Stranica 23 od 29 PrviPrvi ... 132122232425 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1437

Tema: orgazam 2.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tatek, vrlo si zanimljvo ispričao ono o "ispipavanju bila žene", zato je MM najsretniji kad ja dam znak da se dogodio O pa da se on (napokon) može opustiti. E, jadan!
    I baš to "soliranje" u glavi djeluje dobro, svaki solo, a opet zajedno, dobra spika.
    I da, ona moja računica od 8 sekundi je (na žalost) pogrešna.
    Davno sam to brojila, možda je to tada i bilo toliko, ali jučer sam se, u svrhu znanosti 8) , malo na brzaka poigrala i ispade jadnih 5 sekundi trajanja orgazma uz još par dodatnih trenutčića.
    A, šta ćeš, brate, život je takav!

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Nije ni meni do nekog sad maženja (u smislu akcije), al ne volim ni hrk-fiju čim stvar završi ... red zagrljaja i topline tijela, par lijepih riječi, osjećaj zajedništva ... to mi je najdraža kombinacija.

potpisujem od riječi do riječi.....

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

MM je isto taki da misli prvo na mene onda na sebe... ali mislim da je tu vise stvar u tome sto smo oboje takvi da iskreno uzivamo i da nas pali zadovoljavati partnera.
    Znam po sebi, meni nema stvari koja me moze brze dovesti do O i jace napaliti od toga kada vidim da on uziva u onome sto mu ja radim. Tako da tu je nesto izmedu.... zadovoljavam tebe jer tvoje zadovoljstvo jos vise zadovoljava mene..

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

bas mi je romanticno citati o tome kako se bracni parovi lijepo slazu u krevetu

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

... i onda se nakon savrsenog seksa pokacimo oko neceg i posvadamo ko psi i sve padne u vodu... romantika do neba

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    bas mi je romanticno citati o tome kako se bracni parovi lijepo slazu u krevetu
    Kao što u ovome svijetu samo mijena stalna jest tako je i sa bračnim romantičnim slaganjem: nekad poezija, a nekad :/

Ali ako ima dobre volje i razumijevanja, onda ima i više :D momenata.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    Meni ti zagrljaji, lijepe rijeci i mazenje pasu sami za sebe, poslije seksa ne...
    Ni meni. Ne volim se maziti poslije seksa. Samo cmok i ajde bok. Al volim nakon seksa zagrlit MM-a pa onda tako zaspat.
    I da, ne volim kad se on previše opterećuje oko mog O.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

eh ja bi tako volila da mogu zaspat u njegovom zagrljaju ali jednostavno nema sanse da zaspim ako se dodirujemo pa makar i malim prstom! Neznam zasto?!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

eh ja bi tako volila da mogu zaspat u njegovom zagrljaju ali jednostavno nema sanse da zaspim ako se dodirujemo pa makar i malim prstom! Neznam zasto?!
    Zato jer si takva, ne grizi se. Ja jedino zaspem kao bebica uz svoju curicu, vjerojatno zato jer je bitno manja od MM-a . Inače, oduvijek je bilo - svak na svoju polovinu. Zašto bi svi morali spavati obgrljeni, lijepo guštaj na svojoj polovini kreveta 8) .

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam oduvijek na svojoj strani kreveta i smeta me kad me se dira (slažem se ina33 samo je L to dopušteno )
    Čovjek želi imati mira dok spava i to je uredu. Cijeli dan s mm pa još i u snovima to mi je too much

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa
    Meni ti zagrljaji, lijepe rijeci i mazenje pasu sami za sebe, poslije seksa ne...
    Ni meni. Ne volim se maziti poslije seksa. Samo cmok i ajde bok. Al volim nakon seksa zagrlit MM-a pa onda tako zaspat.
    I da, ne volim kad se on previše opterećuje oko mog O.
    eto kako smo sve drugacije, ja se skroz raspekmezim nakon seksa, mogla bi se ljubiti nakon i po sat vremena.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa
    Cijeli dan s mm pa još i u snovima to mi je too much
    E da, nije ni čudo kad se cijelo vrijeme gledate!

A ja MŽ vidim nakratko ujutro i onda opet tek tamo negdje kasno popodne i predvečer, sretnemo se negdje u hodniku stana između kućanskih poslova, hendlanja klinaca i svega ostaloga ... i nije ni čudo da mi nedostaje i da ju poželim imati više uz sebe.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Zato jer si takva, ne grizi se. Ja jedino zaspem kao bebica uz svoju curicu, vjerojatno zato jer je bitno manja od MM-a . Inače, oduvijek je bilo - svak na svoju polovinu. Zašto bi svi morali spavati obgrljeni, lijepo guštaj na svojoj polovini kreveta 8) .
    potpis.
    i OBAVEZNO - svaki svoj poplun. nikako onaj zajednički, bračni, to mi je pak najgora katastrofa.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Što se mene tiče, možemo spavati i na krevetima na kat :/

Sinoć legnem, namjestim se, i počnem odbrojavati 10, 9, 8 .... dok sam došla do jedan hobotnica me uhvatila.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ista stvar tocno to - ne samo da nemogu zaspat ako se dodirujemo nego je obavezno da spavamo svatko na svojoj strani kreveta! I naravno odvojene plahte! Valjda samo volim svoj mir, drago mi je da nas ima jos takvih!

Nego, mene zanima jedna stvar.... jel vam se dogadja kada da se oboje probudite u isto vrijeme usred noci i obavite jedan onak "brzinski"?
    Bogami kod mene i MM je to tako odkad smo poceli zivjet zajedno, otprilike jedanput tjedno... I to je totalno neovisno o tome koliko puta i dali vodimo ljubav preko dana!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ista stvar tocno to - ne samo da nemogu zaspat ako se dodirujemo nego je obavezno da spavamo svatko na svojoj strani kreveta! I naravno odvojene plahte! Valjda samo volim svoj mir, drago mi je da nas ima jos takvih!

Nego, mene zanima jedna stvar.... jel vam se dogadja kada da se oboje probudite u isto vrijeme usred noci i obavite jedan onak "brzinski"?
    Bogami kod mene i MM je to tako odkad smo poceli zivjet zajedno, otprilike jedanput tjedno... I to je totalno neovisno o tome koliko puta i dali vodimo ljubav preko dana!
    Kod nas su ti "mali noćni brzinski" nepoznata kategorija .......

....nego, htjedoh pitati jel vam draže kad unaprijed dogovorite "termin" (tipa "Može večeras kad djeca zaspu? ") ili kad se situacija razvije spontano ...?

Ova prva varijanta je dosta zgodna jer se čovjek onda može unaprijed veseliti večernjim događajima i to često zna uljepšat dan ... a kod tih spontanih je teško pogodit da su baš oboje "in the mood".
    Nije da sam protiv spontaniteta, dapače, al sa klincima i dnevnim umorom to rijetko kad šljaka ... :/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

....nego, htjedoh pitati jel vam draže kad unaprijed dogovorite "termin" (tipa "Može večeras kad djeca zaspu? ") ili kad se situacija razvije spontano ...?
    Večernje akcije se najčešće dogovaraju, a jutarnje znaju bit spontane. Buđenje usred noći je i nama nepoznata kategorija.

Udio je cca 3/4 dogovorenih i 1/4 spontanih. Otprilike.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Udio je cca 3/4 dogovorenih i 1/4 spontanih. Otprilike.
    Mislim da je i kod nas tako nešto.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pa zapravo vecinom na neki nacin dogovoreno jer se zapravo cijeli dan provociramo, podbadamo, onak "bockamo"... u biti damo do znanja jedno drugome sto slijedi

A ovo po noci kao i "zornjak" normalno spontano

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ova prva varijanta je dosta zgodna jer se čovjek onda može unaprijed veseliti večernjim događajima i to često zna uljepšat dan ... a kod tih spontanih je teško pogodit da su baš oboje "in the mood".
    Nije da sam protiv spontaniteta, dapače, al sa klincima i dnevnim umorom to rijetko kad šljaka ... :/
    Kod mene je kao i kod tateka. Jesi ti tatek možda MM?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa zapravo vecinom na neki nacin dogovoreno jer se zapravo cijeli dan provociramo, podbadamo, onak "bockamo"... u biti damo do znanja jedno drugome sto slijedi

A ovo po noci kao i "zornjak" normalno spontano
    BebaBeba, em si trudna (poznam te lude hormone ), em si mlada (nebitno u ovoj priči, al tek tolko), em ti je to prvo dijete i još nemaš raznoraznih "smetala" u stažu, dakle, hoću reći,
    volim čitati što napišeš, ali tek toliko da se zna da te ne smijemo uzimati
    za vertikalu i padati u komu zbog tvog "slučaja" jer te hoću čuti, draga moja, za deset godina.
    Tada možeš s nama u kolo

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa

Kod mene je kao i kod tateka. Jesi ti tatek možda MM?
    Hahaha, jest da ti lokacija "sjeverozapad" odgovara .. no, obzirom da znam ženin nick (i to da se na forum javlja ekstremno rijetko) mislim da je odgovor ipak negativan.

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kod nas je 3/4 spontanih i 1/4 dogovorenih. Kad se dogovorimo,uvijek se nešto ispriječi i ništa od dogovora

Tako da nama omjer ispada nekako tako. A noćni i zornjak obožavam...nakon obavljenog posla najslađe je nazad zaspati...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ooo, pa sad već o položajima u spavanju pričamo

... gdje nestade akcija?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    BebaBeba, em si trudna (poznam te lude hormone ), em si mlada (nebitno u ovoj priči, al tek tolko), em ti je to prvo dijete i još nemaš raznoraznih "smetala" u stažu
    XX veliki, slazem se

ali tek toliko da se zna da te ne smijemo uzimati
    za vertikalu i padati u komu zbog tvog "slučaja" jer te hoću čuti, draga moja, za deset godina.
    Tada možeš s nama u kolo
    Hm ako se ijedan moj post ovdje shvatio kao provokacija ili hvalisanje ili spustanje vama meni je uzasno zao jer je to onda totalno krivo i zapravo mislim da ni nemam sta pisat na ovoj temi. Stvarno ne zelim da me se krivo shvaca.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa
    kod nas je 3/4 spontanih i 1/4 dogovorenih. Kad se dogovorimo,uvijek se nešto ispriječi i ništa od dogovora

Tako da nama omjer ispada nekako tako. A noćni i zornjak obožavam...nakon obavljenog posla najslađe je nazad zaspati...
    ajme ja ujutro nema sanse, nemoj me niti gledati a kamoli dirati....

probali dva puta i vise nikad, sve me boli, nemogu se namjestiti, divim vam se. ja funkcioniram od 12 pa nadalje

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    Citiraj ina33 prvotno napisa
    potpis.
    i OBAVEZNO - svaki svoj poplun. nikako onaj zajednički, bračni, to mi je pak najgora katastrofa.
    Of kors, ma što poplun, odvojeni madraci i ono ispod madraca, kako se to ono kaže - podnica - namješteno na moju kilažu na mojoj strani, na njegovu na njegovoj strani. Dok su oboje zadovoljni, fakat može i kreveti na kat i sve živo. Ono što bi mene, a propos odvajanja, emotivno smetalo bi bilo druga soba, ali znam da ima i takvih rješenja nakon rođenja djeteta i ljudi zadovoljni, kao i oni što se ponoći grle. Neka smo različiti .

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hm ako se ijedan moj post ovdje shvatio kao provokacija ili hvalisanje ili spustanje vama meni je uzasno zao jer je to onda totalno krivo i zapravo mislim da ni nemam sta pisat na ovoj temi. Stvarno ne zelim da me se krivo shvaca.
    Nemoj ti to ozbiljno shvaćati, mi s više djece smo ti često frustrirani zbog klinaca koji nam skaču po glavi ...

Samo ti piši i dalje, drago mi je čuti sva mišljenja i iskustva!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nemoj ti to ozbiljno shvaćati, mi s više djece smo ti često frustrirani zbog klinaca koji nam skaču po glavi ...

Samo ti piši i dalje, drago mi je čuti sva mišljenja i iskustva!
    Ma naravno, kakva provokacija! :? , ni slučajno, ja sam to više napisala samo za utjehu nama ostalima, da se previše ne bediramo jer, da sam se ja na ovu temu javljala davno, dok smo MM i ja još bili solo, moji postovi ne bi imali veze s ovima sada. Na žalost

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a možemo to i ovako ,ja recimo zavidim i ovima sa troje djece koji imaju bar povremene susrete 3 vrste
    uz našu anakondu to je nemoguće
    pa dotični mora biti izmješten, pa kad sve isplaniramo , onda zaspemo

a od seksa ni s

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    pa kad sve isplaniramo , onda zaspemo

a od seksa ni s

tako i kod nas,zato nam naši planirani susreti i imaju mali postotak

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pozdrav svima...
    htjela bi pitati sve koji su se možda našli u istoj situaciji, malo mi neugodnjak al pitati se mora.
    unazad 1 mj. kod orgazma tj.prve kontrakcije maternice, osjetim jače probadanje(kao iglom)...
    osim što je neugodno, bojim se da nešto nije u redu s maternicom štoviše jer planira trudnoću...
    pitala doktora,prešutio pitanje...
    hvala

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mene zna cesto jako bolit i probadat nakon orgazma ali dok traje ne...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Krevet mi je najgore mjesto za sex i ni ja ni mm ga ne volimo.
    Daj bilo gdje samo ne na krevet

Otkad se rodila L kod nas su svi spontani, prije L bi mi znao reći da ga čekam i da dolazi za minutu
    Sada to izgleda, tko čapi dobro čapi.
    Obično sam po noći ja inicijativa, L spava cijelu noć pa nema straha da će se probuditi.
    Preko dana je on inicijativa.
    Dijete se igra u sobi, ja kuham, a on čuva dijete i onda mu valjda udari gornja u donju pa samo na tren dođe meni iza guzice

Ni jedan ni drugi ne volimo predigre, maženja i ljubakanja, kod nas je to više onako životinjski
    Kod nekog je jedan ali vrijedan, a kod nas zna biti i po 4 puta dnevno
    Tako nam najviše odgovara i to volimo.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Znaci evo jos neko se nemoze pozaliti
    I jos neko je zivotinja vise nego cici mici maza

E ovo "Dode na tren iza guzice" mi je jako poznato

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

E bas mi je sad palo na pamet kad sam citala tvoj post, Pepita...

Mene kad moja princezica jednog dana bude pitala "Mama a gdje sam ja zaceta" ja cu joj morat odgovorit - U AUTU, NA BRDU IZNAD GRADSKOG SMETLIŠTA
    (al k vragu sto je od tamo predivan pogled, vidi se cijeli otok i luka i otoci okolo i nebo i zvijezde i.... NE SMRDI )

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, ovo je sad krenulo u smjeru nabrajanja raznih atraktivnih mjesta na kojima nam je palo na pamet...

Eto, pridružujem se: Moj stariji je začet na moru, a mlađi ipak doma, na krevetu (jer je stariji tada imao pola godine ili manje ).

A prije toga... bilo je svega, ali mi ipak volimo samo dvije stvari - krevet i kupaonu (NE nužno samo poslije). Stari smo i komotni.... Čamci, vreće za spavanje, deke na livadi u visokoj travi ili pod zvijezdama na morskoj obali, auti koje smo posuđivali od staraca, klijeti i vikendice bez vode, borove šume i slična mjesta (čak i štenge) nepovratno pripadaju mladosti, gdje im je i mjesto...

Sad me smetaju komarci, borove iglice, drugi ljudi i najnajnajviše volim udobnost vlastitog doma. Ako je to simptom starenja - nek je !

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mene zna cesto jako bolit i probadat nakon orgazma ali dok traje ne...
    ne znam, šta bi to moglo bit.zvat ću gina..

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    ... Stari smo i komotni.... Čamci, vreće za spavanje, deke na livadi u visokoj travi ili pod zvijezdama na morskoj obali, auti koje smo posuđivali od staraca, klijeti i vikendice bez vode, borove šume i slična mjesta (čak i štenge) nepovratno pripadaju mladosti, gdje im je i mjesto...

Sad me smetaju komarci, borove iglice, drugi ljudi i najnajnajviše volim udobnost vlastitog doma. Ako je to simptom starenja - nek je !
    Pa da, sve u svoje vrijeme. Da dvoje klinaca netko zatekne u šumarku rekao bi - mlado, ludo ili mladi se skrivaju, a za dvoje sredovječnih u haustoru odmah bi rekli - gle perverznjaka!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa da, sve u svoje vrijeme. Da dvoje klinaca netko zatekne u šumarku rekao bi - mlado, ludo ili mladi se skrivaju, a za dvoje sredovječnih u haustoru odmah bi rekli - gle perverznjaka!
    Sjećate se one reklame u kojoj je bila jedna kratka scena gdje su se dvoje sedamdesetogodišnjaka ljubili na kiši?
    Nakon par dana prikazivanja taj su dio izbacili, jer je scena izazvala negodovanje gledateljstva.
    Kako licemjerno, a svi bi to poželjeli za vlastitu starost...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nije to neugoda, nego ljubomora...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo nek nam je zdravlja, sve bude ok...

Negdje sam naletjela na priču kak se gospa u solidnim godinama (valjda nakon 80-te) više nije usuđivala opustiti do O jer se bojala srčanog udara, a muž je komentiral kak je sva sreća da više nemaju takve potrebe kakve su imali ko mladi, jer bi se zasigurno tak nekaj i dogodilo ili njoj, ili njemu!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    [
    Sjećate se one reklame u kojoj je bila jedna kratka scena gdje su se dvoje sedamdesetogodišnjaka ljubili na kiši?
    Nakon par dana prikazivanja taj su dio izbacili, jer je scena izazvala negodovanje gledateljstva.
    Kako licemjerno, a svi bi to poželjeli za vlastitu starost...
    E, ljudi su baš budale, meni ništa ljepše od toga!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hmm mene zanima.... jel postoji ovdje ijedna zenska osoba (osim mene ) koju ne "pali" kad je M oralno zadovoljava?

Meni cudno, imam osjecaj da sam skroz nenormalna jer me to NIKAD nije privlacilo previse, cak mi iskreno osjecaj neki malo bezveze :/

(al zato uzivam u obrnutoj situaciji )

*Unaprijed isprika ako je pitanje preintimno...

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Iskreno, meni je malo neugodno, ali se brzo rješim te neugodnosti kada se sjetim šta me čeka - orgazam.
    Dosta je upitno šta on to dole radi. Bitno je da se nježno koncentrira na klitoris, pa onda neće ni dugo biti dole
    A okolo kole kako rade npr. na pornićima mi nije nešto...
    Kažem, možda je upitno šta dole radi ili ti je preneugodno

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ne sram niti mi je zapravo osjecaj neugodan al sta ja znam nekako se uopce nemogu koncentrirat na to kao na nesto senzacionalno uzbudujuce :/

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Vidis, mozda zato jer sam ja od onih, vjerujem rijetkih, koje puuuno vise uzivaju u tome da na sve moguce i nemoguce nacine zadovoljavaju partnera nego on mene... Ja kad vidim da on uziva - gotova u roku keks

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hmm mene zanima.... jel postoji ovdje ijedna zenska osoba (osim mene ) koju ne "pali" kad je M oralno zadovoljava?

Meni cudno, imam osjecaj da sam skroz nenormalna jer me to NIKAD nije privlacilo previse, cak mi iskreno osjecaj neki malo bezveze :/

(al zato uzivam u obrnutoj situaciji )

*Unaprijed isprika ako je pitanje preintimno...
    E, ja ovo ne mogu naprosto da verujem, što bi rekli naše komšije!

Ništa bolje nego kad me upita - hoćeš da te malo...?
    Dapače, dapače, samo izvolite, prosim lepo .... :D

Doduše, bilo je nekih prije njega koji su samo bezveze lamatali jezikom tamo-amo, bez smisla i reda, ali kad to netko radi laganini, sistematski i još vidim (dokazi su fizički i nedvosmisleni ) da čovjek uživa, nema mjesta nelagodi.
    Doduše, bio mi je nekakav bed nakon ovog poroda zbog izvjesnih estetskih nesavršenosti, ali i to me brzo prošlo. 8)

A što se tiče suprotnog, sva je sreća da čovjek ne pati za tim jer teško da mene može na duge staze privući osjećaj gušenja i ukočenja vilice, ajde, kad kraće traje, onako usput, može proć.
    A sve me strah što će biti pod stare dane kad bude potrebna jača fizička stimulacija partnera , jao si ga meni, mislim, potrudit ću se, što mogu, valjda ću uspjeti naći i nekog gušta u tome.

Sorry, ja ti se javila s kontra mišljenjem, valjda bude još koja sličnija tebi.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

[
    A što se tiče suprotnog, sva je sreća da čovjek ne pati za tim
    potpisujem te skroz, a s ovim kvotanim se i ja tješim, iako mislim da i nije baš tako.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    [
    A što se tiče suprotnog, sva je sreća da čovjek ne pati za tim
    potpisujem te skroz, a s ovim kvotanim se i ja tješim, iako mislim da i nije baš tako.
    A, ne, ne, čovjek mi je to priznao daleko prije nego sam se ja izjasnila da.....ajme, sad sam skužila da se ja to uopće nisam ni izjasnila, samo sam u sebi bila sretna što se on oduvijek (prije mene) boji zubi, ozljeda itd...
    Naravno, da mu je baš nešto stalo, da čovjek pati na to, valjalo bi se više i potruditi, pa bi i vilica došla u kondiciju , joj užas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •