Shvaćam sad priču.
Moj problem sa pravnom službom u czss, je bio taj što me dugo nisu zvali.
Prvo sam ih zvala, a onda i otišla tamo i poprilično ljuto rekla da očekujem poziv sljedeći tjedan, jer ako ne bude da idem kod njima nadređenih sa žalbom.
Tad sam saznala da je ta njihova pravnica stalno na bolovanju i bla, bla...rekoh da me ne zanima.
Jassi to što si doživjela da svoju situaciju pričaš nekom na hodniku, je po meni totalna katastrofa i znam da se ne bi mogla suzdržati, svega mi nazvala bi gradski ured, odjel koje je za činiti pismena/usmena/kakva već žalba.
Meni se sad digao tlak od ove njihove bezobraštine.
Što se tiče ovog našetavanja između odvjetnika i njih. Mislim da će ti tu nažalost pomoći samo to da se prije svega dobro informiraš, a onda kad te pokušaju prošetati jasno im daš do znanja kako to nije tako.
E i da...to njihovo mišljenje oni moraju poslati na sud ili?
Pitam te zato, jer je meni odvjetnica rekla da jedno tjedan dana prije ročišta odem do czss-a i podsjetim ih da pošalju mišljenje, da nam ne bi propalo ročište zato što se czss nije očitovao.
Naravno, nije tvoj posao da misliš na to, ali to je po onom principu
pomozi si i Bog će ti pomoć.
Ajde, galvu gore i nedaj im da te šeću.
Idem malo prošvrljati i vidjeti tko je nadređen czss-u. To da od 8:30- 15:30 ne možeš nikog dobiti je blago rečeno katastrofa (a bome znam da zna biti tako npr. kod komunalnog redara...nakon što sam im urgirala kod nadređenih, bome su se počeli javljati)
Ajde, sretno i mirno ti bilo!
I glavu gore, ne ideš ti tamo prosjačiti nego po nešto na što imaš pravo....i što ti ova država daje, jer nije sposobna omogućiti djetetu da ga uzdržava onaj tko bi trebao. Ajme, ajme, ajme... bolje da brišem s ove teme jer mi se odmah počne dizati živac zbog tromosti institucija...sjetih se sad i alimentacijskog fonda na koji mi se diže živac....gaaah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
P.S.Ma moram te još pitati zašto odvjetnica misli da oni neće biti sretni, pa ne daju iz svog đepa novce. Uostalom boli tebe briga za njihovo oduševljenje. Ja bi ih pitala da li možda ima još neki vid pomoći koji bi ti mogli pružiti ili je ovo sve.