Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: smrdljivi iscjedak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ninica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno smrdljivi iscjedak

U 20.tjednu sam trudnoce,malo me zeza mjehur al nista strasno,primjetila sam da prilikom sexa s partnerom ispustam nekakav iscjedak koji jakoooooo,al jakoooo smrdi. Dali je to normalno ili se moram zabrinuti???? (svakako cu na pregledu 27.07. pitati ginekologa za to)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

možda da pitanje postaviš na topicu o trudnoći bojim se da pravnice nemaju odgovor na ono što pitaš

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja bih išla odmah ginekologu i ne bi čekala.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Provaj takve stvari ubuduće regulirat uljem čajevca. Kad osjetiš da imaš problema kapneš 2-3 kapi na dnevni uložak i držiš 4-5 sati.
    Možeš isto lagano namazat rodnicu sa acidofilom, on pomaže, a isto tako jedi ga što više možeš.
    Inaće ja kroz svaku trudnoću koristim i kantarion, svako malo nakon tuširanja si namažem ulaz u rodnicu. Uvijek su mi brisevi sterilni i nikad nikakvih gljiva.
    Doduše ja nemam odnose sa mužem kad sam trudna jer ne smijemo, ali i kad nisam trudna nemam problema jer radim sve ovo.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Provaj takve stvari ubuduće regulirat uljem čajevca. Kad osjetiš da imaš problema kapneš 2-3 kapi na dnevni uložak i držiš 4-5 sati.
    .
    potpisujem, ja radim to + sto koristim intimni gel za tusiranje koji vec sadrzi cajevac i dramaticno su mi se reducirali napadi Candide!

A cure,Ninica je mislim rijesila problem na drugom threadu,ako se nevaram ginic joj je rekao da je u pitanju Gardanella i pije antibiotike...osim ako nisam pobrkala loncice jer je bio nedavno jako slican post ovuda...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim da je ovo smrdljivo trihomonas, a njega treba liječiti tbl.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nazovi ginekologa, opiši simptome i pitaj trebaš li na pregled ranije od dogovorenog.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Nazovi ginekologa, opiši simptome i pitaj trebaš li na pregled ranije od dogovorenog.
    I ova stoji!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •