Citiraj Maslačkica prvotno napisa
Meni je napaljujuće... i to baš dosta ako je nešto baš onako ... fino... napisano.

Moj problem je recimo neki mentalni sklop... ja ne znam kako ste vi odgajani, ali mi se čini da sam ja baš jako zatvorena s te strane i mislim, ja sam samozadovoljavanje otkrila tek u 19. godini i to kada me prijatelj "nagovorio" na to... cccc...

I da, i muž mi je dosta zatvoren, nije da neće pričati, ali nije baš za neko eksperimentiranje niti je baš neki seksovoljač....
Ja mislim da je glavni muški problem u tome što među muškarcima nije "in" pričati o tome. Ja već desetljećima ne zalazim na ona tipična "all male" mjesta (kafići, nogomet itd), no ne vjerujem da se tamo išta promijenilo - zafrkancije na temu seksa ima uvijek, ali ozbiljnog razgovora nikad.
A i inače nije običaj da muški pričaju o svim tim škakljivim temama (osjećaji, želje ...), ne samo vezano uz seks nego i inače - ja čitav svoj život nisam čuo da je moj stari ikad pričao o nekakvim svojim osjećajima, životnim ciljevima, željama ... "za muške je radit i šutit, a za babe pričat", govorio je djed.