni u sali.
    ZNAM da se svinjska sperma ne koristi pri proizvodnji oksitocina niti prostaglandina.
    (Za izazivanje trudova koriste se i oksitocin i preparati prostaglandina.)

I uvijek mi je jako smiješno to zgražavanje nad jadnim svinjama, ni krivim ni dužnim. Naime, sve i da je jedini put za dobivanje prostaglandina izolacija iz prirodnog materijala (npr. iz tkiva svinje), ne vidim ništa šokantno u tome. Inzulin iz svinjskih pankreasa spasio je milione života, prije nego što je postala dostupna rekombinantna DNA tehnologija.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

uf, zabrazdila ti Danka_
    tko se sablažnjivao nad jadnim svinjama?

opusti se, ipak smo na orgazmu
    i to br. 2

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    uf, zabrazdila ti Danka_
    tko se sablažnjivao nad jadnim svinjama?

opusti se, ipak smo na orgazmu
    i to br. 2
    Nisam zabrazdila, pokušala sam pojasniti svoj prvi post. Bezuspješno, očito.

A "svinjska sperma" je spomenuta kao izvor prostaglandina, pročitaj malo topik i reakcije.

Ovo nije prvi puta da je ono što sam napisala shvaćeno potpuno pogrešno, upravo suprotno od onoga što je značilo. Odustajem, očito je u meni problem.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja ću sad bacit jedan tantrum, majkemi
    nitko nikog više ne kuži, kmeeee

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nisam zabrazdila, pokušala sam pojasniti svoj prvi post. Bezuspješno, očito.

A "svinjska sperma" je spomenuta kao izvor prostaglandina, pročitaj malo topik i reakcije.

Ovo nije prvi puta da je ono što sam napisala shvaćeno potpuno pogrešno, upravo suprotno od onoga što je značilo. Odustajem, očito je u meni problem.
    ok, ja jesam neshvatila šalu (nisam uopće vidjela tvoju opasku o tome), ali da ti moja danka znaš koliko je lijekova košer. i kako se i na to pazi. svojedobno je i pliva bila u toj igri, a vjerujem da će sad opet krenuti

tako da uopće nije smiješno kad se razmatra porijeklo malih gujceka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ali da ti moja danka znaš koliko je lijekova košer. i kako se i na to pazi. svojedobno je i pliva bila u toj igri, a vjerujem da će sad opet krenuti

tako da uopće nije smiješno kad se razmatra porijeklo malih gujceka
    Znam za to, zato mi je i palo napamet. Ali mi je u ovom kontekstu bilo smiješno, jednako kao i organska prehrana svinje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

magriz, daj napisi kako se dobija oksitocin, molim te. (valjda je oksitocin u pitanju, jel)
    Danka,ja sam sam odgovorila na ovo tvoje pitanje. Neznam kako si iz mog posta zakljucila da si krivo shvacena.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Danka,ja sam sam odgovorila na ovo tvoje pitanje. Neznam kako si iz mog posta zakljucila da si krivo shvacena.
    Moje je pitanje bilo molba upucena magriz da dovrsi ono sto je zapocela, jer su neki ocito bili zbunjeni, iako su se i magriz i ekipa takodjer zezali. Nisam ga postavila u svoje ime, jer odgovor na to pitanje slucajno znam (i za oksitocin i za prostaglandin). Pored toga, u tom trenutku nisam ni znala odnosi li se McGrubina tvrdnja na prostaglandin ili na oksitocin, a buduci da je magriz pisala o tome kako je radila analitiku doticnog preparata, smatrala sam da ne bi bilo lose da opise o cemu se stvarno radi i razjasni stvar do kraja.

Oprosti na mojoj reakciji, nije bila upucena tebi osobno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ajde dosta o tome, isti hormon prostaglandin u spermi čovjeka i svinje, šta sad, ko da bi i svinji bio problem malo se u čašicu
    Ja sam vas sve shvatila da je zeka peka, zaboravile ste ove budalice staviti pa malo zapetljancije nastade, no i drugi su shvatili.
    Vratite se vi na orgazam i kako zadovoljiti partnera koji ima jače apetite.
    Odgađati ili popustiti, ono po starinski - eto ti, nek te voda nosi!
    Kako se muškarci izvlače od seksa ako im se ne da, a žena bi češće htjela?
    Je l ima toga kod nas ili samo u britanskim humorističnim serijama?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

svinjska srca su već presađivana ljudima, tako da me ne čudi porijeko potrebnog sastojka
    ubi me , ali ne mogu više iskopati link, a načula sam tu na forumu
    tene i mile ne kupujem niti čitam
    ja kupujem Majstora i Graditeljstvo

i nije da korist spermu u ženi , nego izvuću potreban sastojak i primjene ga
    tijelo bolje reagira na materijale prirodnog porijekla nego sintetske

razlog što ne koriste ljudsku spremu možda leži u HIV-u
    Pririx (onaj povučeni) je imao dio sastavljen na bazi ljudske plazme
    pa su prenijeli HIV

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Kako se muškarci izvlače od seksa ako im se ne da, a žena bi češće htjela?
    Je l ima toga kod nas ili samo u britanskim humorističnim serijama?
    ma ima, kako ne, to se meni dešavalo u trudnoći, kad su moji apetiti porasli. nekad bi mu bilo drago, nekad bi me zezao, nekad imao posla, nekad bio pospan... nije baš lijepo doživljavati odbijanje, pogotovo ako ti neko veli da nisi normalna
    meni je najveći problem što imamo različit bioritam, pa nikako da se nađemo, ono, fali i meni i njemu, al u različito vrijeme

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Vratite se vi na orgazam i kako zadovoljiti partnera koji ima jače apetite.
    pa ustvari, tema nije "kako zadovoljiti njega" (to ionako piše u svakom cosmu ) nego kako lakše postići orgazam, za nas sirote kojima to ne ide lake šale, samosažal, samosažal
    ja bih cijenila kad bi se na TO malo vratili 8)

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    pa ustvari, tema nije "kako zadovoljiti njega" (to ionako piše u svakom cosmu ) nego kako lakše postići orgazam, za nas sirote kojima to ne ide lake šale, samosažal, samosažal
    ja bih cijenila kad bi se na TO malo vratili 8)
    Nu! Ajde ti ne-dojiljo probaj onaj durex play - o sa glazbenom podlogom pa nam javi doživljaje. Da se imamo čemu nadati nakon dojenja

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

misliš, ako dam sto kunića za to čudo da će bit orgazama samo da se isplati? pa ima i tu neke logike :hrinat:

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Je Kory, dobra ti je logika. :šarenosrce:
    Obavezno javi kakav je dojam.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Neuko pitanjce-zašto durexove igračke nisu kompatibilne s dojenjem?
    I...ja sam jednom isprobala ring, tek kad se pojavio-nije loše, ali nekako je...preslabo

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da nije fora u ringu nego u onim gelovima, spominje se negdje na forumu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •