ok, malo sam se zbunila. ja uslijed stalnih dugih razdvojenosti od md-a ni ne mislim na seks dok se ne vidimo, znaci jednom u dva mjeseca ili jednom mjesecno Grin (vidjet cemo kako ce biti sada kad cemo biti zajedno puna 2 tjedna Laughing )
Mikka ti imas dvoje male djece, a ja jos nemam djece pa mislim da to čini ogromnu razliku, jer dok sve njihove potrebe namiris, ne ostane vremena ni za spavanje, a kamoli za razmisljanje o seksu. A i partner ti često nije doma. Doduse i moj je najčešće tjedan dana doma, pa tjedan nije jer ima takav posao ali ja jos vise razmisljam o seksu kada ga nema jer mi fali.

Koliko sam skuzila po tvojim postovima u cijelom topicu meni se čini da je vise problem u tvom partneru, jer mi se čini da ti usprkos pelenama i svemu nađes vremena za razmisljati o sebi i njemu i da si spremna raditi na sebi.
Mi žene smo sklone za sve okrivljavati sebe i tražiti greške u sebi a najčešće nije problem samo u nama.

Što se tiče seksa, i meni je trebalo vremena da se oslobodim i skuzim neke stvari. Nakon nekoliko neuspjelih veza, u kojima nisam bas nesto uzivala u seksu, iako sam se trudila skuzila sam da prvo moram voljeti sebe i da mi je puno bolje i korisnije biti sama nego s nekim tko mi ne paše. Zato sam počela istraživati sebei sto volim, razvijala maštu i vjerovala da je s mojim tijelom sve u redu, pošto mi je bivši govorio da sam smotana u krevetu i da nešto sa mnom nije u redu pošto ne mogu svršiti za vrijeme seksa, jer kao ostale cure s kojima je on bio su mogle bez problema. Moš mislit kako to djeluje na samopouzdanje kad si jos mlad i zelen. Taman kad sam stekla povjerenje u sebe i svoje tijelo upoznala sam sadašnjeg partnera.

Zato ako ti fali seksa, probaj uhvatiti koju minuticu za sebe, pročitaj koju zanimljivu erotsku priču, sama istražuj što ti paše, možda da nabavis kakvu igračkicu da ti pomogne u tome, probaj razmisliti što te sputava i pomalo razbijati te granice a kad sama sebe upoznas lakše ćes partnera naučiti što ti odgovara, jer prvo moras znati točno što želiš. Ako mu je stalo, uživat će u učenju, ako nije život je samo jedan i ne treba ga trošiti na nekoga uz koga nam fale bitne stvari u životu.

Nisam baš neka šminkerica, više sportski tip, ali mi je bitno ponekad se malo urediti samo za sebe, pa tek onda za partnera i druge. Probaj se promotriti u ogledalu i vidjeti što ti se sviđa najviše i to istaknuti, bilo to lijep dekolte, kosa, ruke ili nesto slično. Žene kad rode često ostanu sa viškom kila i to im umanjuje samopouzdanje, ali treba voliti sebe i skoncentrirati se na ono lijepo, a ne na par kila viska. Ako smo lijepe sebi, lijepe smo i drugima.