thalia, mare,, bas ste me raznjezile.
elin, ovo mi se cini prilicno za*ebano. pa nek proba samo, mozda mu se svidi![]()
Kanga.. evo sinoc padnem u neku depru, klinci su bili jako zahtjevni, mala place cijeli dan, ovaj ide u kazaliste, ja vise ne vidim smisao zivota![]()
, klasicni elementi ppd-a. i pita on, kako da ti pomognem? ja odgovorim, pa seksaj se samnom cesce. on ce na to--pa ja bi htio stalno, ali kad te vidim takvu nikakvu mislim da ti nije ni do cega, a kamoli seksa. ???
dogovarali smo se da cemo raditi na mojoj disfunkcionalnosti. mislim da nema osjecaj da on nije adekvatan, posto zna da cijeli svoj seksualni vijek imam isti problem--cak je i on u najboljem polozaju, posto sam s njim postigla bar nesto![]()
ni ja se ne pitamKanga prvotno napisa
![]()
iako je meni i nakon prvog, koliko god grozan bio, krenulo na bolje.
a, da ispricam semi-happy end od sinoc--doso on iz kazalista, klinci spavali, pao je jedan sasvim pristojan seks u kojem sam vise uzivala to sto sve bolje osjecam iznutra bez obzira na poze nego sto mi se islo na O.. danas se osjecam super. ima nade i za mene, bit ce..

, bas ste me raznjezile.
, klasicni elementi ppd-a. i pita on, kako da ti pomognem? ja odgovorim, pa seksaj se samnom cesce. on ce na to--pa ja bi htio stalno, ali kad te vidim takvu nikakvu mislim da ti nije ni do cega, a kamoli seksa. ???
Odgovori s citatom