Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1437

Tema: orgazam 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahahaha!!!!

Kaj se tiče viceva i ranih godina stjecanja seksualnih znanja ... sjećam se magazina "Izbor" koji je (slično Reader's digestu) donosio izvatke zanimljivih članaka iz svjetske štampe, ali često i viceve i karikature. Mi smo to često kupovali kasnih 70-ih kada sam bio pred kraj osnovnjaka i najviše sam volio naslovnice (na kojima je često bila neka fotka sa daškom erotike, ponekad čak i koja gola cica ), a među karikaturama su prevladavale recimo one od francuskog karikaturista Hoviva sa seksi tematikom ..... a bilo je i članaka o orgazmima (naravno, upakiranima u znanstvena istraživanja ), sjećam se i članka o čuvenom izvještaju Shere Hite itd.

A nekako u to isto vrijeme je izlazio i časopis "Sirius" sa SF pričama koji je isto tu i tamo donijeti koju vruću naučnofantastičnu priču ili pak erotsku ilustraciju na naslovnici ... sjećam se, jedan broj je bio potpuno posvećen SF-erotici iako me je, sjećam se i toga, dosta razočarao jer je, eh, bio vrlo ne-eksplicitan ...
    Sirius, daaaaa, ali ne mogu reći da me se baš dojmila erotika tamo... Dobro pamtim neke priče, ali uglavnom društveno angažirane. Erotika - nula bodova.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius, daaaaa, ali ne mogu reći da me se baš dojmila erotika tamo... Dobro pamtim neke priče, ali uglavnom društveno angažirane. Erotika - nula bodova.
    Čuj, nije je bilo puno tamo, ali je imalo nekoliko momenata ... imam neke još doma (bezuspješno ih pokušavam prodati već neko vrijeme ...), poslikat ću neku od boljih ilustracija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •