ne dirajte mi Moovera

lory, legendo

pripetavanje.

nas oprostajni je prosao super, bilo je 1-1 za razliku od finala. ja sam se malo iznervirala ali dragi je bio spreman na sve (jedva docekao da odem, da ga ne maltretiram seksom, da moze covjek raditi frka mu je s vremenom). iznervirala--on me mazi, pipka, ovo, ono, meni je fino pa krene kao da ce biti nesto i odjednom-hop! nista. ko da citam novine. i tako par puta, pa mi se zivci vec istanjili. skoro sam odustala. treba i odspavati nesto, drugi dan se putuje sama s dvoje djece... i fala budi bogu, nakon zadnjeg iznerviranca samo doslo, iz neba pa u rebra. jej!

da se ne poveselite ( ) prerano, vi koje sa mnom pratite moju agoniju, u pitanju je bio "laki peting", ne snosaj. od postizanja O tokom S sam trenutno odustala, jer kriza je s vremenom, sa energijom, sa ne znam cim.. od 10 dana--4 pokusaja, 2 zavrsila prilicno brzo (1 doso buraz iz grada a nema kljuceve od stana , dok je ovaj otvorio i sve ja zaspala; 2 mala se stalno budila, kad je napokon zaspala libido mi je tezio minus beskonacno), a 2 su prosla sasvim fiino, s tim da je prvi bio prvi prvcati seks nakon poroda 2.

uh, elaborata. sori