Vidim da je ova tema opet zamrla ... no, neću sad iz ovoga vaditi nikakve zaključkeveć vam ponovo preporučiti jednu, kako mi se sad čini, jaaako dobru knjigu na temu bračne spolnosti odnosno podizanja i braka i seksualnosti, a bogami i spoznaje samih sebe na višu razinu.
Autor je David Scnarch, a naslov knjige je "Passionate marriage" - do nje sam došao sasvim slučajno, no čitajući oduševljene recenzije po Amazonu, a zatim ne sasvim uobičajeni predgovor autora koji je knjigu očito pisao sa vizijom zaključio sam da je to nešto što se isplati pročitati.
Trenutno sam na prvoj četvrtini knjige i mislim da ulazi u recimo moj osobni Top 5 knjiga tipa "osobni razvoj" sa tendencijom da se probija dalje prema vrhu.
Tema knjige u nekoliko rečenica bi bila - kako kroz osobni razvoj i spoznaju samoga sebe postići veću intimnost u braku i kvalitetniji seksualni život. Ili, kako kroz razvoj seksualnog života postići i osobni razvoj na drugim razinama.
Koga zanima više, nek baci pogled na http://passionatemarriage.com/

već vam ponovo preporučiti jednu, kako mi se sad čini, jaaako dobru knjigu na temu bračne spolnosti odnosno podizanja i braka i seksualnosti, a bogami i spoznaje samih sebe na višu razinu.
Odgovori s citatom