Ajme točno znam kako to izgleda, tako mi je bilo s bivšim partnerom, jednostavno dubis na glavi, ali ne ide. A i teško je biti otvoren u takvoj situaciji, pa to utječe i da se ne možeš skroz opustiti za vrijeme seksa, pa te to iritira...e tu smo došli do zida... vodili smo takve razgovore n puta, iako je meni teško točno reći što mi treba iscijedim nešto iz sebe, ali istovremeno je meni neugodno crtat što mi treba - kao da imam zadatak isprogramirat ga, a to ne želim, a i on ne voli da ga se "micromanage-a". takvi razgovori generalno završavaju dobro - osim što u praksi nemaju skoro nikakvog utjecaja.
Što se crtanja tiče, to isto najbolje pali ali kad je partner isto otvoren, npr. ima jedna razglednica gdje su nacrtani goli muškarac i žena i deset erogenih točaka. Kod muškarca su sve strelice uperene prema dolje, na jedno mjesto a ženi su te točke po cijelom tijelu. Tako sam to lijepo isprintala i rekla dragom da cu to zalijepiti na zid ako iduci put zabrza i pređe odmah na stvar. Pa neka onda on objašnjava što je to kad nam prijatelji dođu u posjetu.
Ne znam koliko ti dragi ima smisla za humor, ali kod mene to najbolje pali, educiranje kroz zezanciju, tako sam mu printala i neke fore oko kućanskih poslova i pokušavala kroz zezanciju da ga privolim da ravnopravno sudjeluje.