Stranica 3 od 29 PrviPrvi 1234513 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 1437

Tema: orgazam 2.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    btw, kolegica do mene misli da proučavam nekakve važne dokumente na intenetu, a ja krenula čitati ovu litaniju od topika, ne bi li našla lokaciju te G-točke i način njene aktivacije.

http://www.jutarnji.hr/j2/zdravlje/c...,20,,123895.jl

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ipak ja ne bih mijenjala moj O bez S, kako bi rekla mikka, a kamoli pod nož za ovo:

Imala sam neprekidne višestruke orgazme koji su trajali satima
    od sad, kad je riječ o G-točki, radije živim po onoj prelijepoj pjesmi:

... jer sreća je lepa samo dok se čeka,
    dok od sebe samo nagoveštaj da...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

DaDo pusti ti zhabicu, gđa ti se zna dosta raširiti kod dugotrajnog sexa (mislim, jest da je bilo davno, ali nekih stvari se još sjećam). A Kegelove vježbe ti ne mogu odnemoći, samo je kod mene fora da se sjetim to raditi jednom mjesečno (možda).
    Mikka pitanje: bilo je kratko ali slatko - kaj to znači, mislim, više me zanima da li je bilo žestoko i kratko (ti su mi bili najbolji). Znaš ono kad ti ne da mira i napadne te (da, nekad nam se to dešavalo, a sa današnjim tunelom i hrenovnkom niš).

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj DaDo prvotno napisa
    pitala sam md da li on osjeća razliku, on veli malo...
    reci ti td-u da kad radi posao nek lipo stavi palac u usta i neka puše. kako on bude puha možda mu se vršnjak napuše pa neće osjećat da se tvoja "jazovka" proširila
    ma molim te, sad ti tribaš radit vježbe za stiskanje. neka on radi vježbe za proširivanje alata.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ajme kaj sve ljudi neće raditi... sad da bih baš išla na operaciju radi višesatnog O... hmm..pa treba se i dić ujutro dijete nahranit :/

mamasch - a zakaj ti prije O oralno, a onda S i njegov O... zakaj ne oralna stimulacija i onda S i zajednički O? Zar ti ne bi bilo bolje?
    Samo pitam...

Lorry - ovo si dobro rekla

Mikka - ma samo nek se radi... bit će sve uspješniji i uspješniji.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ora, ma to samo ponekad tim redoslijedom. Imamo mi vulgaris snošaj, sa ili bez predigre, duži, kraći, poza 1001, samo oralno, samo vaginalno... da ne duljim, ono kaj sam opisivala je samo dio našeg repertoara.
    Ja ne biram, uzimam kaj mi se nudi.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    neka on radi vježbe za proširivanje alata.
    samo da ne pretjera ko tm (onaj tvoj opis kabarita tm-ove alatke jos mi je u zivom sjecanju )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ma nisu oni tak osjetljivi na komentare kao mi.
    Nije, nego ih je samo sram priznati da su osjetljivi.

mamasch, sviđa mi se onaj "recept" za uspjeh (i obostrani "Big O") sa prethodne strane - bez prigovora!
    (naravno, istovremeni "Big O" je zakon, ali nije uvijek izvediv )

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    ono kaj sam opisivala je samo dio našeg repertoara.
    Ja ne biram, uzimam kaj mi se nudi.
    xxx

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    ma nisu oni tak osjetljivi na komentare kao mi.
    Nije, nego ih je samo sram priznati da su osjetljivi.
    E da...ovo jest istina... kao ne dira ih, a ono iznutra pucaju...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa
    neka on radi vježbe za proširivanje alata.
    samo da ne pretjera ko tm (onaj tvoj opis kabarita tm-ove alatke jos mi je u zivom sjecanju )
    ah ne spominji. kad mi prodefilira gol isprid očiju mene jeza prođe koji je to monstrum. (a možda i nije nego sam ja neko plaho stvorenje pa patim od raznoraznih veličina )
    ja ga još uvik pokušavam nagovorit na posjet plastičaru pa da mu ga malo pripolovi.
    kad žene mogu smanjit cice što ne bi i on alatku.
    neće čovik
    a onda se ja uhvatim toga "neću" ko pijan plota i tupim: nećeš je`l, a kome ga više imaš pokazivat kad si se oženija, ili se misliš opet ženit, ili nać ljubavnicu, a piškiriškit možeš i s duplo tanjim

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a piškiriškit možeš i s duplo tanjim
    pa bolji je protok pa barem bude brže gotov...

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj DaDo prvotno napisa
    pitala sam md da li on osjeća razliku, on veli malo...
    reci ti td-u da kad radi posao nek lipo stavi palac u usta i neka puše. kako on bude puha možda mu se vršnjak napuše pa neće osjećat da se tvoja "jazovka" proširila
    ma molim te, sad ti tribaš radit vježbe za stiskanje. neka on radi vježbe za proširivanje alata.
    a ..bate, nije meni zbog njega, njemu je dobro. meni ponekad je čudan osjećaj, iako bogu hvala još mi se nikad u 100 godina veze nije dogodilo da nisam imala orgazam..majke mi.. ali si me oraspoložila
    ps. a i ponekad kad mi se piški skoro pobježe...

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pa da mu ga malo pripolovi.
    genijalna si

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lory, ti bi muža na operaciju zbog veličine daj proslijedi ga, budi frend

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lory

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja ga još uvik pokušavam nagovorit na posjet plastičaru pa da mu ga malo pripolovi.
    kad žene mogu smanjit cice što ne bi i on alatku.
    neće čovik
    ovo me podsjetilo na vic:

Otišao Mujo prosit Fatu, najljepšu ženu u selu. Ali ne da se Fata samo tako i odluči postaviti nekoliko uvjeta pa kaže:

"Mujo, kuću treba da mi kupiš, najveću u selu."
    A Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da plati.

Fata: "Mujo, i bazen treba da ima."
    Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da plati.

Fata: " I novi auto hocu da mi kupis..."
    Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da plati."

Fata: "Mujo, i tvoja "alatka" treba da bude 25 cm."
    Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da skrati.

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    DaDo pusti ti zhabicu, gđa ti se zna dosta raširiti kod dugotrajnog sexa (mislim, jest da je bilo davno, ali nekih stvari se još sjećam). A Kegelove vježbe ti ne mogu odnemoći, samo je kod mene fora da se sjetim to raditi jednom mjesečno (možda).
    Mikka pitanje: bilo je kratko ali slatko - kaj to znači, mislim, više me zanima da li je bilo žestoko i kratko (ti su mi bili najbolji). Znaš ono kad ti ne da mira i napadne te (da, nekad nam se to dešavalo, a sa današnjim tunelom i hrenovnkom niš).
    sorry nisam vidjela, a i nisam razmišljala o tome na taj način. sad kad razmišljam unatrag bili su to baš oni pravi dugački seksovi (hi,hi) sad mi je lakše..a kegelove ću probati, je li to ono kad stišćeš sama??
    zhabice hvala i tebi.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma da, kao da zadržavaš pišaku.
    E sad nevezano, malo razmišljam kako to muški rade: oni ne pitaju previše draga da li ti se sviđa moja lopata (u nekim slučajevima dječja lopatica za pijesak), nego ma ja sam super, em što je moj momak lopatina (iako znamo da je takvih malo i da nisu boje kože koju ima 99% ljudi u ovoj zemlji) em što sam ja savršen ljubavnik. A mi: joj moja gđa (ne cura, nego stara ofucana gđa nakon poroda) je tunel i to Sveti Rok ne nekakv pišljivi maleni tunelčić. Možda bi trebale kao oni, ne zapitkivati-raditi 8) Da, bilo bi lijepo, ali kaj kad ne možemo prestati razmišljati niti u snu. Onak, ne razmišljaš o ničemu, nego ih napadneš iznenada pa da vidimo ko ima lopatu, tko ima lopaticu, a tko tunelčić. U konačnici, klitač je još uvijek tu, a možda je i G točka opipljivija i lakše dospuna kod Svetog Roka.

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma mislim ja o tome razmišljam prije svega zbog sebe, jer meni bude malo čudan osjećaj. ali nakon što sam pročitala tvoj prijašnji post utješila sam se malo, iako je osjećaj intenzivniji nakon drugog poroda. a i lakše je kad vidiš da nisi jedina na ovom svijetu..

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a možda je i G točka opipljivija i lakše dospuna kod Svetog Roka.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vidim ja nemaš ti sluha za moje patnje. ježeva muka je milost božja prema mojoj. a kad je tako, samo reci: oćeš dostavu HP-om ili DHL-om.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Eh, pratim ja ovu raspravu već mjesecima i baš mi je

loryblue, znam da ti nije lako, ali nadam se da ti je ipak nekakva kompenzacija to što ti sad pola Foruma zavidi na TM-ovoj "alatki" ...

BTW, ne znam koliko su utemeljene glasine o "obdarenosti" tamnijeg dijela ljudske populacije. Onih nekoliko crnih momaka koje sam sretao za vrijeme tuširanja nakon sportskih aktivnosti za moga rada vani su bili potpuno u prosjeku nas "bijelaca", dok sam na nekakvim filmićima svojedobno vidio zaista monstruozne primjerke "alatki" od 40-tak cm ... i nije djelovalo kao montaža. :/

Nekako sam sklon vjerovati da su neki od njih zaista natprirodno obdareni, ali da je prosjek ipak vrlo blizak našem "bjelačkom" prosjeku.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja isto mislim da ti nije lako, lory, draga. neki moji bivsi su imali predimenzionirane pimpace (jedan od njih je bio crnac, tatek, ), i mogu ti rec da je fakat bolilo. neke smo poze morali cak izbjegavati, jer bi imala dojam da ce mi na oci izaci van :/

ja sam super zadovoljna md-ovom duzinom, sirinom, i zakrivljenoscu, bas je optimalno, ko za mene radeno

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vidim ja nemaš ti sluha za moje patnje. ježeva muka je milost božja prema mojoj. a kad je tako, samo reci: oćeš dostavu HP-om ili DHL-om.
    DHL-om, oni ti imaju uslugu od vrata do vrata, da se previše ne mučimo niti ti niti ja niti gospodin (osobito ako je tako obdaren koliko veliš, da ne bi čovjeku pozlilo od pošte do kuće i obrnuto od gubitka krvi)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

DHL-om, oni ti imaju uslugu od vrata do vrata, da se previše ne mučimo niti ti niti ja niti gospodin (osobito ako je tako obdaren koliko veliš, da ne bi čovjeku pozlilo od pošte do kuće i obrnuto od gubitka krvi)
    dajem garanciju na sto godina
    njemu može pozlit samo ako ne misli o onim stvarima. čim promisli na muf i tijelo suprotnog spola krv mu uzavre i prokola ko luda

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lory, mislim sad, hvalim li se hvalim Ajde, stavi još malo soli na ljutu ranu moje hrenovčice A sto godina garancija kažeš - pa toliku nemaju niti nosive konstrukcije TM je očito 9 svjetsko čudo, em obdaren kao nosiva konstrukcija em highlander Joj, fakat sam prosta, ali moram pitati i ovo: a duracel?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja kužim da duljina može biti problem, no nije li točna informacija da veća širina predstavlja veći užitak pa to onda bude "nadoknada za pretrpljeni strah" ?
    (a pretpostavljam da uz veću dužinu dolazi i veća širina ... e sad, da li i širina može biti pretjerana, to ne znam)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

BTW, poznata izdavačka kuća "Taschen" je izdala knjigu "The big penis book", a tko malo progugla po njihovom sajtu www.taschen.com može pronaći i kratki video koji predstavlja tu knjigu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sada ću ispast izrod ali meni veličina nije bitna - stvarno. Bitna je tehnika
    Ja sa svojim xx imam problem što me ne smije gledati. Čim me vidi gotov je a ja ostanem tek blago popaljena. Imam dugi fitilj i predigra mi je skoro pa važnija od samog čina a nje u glavnom nema Imam osječaj da on ne vodi ljubav samnom nego samo s mojom hm gospođicom

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj maza36 prvotno napisa
    Sada ću ispast izrod ali meni veličina nije bitna - stvarno. Bitna je tehnika
    Ja sa svojim xx imam problem što me ne smije gledati. Čim me vidi gotov je a ja ostanem tek blago popaljena. Imam dugi fitilj i predigra mi je skoro pa važnija od samog čina a nje u glavnom nema Imam osječaj da on ne vodi ljubav samnom nego samo s mojom hm gospođicom
    To što je on gotov ne znači da mora smjesta napustiti "bojište"
    Može on tebe i nakon njegovoga O na razne načine dovesti do tvoga O.

Iako mi se čini da bi kod vas bila dobitna kombinacija da se on prvo pozabavi tobom, ručno ili na bilo koji drugi sličan način, korak po korak, i dovede te do predvorja samog cilja, a zatim vi oboje krenite zajedno prema orgazmičkom iskustvu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da to sam mu i ja predlagala, ali bezuspješno Po tom pitanju je jako sebičan :/ A odgovor mu je da je njemu dosta da me vidi ili dotakne i da se ne može suzdržat... Sex nam traje 5-7 min

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

skuhaj ručak, 1 porciju
    fino si namjesti stol, ručaj

a njemu?
    kom briga
    tebi je to dovoljno

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da to sam mu i ja predlagala, ali bezuspješno Po tom pitanju je jako sebičan :/ A odgovor mu je da je njemu dosta da me vidi ili dotakne i da se ne može suzdržat... Sex nam traje 5-7 min
    Mislim da seks definitivno nije polje za iskazivanje sebičnosti.
    Ili smislite neki način tako da oboje budete barem donekle zadovolj(e)ni ili se pak seksajte tako da jednom jedno, a drugi put drugo dobije ono što želi.
    Situacija gdje uvijek jedna strana ostane frustrirana je sigurno najlošiji izbor.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma slažem se, i sve je to u teoriji tako, ali u praksi
    Znam da me voli i da ga uzbuđuje kad me gleda, no nisam baš sigurna da se ne bi mogao kontrolirat :/ Jučer je rekao da će se potrudit, i nakon 5 min on gotov kaže - rekla si ah Bila sam ljuta i rekla da će dobit povez preko očiju i čepiće u uši

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma slažem se, i sve je to u teoriji tako, ali u praksi
    Znam da me voli i da ga uzbuđuje kad me gleda, no nisam baš sigurna da se ne bi mogao kontrolirat :/ Jučer je rekao da će se potrudit, i nakon 5 min on gotov kaže - rekla si ah Bila sam ljuta i rekla da će dobit povez preko očiju i čepiće u uši
    Daj ti njega prvo "ručno" obradi pa više neće biti tako brz kad dođe vrijeme za "pravu stvar" ...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer je rekao da će se potrudit, i nakon 5 min on gotov kaže - rekla si ah Bila sam ljuta i rekla da će dobit povez preko očiju i čepiće u uši
    neka ti jučerašnji dan bude naravoučenje da više ne govoriš -ah-.
    ti počni vikat -buaaaaaa-.
    možda potraje duže od 5 min

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ideja nije lođa, no onda mi zaćori u roku pol minute

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Joj, fakat sam prosta, ali moram pitati i ovo: a duracel?
    za njih se sama pobrineš, ali moram napomenit: punjive su i to s vrlo kratkim vremenom punjenja
    znači: trošiš, puniš, trošiš, puniš......dan mogu izgurat sa sigurno 4-5 punjenja/pražnjenja

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja isto mislim da ti nije lako, lory, draga. neki moji bivsi su imali predimenzionirane pimpace (jedan od njih je bio crnac, tatek, ), i mogu ti rec da je fakat bolilo. neke smo poze morali cak izbjegavati, jer bi imala dojam da ce mi na oci izaci van :/

ja sam super zadovoljna md-ovom duzinom, sirinom, i zakrivljenoscu, bas je optimalno, ko za mene radeno

X

ja se užasavam "velikih"!!! Sama pomisao na to mi je odvratna... :/ i ne znam kako uspijete izračunati vrijeme trajanja odnosa :? :? :? ...ja izgubim pojam o vremenu tooootalno, pa onda za nešto što traje puno dulje pomislim kako je trajalo kratko...

Ekstaza ne poznaje vremensko trajanje... 8)

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Abonjeko, pogledaš na sat PRIJE i POSLIJE i po jednostavnoj formuli vrijeme A - vrijeme B dobiješ trajanje snošaja.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A ovo da ekstaza ne poznaje vremensko trajanje... potpisujem u potpunosti, može trajat par minuta ili cijelu noć.
    Bitno da je veselo u krevetu.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Abonjeko, pogledaš na sat PRIJE i POSLIJE i po jednostavnoj formuli vrijeme A - vrijeme B dobiješ trajanje snošaja.
    Vrijeme A ne gledaš od uzbuđenja i iščekivanja.
    Vrijeme B ne gledaš jer omamljena zaspeš odmah poslije O.
    Zaključak: strast ne poznaje vremensku dimenziju

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa naravno, ali zar to radite??? Nekako sam tijekom sexa izvan vremenskih okvira...nije mi nikada palo na pamet pogledati na sat prije i nakon ili (ne-daj-bože) tijekom...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    pa naravno, ali zar to radite??? Nekako sam tijekom sexa izvan vremenskih okvira...nije mi nikada palo na pamet pogledati na sat prije i nakon ili (ne-daj-bože) tijekom...

hehe, baš tako ... zamislim si situaciju:

(pogled preko njegovog ramena na zidni sat, blagi zijeeev)
    - Dragi, upravo je 23:46, vrijeme je za svršavanje, u ponoć ...
    (odaberite nastavak)

a) treba pokriti djecu da se ne prehlade
    b) treba pogledati novi nastavak Dr. Housea
    c) treba uključiti veš mašinu
    d) će nam se vibrator pretvoriti u lubenicu
    e) ---- dodati po vlastitoj želji ----

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ludi ste ko pegle

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    znam kako uspijete izračunati vrijeme trajanja odnosa :? :? :? ...ja izgubim pojam o vremenu tooootalno, pa onda za nešto što traje puno dulje pomislim kako je trajalo kratko...
    to ti je sve subjektivno

imaš ove misli-odrednice: tj. kad pomisliš:
    a) di već? - prekratko
    b) oće li to? - predugo

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dragi moj tatek, na žalost ponekad se dogodi upravo ovo
    (pogled preko njegovog ramena na zidni sat, blagi zijeeev)
    - Dragi, upravo je 23:46, vrijeme je za svršavanje, u ponoć ...
    (odaberite nastavak)

a) treba pokriti djecu da se ne prehlade
    b) treba pogledati novi nastavak Dr. Housea
    c) treba uključiti veš mašinu
    d) će nam se vibrator pretvoriti u lubenicu
    e) ---- dodati po vlastitoj želji ----

Srećom, samo PONEKAD.
    U zadnje vrijeme inzistiram na kvaliteti, dok mi je kvantiteta nekako pala u drugi plan, tak da se uglavnom seksamo onda kad imamo zadovoljenu većinu preduvjeta za dooobar sex.
    (Dobro, OK, ne bum spominjala današnji zornjak .)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •