thalia, mare, , bas ste me raznjezile.

elin, ovo mi se cini prilicno za*ebano. pa nek proba samo, mozda mu se svidi

Kanga.. evo sinoc padnem u neku depru, klinci su bili jako zahtjevni, mala place cijeli dan, ovaj ide u kazaliste, ja vise ne vidim smisao zivota , klasicni elementi ppd-a. i pita on, kako da ti pomognem? ja odgovorim, pa seksaj se samnom cesce. on ce na to--pa ja bi htio stalno, ali kad te vidim takvu nikakvu mislim da ti nije ni do cega, a kamoli seksa. ???

dogovarali smo se da cemo raditi na mojoj disfunkcionalnosti. mislim da nema osjecaj da on nije adekvatan, posto zna da cijeli svoj seksualni vijek imam isti problem--cak je i on u najboljem polozaju, posto sam s njim postigla bar nesto

Citiraj Kanga prvotno napisa
moram zanemariti prvi jer sam se nakon njega jedva oporavila psihicki (i fizicki), ali druga dva su donjela znacajna poboljsanja u seksu (meni sve bolje i bolje, a ni MM se nije zalio). ne znam je li to zbog porasta samopouzdanja i osjecaja sebe kao zene ili iz nekakvih cisto fizickih razloga, ali dok je tako kako je, ne pitam se zasto, unatoc svojoj urodenoj radoznalosti
ni ja se ne pitam

iako je meni i nakon prvog, koliko god grozan bio, krenulo na bolje.

a, da ispricam semi-happy end od sinoc--doso on iz kazalista, klinci spavali, pao je jedan sasvim pristojan seks u kojem sam vise uzivala to sto sve bolje osjecam iznutra bez obzira na poze nego sto mi se islo na O.. danas se osjecam super . ima nade i za mene, bit ce..