Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1437

Tema: orgazam 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je dobro znati... Mislim, moju djecu još to ne zanima (bar u mom prisustvu ne pokazuju zanimanje) ali sjećam se ja sebe i svog ženskog jata iz te dobi - teme za razgovore su nam bile...mhm, raznovrsne...
    Hm, mislim da su te teme na tapetu puno prije negoli to mi mislimo (bar kod nekih) ... još tamo u kasnim 70-ima, koje kod nas, na gradskoj periferiji, uopće nisu bile tako razularene kao možda u ostatku svijeta, jedna cura iz susjednog razreda moje osnovne škole je ostala trudna u svojoj 15. godini.
    Ona je godište starija od mene i sad ta njena kćer ima već 36 godina i, teoretski, ta rana rodilja može biti prabaka već u 51. godini ...........

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, mislim da su te teme na tapetu puno prije negoli to mi mislimo (bar kod nekih) ... još tamo u kasnim 70-ima, koje kod nas, na gradskoj periferiji, uopće nisu bile tako razularene kao možda u ostatku svijeta, jedna cura iz susjednog razreda moje osnovne škole je ostala trudna u svojoj 15. godini.
    Ona je godište starija od mene i sad ta njena kćer ima već 36 godina i, teoretski, ta rana rodilja može biti prabaka već u 51. godini ...........
    Sad si me sjetio jedne crtice iz doba dok sam imala 15-16-17 godina.
    Imam sam prijatelja još iz vrtića, i mame su nam se družile skupa... i tako dođemo mi u "te" godine, navalimo majkama jedan posve novi tip brige, boje se da ne postanu bake ... i kaže njegova mama mojoj: ma znaš, lako tebi, ti imaš žensko, ako ti dođe doma trudna, bar znaš da je njeno... a što ću ja jadna... kako da znam da je zbilja njegovo.

Vjerovatno nije ništa loše mislila o curama s kojima se on družio... a bome nije ni moju mamu baš utješila... Istina, mora da je ova izjava djelovala i na nas dvoje jer smo oboje kasno postali roditelji... na kraju su nas morali nagovarati na roditeljstvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •