Da li je netko obavljao navedeni test?
Da li je netko obavljao navedeni test?
daj reci nesto otkud ti informacija, ja nikad cula
mislis na organic acid test?
koliko sam ja polovila postoji par pristupa da se tijelo stavi u ravnotezu
kao prvo treba ustanovit stanje crijeva, poroznost, parazite, eventualno oxalate. pogledaj peptide (iz urina, za gluten i casein intolerance. kod ovog testa cesto zna odreagirat i na sojino mlijeko)
odradi metale (ja radila iz kose, great plains pise da je najpouzdanije, i mi nismo radili provokaciju kemikalijama jer sam osobno protiv i mislim da sve to zderanje tableta na neravnotezu koja posotji nemre bit dobro. uvjerena sam da su sve te kemikalije i tabletasti detoxi jos uvijek improvizacij. NAPOMENA!!! to je moje vidjenje stvari i nemoj u ludilu donositi odluke na osnovu mojih ideja
ja smatram da se detox mora obavit prirodno, prehranom, eventualno sauna, hbot i druge nekemijske postupke
postoji ti alkalijska dijeta, bazirana na kiselosti namirnica koje se pripasu nakon pregleda kiselosti crijeva i stolice. premalo znam o tome ali zvuci vrlo ok
kiselost u crijevima bi trebala srediti i scd dijeta
imas gfcf (mi smo jos uvijek na njoj, ja lose kuham, mali lose jede sam po sebi i mi jako sporo idemo van)
kod svih detoxa izlucuje se i smece ali i potrebni minerali i ostalo i moras krenuti sa suplementima
idi korak po korak, svojim tempom. dodaj nove stvari kad ti postojece postane rutina. pri tom mislim i na prehranu i na suplemente, i na radne terapije
Mi smo radili u Simbex-u Organix™ test,
ako te vise zanima posaljem ti pp.
daj napisi di sto i kako rade, napisi i koliko kosta, da li je pokriveno zdravstvenim
kiki toni imaš pp
Ortomolekularna funkcionalna dijagnostika
Koliko saznah kosta 2900kn i ne pokriva ga zdravstveno :/
Mi smo obavili Organix i Test intolerancije na hranu pa ako nekog nešto zanima samo pitajte.
pa daj napisi sto opsirnije i ukljuci cijeneMBee prvotno napisa
Cijena piše gore, 2950kn.stray_cat prvotno napisa
Za tri mjeseca radimo opet samo Organix, mislim da je samo on oko 900kn.
ORGANIX test je analiza metabolita u urinu:
- metabolizam masnih kiselina
- metabolizam ugljikohidrata
- markeri proizvodnje stanične energije
- markeri vitamina B kompleksa
- markeri metilacije
- markeri nurotransmitera
- markeri antioksidansa
- indikatori detoksikacije
- markeri bakterija u crijevima
- markeri za acidofilus u crijevima
- markeri za klostridije u crijevima
- markeri za gljivice u crijevima
TEST aminokiselina
- esencijalne aminokiseline
- neuroendokrini mtabolizam
- metabolizam energije
TEST INTOLERANCIJE NA 90 namirnica
Dali liječnici prizanju rezultate tih testova, kakve su njihve reakcije. Da li je itko dobio ove testove preko hzzo-a?
Koliko ja znam ne idu preko HZZO-a. Nama je liječnica u Simbex-u prepisala terapiju pa nisam ni pokazivala nalaze nikom drugom.
Koja je njezina specijalizacija? Oprosti ako je nezgodno možemo na pp. Zanima me jer mi Do ima alergije i preosjetljivosti, a Di netoleranciju na hranu. Sve je podnošljivo i na razini povremenih smetnji tako da ih ne bih vukla po doktorima, ali ipak bih voljela malo više saznati o tome. Hvala
Zaista ne znam koja joj je specijalizacija. Krv i urin se šalju van, dobiješ original nalaze, prijevod i analizu i koje suplemente bi trebalo trošiti, kakvu dijetu provoditi itd.