dakle nakon nepojavljivanja u HR od 07/07 i neplacanja alimentacije pokrenula sam na sudu ovrhu-od koje ne vjerujem da ce ista biti posto je on u Ceskoj i ne ulazi u HR iz nekih nazovimo financisko pravnih naloga, i pokrenula sam zahtjev za vidjanje uz nadzor, jer jednostavno me je strah da se nekaj ne desi...da ga netko ne mlatne dok je s malim ili da ga zakonodavne vlasti ne privode uz prisustvo djeteta, i s tim papirima sam trazila na soc.radu privremeno uzdrzavanje.... e sada sutra imam saslusanje na soc radu....zeludac me boli do besvijesti, a 15.5 imam sud....ne znam sto da ocekujem , odvjetnica mi kaze da soc. rad nebu bas sretan zbog moga zahtjeva i da ne vjeruje previse u njega, a sud vidjeti cemo...dakle pucaju me zivci katastrofalno da sam van sebe...... aaaaaaaaaaaaaaaaa...dakle samo koja vibra mi treba pa kako bude.
uf mislila sam da sam gotova s tim stavrima,,,,,ocigledno mi je to sudjeno zauvijek se ganjati po sudovima i soc. radu.....i kao novi zakon je ok....sad cu bas vidjeti kako funkcionira :? :/