Ovo mi se mota po glavi još od prvog poroda, a pročitala sam još neke priče koje spominju, pa da pitam...
Koliko su vas puta ispitivali za apsolutno SVE podatke, od imena i prezimena, preko statusa osiguranika, pa što muž radi ako ste preko njega osigurane, itd, itd...dok ste ležale ili za onaj prvi pregled ili u tih prvih pola sata spremanja i trudova?
Mene je babica ispitala sve, pa je došla doktorica i dobila sve papire, sjela za pisaću mašinu i ponovo sve tražila, da bi me babica pomno ispitala i treći put, ne znam je li to standardna praksa ili sam im bila sumnjiva pa su mislile da ću pogriješit??![]()
Mislim, ja ležim, trudovi me peru jedan za drugim, na to se ne obaziru, ne mogu disat kako treba, a one me tri puta pitaju nešto što im ajde, jednom nemam problem reć čisto da potvrdim podatke na osobnoj i na papirima, ali halo...pa prepiši ženo, mani me se...
Ne znam je li postoji neki propis vezan uz to, kao moraju sve tri puta pitat ili su me stvarno tu večer uzele na pik - zadnji put sam im i rekla, dajte molim vas pretipkajte, sve vam je tu :/
Ono, nije neki veliki problem, samo mi se učinilo malo pretjerano, pogotovo obzirom da sam kompletnu trudnoću kontrolirala kod njih a doktor je jako temeljito zapisivao svaku promjenu i sve podatke...