-
Mučnina, proljev pa temperatura
Par dana prije M, počela mučnina i 2 jutra povraćanje. Ponadali se da je T-na kraju je nije. Dobila M, dosta obilno ovaj put, pa za Uskrs na 1 DC proljev koji je jedva zaustavljen drugi dan. To je bilo prije 2 dana i proljev je stao ali mučnina lagana kroz cijeli dan je tu. Malo pazim što jedem i stolica napokon danas..inače nemam s tim frke! Ali sinoć i večeras osjetim laganu temp...onu najgoru 37,1-2 C!!!
da se javim doktorici, reći će neka idem kući...pa sam mislila izvaditi krv...što da vadim...možda je viroza ali traje već danima i skroz mi mutno u glavi...ako je netko pametan za ovo..molim da mi da koji savjet...
-
Vidim da nitko nije pametan za ovo
...išla vaditi krv i limfociti višlji, virociti 4 i nešto još niže...ugl. pozitivna i na Heliobact.py. fuuuj....
-
možda će te utješiti da sam i ja za uskrs provela u kupaonici, a kako čujemo i još par ljudi koje znam.
očito je neka entero-viroza (mislim da se tako zovu viroze sa takvim simptomima, ako griješim neka me netko med.struke ispravi
)
i da, još nam je svima par dana nakon toga bilo onak...mutno.
tek danas mi se napokon vratio apetit.
mislim da se ne trebaš brinuti, osim ako dugo ne potraje...
-
uuupsss... ne znam kako sam previdjela drugi dio drugog posta.
-
-
Helico...da da...iz krvi...ma tražila sam specijalno taj nalaz i platila oko 100-tinjak kn...tražila sam kopmpl. krvn.sliku, diferencijalnu i nalaz na Heli.pylori...sve skupa 250 kn platila...i drago mi je da su mi ju pronašli jer već godinama imam frke sa želucom i mučninama...i čir dobila, očito od bakterije...sad jake antibiotike i to je to...
...samo me brine ova temp. koja ne silazi, a kad sam na netu pregledavala sve govori na MONONUKLEZU pa sam se ukenjala od straha...skroz si prepipavam žlijezde...fuj
-
U KKS idu eritrociti, MMV, hematrokrit, MCHC....., u dif.krv.sliku idu limfociti, virociti,monociti, neutrofilni seg (koji mi je NIŽI) ...trombociti )laboratorijska koagulacija); extra tražila: Amilazu u serumu, urea, kreatinin, lipidogram ( i kolesterol mi je na granici)...to je to..i vrijedi dati novce da znaš na čemu si!
-
-
Idem sutra kod doca...preko telefona sam joj rekla za nalaze, nije joj bilo pravo što sam rekla da sam si sama tražila i platila za nalaze, ali da sam nju čekala tko zna što bi bilo s mojim želucem....rekla je da dođem i da napadamo beštiju :D ...
-
Ok, tjeramo sa trojnom terapijom Hekicobakter, aali nije mi jasno...već 3 tjedna imam temperaturu 37,1...mislim da trudna nisam jer je temp. počela za vrijeme zadnje M!!! Rekla sam doktorici-ona ništa! Med. sestra mi savjetuje da odem napraviti nalaz krvi...nije mi jasno zašto!!! Zadnji put su mi virociti bili mrvu povišeni...Aleksandra jel tu????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma