mikka, . U potpunosti te razumijem, ja sam doma bila gotovo 4 godine i zadnjih par mjeseci bila sam izvan sebe od zatupljenosti, jednolične svakodnevice i nezarađivanja, a pogotovo me ljutilo kad je MM ostajao nakon posla u gradu, "pa zašto on može a ja ne" ali shvatila sam da dajem svojoj djeci ono najbolje što mogu i ono što im treba a to je majčina pažnja i skrb. Otkako sam počela raditi, a tajming je bio savršen (em sam bila u kritičnoj fazi em su klinci taman toliko porasli da mogu bez mene - mogli su i prije ali ja nisam mogla bez njih ) - preporodila sam se!!!
Kod mene, sex sa MM-om imao je drugačiju dimenziju od tvoje sexualne situacije - MM-a je pak bilo posvuda, non-stop je žicao sex, moljakao, trudio se (na pogrešan način) što je mene izluđivalo jer sam smatrala da ne shvaća pod kakvim sam pritiskom (ispostavilo se da još uvijek ne shvaća ali trudi se ), koliko sam niskog samopouzdanja i koliko me smeta višak kila, neoprana kosa itd i da tako zaista ne mogu imati želju za sexom. Meni je nedostajala nježnost, sitni znaci pažnje, utjeha kad mi je teško, a orgazam i dugotrajni sex bio mi je fakat zadnji na listi. Na žalost.
Ali eto, napravila sam veliku promjenu u životu i sve je poprilično pod kontrolom. Sexualni život je na solidnom nivou.

Činjenica je da mi žene moramo prestati očekivati od muškaraca da će nam čitati misli i da će nas razumjeti upravo onako kako mi to želimo, ali bez razgovora i otvorenosti nema napretka.