-
jooooj, ti snovi o neuspjelom sexu koji je uvijek ometan od strane nečega ili nekoga sasvim besmislenog... i to otkad sam drugi put sad trudna... dakle već 6mj, možda 5 x sex pao. katastrofa. ja u nekim sitnim problemima oko trudnoće pa se bojimo malo, pa sin bolestan, pa spava kad mm-a nema doma... i začas proleti pola godine. al doći će to valjda s vremenom na svoje... ma hoće... ne zvala se ja... 8)
inače mi je super baš po pitanju oralnog i inog drugog muškog ''prtljanja'', dugo sam od drugih partnera bila ''zlostavljana'' raznim metodama pružanja klitoralnog zadovoljstva nakon kojeg bi mi bilo ko da sam dva dana jahala bez sedla. i onda se pojabvio moj muž, i nakon nekog vremena i kad sam se uvjerila da je to s njim - to. povela sam s njim razgovor o tome. recimo, meni nije bilo jasno zašto puno muških dosta grubo tretira klitoris a on jadan toliko osjetljiv... i onda smo skupa došli do zaključka, njemu kao muškarcu ponekad odgovara grublji stisak ili dodir, a ja sam mu objasnila da piša nije od trapera i od onda nam je (meni)
oralni i ''prstohvatni'' sex vrlo dobrodošao
sve u svemu, šteta je kad ljudi ne pričaju o svojim odnosima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma