-
Uplašeno dijete
Moja curica ima 2,5 godine jako je uplašena. Svega se boji i jako se teško prilagođava. Sa 15 mjeseci je krenula u jaslice išla je otprilike 3 mjeseca i svaki dan je plakala morala sam je ispisati. Sada ide u igraonicu četiri sata, prilagodba je trajala oko mjesec dana i zavolila je igraonicu ali jučer kada ju je mm dovezao u igraonicu počela je plakati i uhvatila se za njega, danas ista priča. Zvala sam tetu u igraonicu i pitala sam šta se događa, ona kaže da misli da joj je to neka faza i da će proći. Ona meni stalno govori da je djeca tuku, teta kaže da se oni naguravaju (ona je najsitnija tamo) ali da se nitko ne tuče. Ona je jako osjetljiva, za Uskrs smo išli u crkvu i ona je sjela, sagnila glavu i poćela gristi nokte i onda se rasplakala da smo morali izaći. Odmalena se boji buke i bučnih mjesta a kod kuće je jako živahna i otvorena. Nemam nikoga da ju čuva ja radim (drugo djete je 1,5 godina,dečko, bez problema prihvać jaslice). Bojim se da će imati nekakve posljedice zbog toga što mora ići u igraonicu. Šta da radim? Kako ju prilagoditi na vanjski svijet? Inače voli šetati i ići u trgovačke centre(toga se ne boji).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma