Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: AMSAT-automatizirani medicinski dijagnostički sustav

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno AMSAT-automatizirani medicinski dijagnostički sustav

http://www.amsat.hr/hrvatski/pio.asp

Jel netko probao? Postajem hipohondar 8)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

probala prije par godina.

ne znam šta te zanima. dođeš, izuješ se, staneš na neku ploču, primiš neke elektrode (valjda ) u ruke, i ne sjećam se dal ti nešto prikopčaju na glavu ili ne. tako stojiš neko vrijeme, onda ti kažu da neko vrijeme ne dišeš, pa digneš ruke, pa par takvih manevara u svrhu provjere rada organa pod opterećenjem , i onda ti isprintaju par listova.

pritom te ispituju tvoje zdravstveno stanje, ne pojasne baš previše, eventualno te upute na neki specijalistički pregled.

meni su začudo pogodili dosta toga (ja boleština, boljetica i tegoba imam kao tri prosječna hrvatska penzića), neke stvari uopće nisu.
    iznenadilo me kad mi je žena rekla da ne vidi dobro rezultat za štitnjaču, tj. kao da joj nešto fali, pa mi je diskretno pogledavala vrat (pretpostavka je da sam rođena bez lijevog režnja, manja mogućnost je da je atrofirao, ali joj to nisam htjela reći).

ako imaš viška 200 kn, i baš te zanima, odi i vidi, ali ako očekuješ star trek dijagnostiku, radnim danima u 16.20, HRT2. , repriza u ovo doba. odoh gledat.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pitam zato jer..

Prije 5-6 godina sam bila u "Twin labu" u Vukovarskoj na onom mjerenju minerala i vitamina isto s nekim elektrodama. Dali su mi sliku tijela na kojoj su ucrtane moje slabe točke (prema nekim brojkicama koje su dobili).Bile su ucrtane jetra i jajnici (otvorila sam topik "uzgajam ciste").
    Ja sam to naravno zanemarila, a sad mi se čini da ću vjerovat u svašta :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nije 100% precizno, znaju fulati važne stvari.

Mom tati su "pogodili" hrpu bolesti koje stvarno ima, ali nisu vidjeli da je srčani bolesnik.

Ja sam nedavno bila na nečem sličnom u ordinaciji Tomaić na Črnomercu, sprava se zove Oberon 11. Zanimljivo je, ali ako sumnjaš na bolest, radije napravi običan pregled organa na koji sumnjaš ili odi na obični sistematski.

Mene je doktorica pokušavala uvjeriti da nemam neke fizičke probleme koje imam.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bila jednoć moja mama na tome i napisali da ima problema sa jajnicima. Ne znam samo kojim, izvadila ih je 10 godina prije toga.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam bila prije šest godina kad su počeli moji problemi s lijevim uhom. Ni eminentni stručnjaci, ni CT mozga i sluhovoda nisu mogli utvrditi uzrok. Onda dođe AMSAT u naš gradić. I prikačili me na te elektrode i kompjutor iscrtao my body sa slabim točkama. Našla se tu kičma i probava (ali sam im prije toga ipak dala anamnezu u kojoj sam na njihov upit napomenula da radim sjedeći posao). Pitam ima li što na lijevom uhu, tzv. dr. kaže nema, sve je u redu. Onda mu ja kažem kakve katastrofalne probleme imam s lijevim uhom, a on kaže evo sad ste sigurni da to nije ništa, nikakav veći problem :shock: . Milosrdno sam pomislila - ne daj Bože tebi doktore! Srećom pregled je za mene bio besplatan. Naš sindikat je za svoje radnike to omogućio. Bolje da smo otišli za te novce na izlet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •