Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Mučnina, proljev pa temperatura

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Mučnina, proljev pa temperatura

Par dana prije M, počela mučnina i 2 jutra povraćanje. Ponadali se da je T-na kraju je nije. Dobila M, dosta obilno ovaj put, pa za Uskrs na 1 DC proljev koji je jedva zaustavljen drugi dan. To je bilo prije 2 dana i proljev je stao ali mučnina lagana kroz cijeli dan je tu. Malo pazim što jedem i stolica napokon danas..inače nemam s tim frke! Ali sinoć i večeras osjetim laganu temp...onu najgoru 37,1-2 C!!!
    da se javim doktorici, reći će neka idem kući...pa sam mislila izvaditi krv...što da vadim...možda je viroza ali traje već danima i skroz mi mutno u glavi...ako je netko pametan za ovo..molim da mi da koji savjet...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidim da nitko nije pametan za ovo ...išla vaditi krv i limfociti višlji, virociti 4 i nešto još niže...ugl. pozitivna i na Heliobact.py. fuuuj....

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

možda će te utješiti da sam i ja za uskrs provela u kupaonici, a kako čujemo i još par ljudi koje znam.
    očito je neka entero-viroza (mislim da se tako zovu viroze sa takvim simptomima, ako griješim neka me netko med.struke ispravi )
    i da, još nam je svima par dana nakon toga bilo onak...mutno.
    tek danas mi se napokon vratio apetit.
    mislim da se ne trebaš brinuti, osim ako dugo ne potraje...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

uuupsss... ne znam kako sam previdjela drugi dio drugog posta.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

po nalazima krvi je vidjela helico? Gdje si to vadila krv?
    To si radila kompletnu krvnu sliku....baš sve što se da vidjeti iz tog nalaza? Sorry ak te zamaram pitanjima

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Helico...da da...iz krvi...ma tražila sam specijalno taj nalaz i platila oko 100-tinjak kn...tražila sam kopmpl. krvn.sliku, diferencijalnu i nalaz na Heli.pylori...sve skupa 250 kn platila...i drago mi je da su mi ju pronašli jer već godinama imam frke sa želucom i mučninama...i čir dobila, očito od bakterije...sad jake antibiotike i to je to...
    ...samo me brine ova temp. koja ne silazi, a kad sam na netu pregledavala sve govori na MONONUKLEZU pa sam se ukenjala od straha...skroz si prepipavam žlijezde...fuj

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U KKS idu eritrociti, MMV, hematrokrit, MCHC....., u dif.krv.sliku idu limfociti, virociti,monociti, neutrofilni seg (koji mi je NIŽI) ...trombociti )laboratorijska koagulacija); extra tražila: Amilazu u serumu, urea, kreatinin, lipidogram ( i kolesterol mi je na granici)...to je to..i vrijedi dati novce da znaš na čemu si!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ma nemoj se zamarati informacijama sa neta.Po svojim simptomima bih morala imati rak debelog crijeva pa nemam
    jesi bila kod dr.sa nalazima? šta kaže? Sigurno da je sve ok a helico upravo napadaš antibioticima,ne?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Idem sutra kod doca...preko telefona sam joj rekla za nalaze, nije joj bilo pravo što sam rekla da sam si sama tražila i platila za nalaze, ali da sam nju čekala tko zna što bi bilo s mojim želucem....rekla je da dođem i da napadamo beštiju :D ...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ok, tjeramo sa trojnom terapijom Hekicobakter, aali nije mi jasno...već 3 tjedna imam temperaturu 37,1...mislim da trudna nisam jer je temp. počela za vrijeme zadnje M!!! Rekla sam doktorici-ona ništa! Med. sestra mi savjetuje da odem napraviti nalaz krvi...nije mi jasno zašto!!! Zadnji put su mi virociti bili mrvu povišeni...Aleksandra jel tu????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •