e tu smo došli do zida... vodili smo takve razgovore n puta, iako je meni teško točno reći što mi treba iscijedim nešto iz sebe, ali istovremeno je meni neugodno crtat što mi treba - kao da imam zadatak isprogramirat ga, a to ne želim, a i on ne voli da ga se "micromanage-a". takvi razgovori generalno završavaju dobro - osim što u praksi nemaju skoro nikakvog utjecaja.
Ajme točno znam kako to izgleda, tako mi je bilo s bivšim partnerom, jednostavno dubis na glavi, ali ne ide. A i teško je biti otvoren u takvoj situaciji, pa to utječe i da se ne možeš skroz opustiti za vrijeme seksa, pa te to iritira...

Što se crtanja tiče, to isto najbolje pali ali kad je partner isto otvoren, npr. ima jedna razglednica gdje su nacrtani goli muškarac i žena i deset erogenih točaka. Kod muškarca su sve strelice uperene prema dolje, na jedno mjesto a ženi su te točke po cijelom tijelu. Tako sam to lijepo isprintala i rekla dragom da cu to zalijepiti na zid ako iduci put zabrza i pređe odmah na stvar. Pa neka onda on objašnjava što je to kad nam prijatelji dođu u posjetu.

Ne znam koliko ti dragi ima smisla za humor, ali kod mene to najbolje pali, educiranje kroz zezanciju, tako sam mu printala i neke fore oko kućanskih poslova i pokušavala kroz zezanciju da ga privolim da ravnopravno sudjeluje.