ništa,ostaje mi čitat teoriju,kad sam momentalno par mjeseci zakinuta s praksom....:laughing:
ništa,ostaje mi čitat teoriju,kad sam momentalno par mjeseci zakinuta s praksom....:laughing:
ništa,ostaje mi čitat teoriju,kad sam momentalno par mjeseci zakinuta s praksom....
al nadoknadit ću ja to...bar se nadam..![]()
Od 1.8. nitko nije doživio orgazam...![]()
Ma ne, svi su prezauzeti da bio tome pisali....
Nije mi palo na pamet, ali sad kad si spomenula... stvarno čudno...![]()
zasto je zamrla ova tema? ne vjerujem da je tako i u real life![]()
Zanemarili su je glavni podizači, ne znam koji bi razlog mogao biti![]()
Ti bokca, ana.m, pa ti si san svakog muškarca
Toliki libido kod žena mi je uvijek nekako bio u rangu sf-a. Sad vidim da ipak postojite
Neću u detalje, samo bih dala malu opasku kako mislim da je sex ipak precijenjena aktivnost.
Mislim, dobar je...ono ponekad, ali previše svega, pa i toga nije mi opcija. Iskreno, dosadi ako je nešto prečesto...barem meni.
Dobrih stvari nikad dovoljno, ali me malo umor uhvatio!
evo jedan prigodni
Na satu kaže užiteljica:
- Djeco, danas ćemo učiti o cvijeću. Svatko će mi reći po jedan cvijet. Ajde ti Marice.
- Ljubičica.
- Joj diiiivno. A sada ti Brankice.
- Narcis.
- Joj diiiivno! Sad ti Ivice.
- Orgazam.
- Juu, Ivice!!! Pa to nije cvijet!
- Znam, ali je diiiivno.
Ah, ne znam, ja stvarno nikiad nisam odbila svog muža...On nikad nije niti htio kada je znao da aj ne mogu, tada bi čekao da ja dam prvi znak, napravim prvi korak.
Ok, svaki dan, to mi je nezamislivo uz troje djece, posao...jednostavno budemo preumorni, ali ispod dva puta tjedno mi je nezamislivo. I ne mislim da je seks precjenjen, a čokoladu ionako ne volim baš.
A čuj, meni je sex začin braka, a ne glavni sastojak.
Znači, doziramo ga po želji i ukusu. Ponekad nam se ukusi ne podudaraja, ali božemoj dvije smo različite osobe.
I glatko odbijem muža kad mi nije do toga, isto tako i on mene (dobro, nešto rjeđe) i nemamo problema s tim. Ti si slična jednoj starijoj ženi koju poznajem, a ja naivna mislila kako laže kad mi kaže da nikad nije odbila muža. Sad vidim da takve žene itekako postoje.
I dok god vama to u braku paše, super za vas!
Meni je to još uvijek u granici fantastike.
Ni meni nije jasno kak se njima da svaki dan, imaju dvoje, sad je trudna, i to slucajno (eto im svaki dan) i oboje rade. Al njihov odnos je na zavidnoj razini, oni si toliko gugucu da ih ne mogu slusat. Jasno, ne uvijek, budu oni i sasvim tipicni bracni par ali se vidi da su jako povezani i ja vjerujem da taj redovan (mozda i preredovan) sex ima veze s tim.
Ali kad ih vidim da se onako spontano prime za ruke...dode mi i da se ja svaki dan![]()
meni sex nije zacin, on mi je nevjerovatno bitan dio braka (cijeli obrok), ako mi na tom polju nesto ne stima, sve drugo ce se rasklimati vrlo brzo. a po sexu se vidi kod mene da nesto ne stima, to je prvo sto otpadne ak nesto nije ok
ja svog odbijem ako mi se ne da, on mene jos nikad nije, uvijek spreman
a sto se tice naslova- uvijek i bez iznimke, oboje, zajedno, dobri smo si skupa
![]()
Ma nije ti to samo do sexa. Evo da vidiš mene i mm mislila bi da se prašimo svaki dan.
Često se baš tako spontano uhvatimo za ruke ko dva tinejđera, a preko 20 godina smo u braku. Između nas ima toliko spona i veza da je sex tek jedan segment našeg odnosa.
I da je ovako kako mala-vila govori ja bih se u svom slučaju ozbiljno zabrinula.
Nikako ne dovodim u pitanje količinu sexa sa kvalitetom braka. Imali smo mi perioda kad su nam intimni odnosi bili iznimno rijetki, a naš odnos je bio i dalje intezivan.
Ne znam ima li veze to što sam s mm od svoje 16-te, a njegove 18-te pa smo praktički odrasli skupa, ali znam da sam imala sreće u životu što sam naletila na takvog čovjeka.
Pa pored sexa ima toliko drugačijih načina iskazivanja privrženosti i ljubavi koji mogu čovjeku donjeti taj osjećaj povezanosti i ispunjenja, a nisu nimalo lošiji ili manje vrijedni u samom odnosu muškarca i žene...
Ovdje pričam isključivo o svom poimanju sexa u braku tako da ne dovodim u pitanje i vaša iskustva.
Svaki brak je priča za sebe i nema univerzalnog pravila.
svaki brak kao i svaki čovjek
mi smo jos uvijek mladi par, pa bi se ja zabrinula da je drugacije
ja sam inace vrlo "seksualna zena" (ako se moze tako nazvati) i to mi je zaista jako bitan segment naseg odnosa, uz to sto mi je najbolji prijatelj u svakom pogledu
ah, moj dragi, naj naj muskarac![]()
Čitam vas i kidam![]()
Nisam jedina kojoj ne silazi s pameti....
tek sam sad skužila da postoji ova tema... i to drugi dio.... dal da čitam od početka ?????
![]()
Prvi dio je bolji, čini mi se.
(Ja sam napreskokce bacila pogled još onomad kad sam išla izučavati forum da vidim zašto je čudno čuditi se nemasturbiranju, to kad se raspravljalo o GO. Pa shvatih da je ovdje nekad bilo puno opuštenije nego danas)
:nostalgija :
hehehe, vidim da nas ima više koji (još uvijek) pratimo ovaj topic! ;o)
Pa naravno!
Ont. neki dan sam u Morganovoj knjizi Digitalni ugljik naišla na par sočnih opisa... Baš mi je uljepšalo gadne kišne dane. Ne vrti se sve oko toga, ali se odlično uklapa u knjigu: http://hr.wikipedia.org/wiki/Digitalni_ugljik
I u život!![]()
Evo linka i na original: http://en.wikipedia.org/wiki/Altered_Carbon
Ja već odavno nisam naletila na dobar sočni opis
Svi mi kažu da je smrtni grijeh što nisam pročitala 50 nijansi sive...
knjiga tj knjige su bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Rađe živi u grijehu
Dobro, knjiga ima tzv. sočnih opisa, ali sve u svemu, knjiga je katasrofa (meni osobno, ima i oprečnih mišljenja, ali i puuunoooo onih koji dijele moje mišljenje).
Ma mislim, haaaaalo, njoj 20 i kusur, nikad nije masturbirala, naravno da je djevica, jedva da se nešto i poljubila pa naiđe na, zamisli, savršeno zgodnog, bogatog, naj, naj muškarca, koji volii spaljen je emotivno….pa onda ona odmah svršava sto puta za redom…i tako
Jeftilen do kraja, ali da može napaliti, može…ali može i Erotika (prodaje li se to još?).
Usput, ne doživljavam onaj prvi orgazam, tj. ne otvara mi linkJe li se to samo meni događa?
![]()
Nije erotika u užem smislu, ali je odlično za pogledati, a ima i erotsku komponentu u sebi ... ;o)
(jedan link za muškarce, drugi za ženep)
http://www.youtube.com/watch?v=j46ll2_jR7k
http://www.youtube.com/watch?v=OQJdmOhSsXU
Ne znam ima li Erotike, ali ima Smokvinog lista![]()
pratim vas i moram se uključitimm i ja smo mladi bračni par, dok smo bili ljubavnici ja sam znala raditi po cijeli dan, on je radio isto psihički težak posao, mi smo se samo znali naći i samo bi se bacali na posao
bilo je i jako čudnih mjesta i poza ma svega....sada kad smo u braku najgore nam je bilo dok sam ja prošla 2 tromjesječje trudnoće i jako nam je smetao trbuh, i sav zanos nismo nikako mogli uskladiti s trbuhom
tako da je taj period bilo samo da se olakšamo hehe...kako sam ja rodila, samo smo odbrojavali kad ću zacijeliti
eh onda je to sve trajalo par tjedana pa naš sex zastranio, ali našli smo mi ponovno riješenje za ga začinimo, kako nam sada selidba prisutna, pa nervoza i svašta nešto, kačimo se i kačimo, dok ne dođe 21h i onda se bacamo na posao hehe a sad do kat će to trajati ne znam, ali uvijek pronađemo neko riješenje
![]()
Tu knjigu iz principa nisam htjela pročitati jer je postala prepopularna, ono kad nešto čitaju oni koji nikad ne čitaju, to je sumnjivo.
Tako sam u subotu na svadbi pitala MD koja je ovo stvar, a on kaže, to ti je Gangam style (ili kako se već piše)...nikad nisam htjela na to kliknuti ili pogledati i tako sam dogurala do toga da jedina ne znam mjuzu i ples, lol.
Nego, kad smo već na temi orgazama, meni se u trudnoći prvi i zadnji put dogodio orgazam u snu. Dakle, nevjerovatno nešto. Ja bih opet...bila trudna
Imate li slična iskustva sa trudnoćom ili sa snovima?
ja u trudnoći nisam imala orgazam ni ovako a kamo li u snu![]()
ja s orgazmima nikad nisam imala problema....
ali u drugoj i trećoj trudnoći sam morala mirovati i naravno nije bilo sexa...kako je organizam očito tražio svoje, dva puta sam imala orgazam u snu i naravno da sam se probudila, a o bolovima da ne pričam...plakala sam od boli i da se nije smirilo, morala bi na hitnu...
Ja sam u trudnoći bila totalno aseksualnaMožda smo se seksali 3 puta u 9 mjeseci. A bome zadnje tromjesečje bilo je fizički nemoguće
Sigurna sam da sam bar jedan orgazam odradila u snu (ako ne i više)
Mene u zadnje vrijeme muči nedostatak vremena i energije za sex, što biste rekli kada bih vam povjerila da imam erotske snove sa vlastitim mužem
Ono - od svega uzbudljivog što bi mogla sanjat, ja sanjam jedino što mogu i dobit (nije da se žalim na kvalitetu ili izvedbu - :sačuvajbože: ali ipak - u snu se može svašta - a ja sanjam jedino izvedivo)
Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 08.04.2013. at 14:47