mikka, .

Al jedno je fakat istina - sexualna želja itekako počinje u glavi, nema tog zavođenja i pipkanja koje će me dovesti u željeni "položaj" ako u glavi nisam odlučila opustiti se i prepustiti intimnosti.

A što se tiče samog orgazma (malo smo ga zapostavili na topicu, jel te?, tek se prije par postova počeo ponovo spominjati ), koliko se sjećam (a bilo je to davno - sa MM-om sam 12 godina, dakle više od desetljeća "obrađujem isti vrt" ) do MM-a najviše sam uživala sa dečkom u kojeg sam bila luuuudo zaljubljena, koji je bio pravi komad (predivno tijelo, predivan sexi osmijeh, itekako je znao koliko njeogva sexipilnost zrači iz svakog njegovog pokreta), a što je najbolje bili smo balavci (17godišnjaci). Očito iskustvo ne mora biti preduvjet za dobar sex, neki ljudi jednostavno to imaju u sebi i znaju kako iskoristiti do maksimuma svoju "dobru vibru". Naravno meni je tada itekako imponiralo i napaljivalo me to što su sve koke slinile za njim gdje god smo se pojavili a eto on je bio samo moj (punih godinu dana, što mislim da je sasvim solidan period za vezu sa sexom za klince naših godina).