Citiraj cekana prvotno napisa
ovo me sjetilo na doba kad je MM kupio novi notebook, i stavio moju sliku, lagano obnažena zamotana dekicom (to je trebalo biti oduševljenje novom vunenom posteljinom)... SLika je stvarno umjetnička, ali se moj dragi zaboravio... Nekoliko starijih ljudi bilo kod nas, i nakon večere ide on njima neki pokazati neki program, da stvar bude bolja spoji comp sa prijektorom, digne se sustav, kad ono ni pet-ni šest osvanu ja na cijelom zidu kad vidiš face :shock: :shock: :shock: i okreću se ljudi, neugodnjaaaaaak nemaju gdje pogledati... Od tada samo "windows" na desktopu 8)
Ha, na takvo što mora biti spreman svatko tko se fotka u takvom stilu ...
No, vjerujem da je gostima bilo više neugodno nego tebi i TM-u ... ili?

Nego, već sam jučer pisao odgovor na tvoj prijašnji post pa mi je server progutao
Naime, mislim da si dosta u pravu, umjetnička ("kvalitetna") strana nije toliko bitna u tim trenucima kad se baš uslikavaš, uzbuđenje stvara sami čin uslikavanja, a ne slika sama po sebi, zar ne?
Dakle, ispravljam svoj post odozgo - kvaliteta mi je bitna kad gledam nečije tuđe fotke, no kad bih se sam uslikavao (sebe, MŽ ...) tada bi vjerojatno bila bitnija sama ta činjenica, "proces", a ne da li je baš fotka A1 kvalitete.