MAMA SAM DJEVOJČICE OD 4,5 GODINE. NJENA JE GRUBA MOTORIKA VRLO LOŠA. INTELEKTUALNO JE VRLO JAKA I ODSKAČE U SVOJOJ GENERACIJI, S DRUGE STRANE MJERKA STEPENICE, LOŠE SKAČE, SMIJEŠNO TRČI. POKUŠALA SAM JE UPISATI NA GIMNASTIKU NO ONA JE TAMO SAMO SJEDILA I PROMATRALA I BILA VIDNO NESRETNA. ONDA SMO JU UPISALI NA PLES, U PRVO VRIJEME JE BILA JAKO SRETNA ZBOG TOGA, NO VRLO BRZO SU NAM TETE REKLE KAKO VEĆI DIO PROSJEDI NA KLUPI I GLEDA DRUGU DJECU. JEL IMA TKO, KAKAV SAVJET? PRIČALA SAM SA DOKTORIMA I NJIHOVO MIŠLJENJE JE DA JU SAMO MORAMO PUSTITI VIŠE VAN, ALI KAKO KAD SVE TO IDE NA GURANJE????

Odgovori s citatom
jer već godinu dana filozofiramo oko toga kakav treba biti.
), jer moje dijete sve te vještine ima želju savladati ali joj baš ne ide. Nikada do sada nije htjela ići ni na kakvu aktivnost, ali evo sad već nekoliko mjeseci ide s uživanjem na karate. Ja ju nikada ni na šta nisam silila, ali bih ju poticala onda kada je sama pokazala interes, čak i po cijenu da ispadnem smiješna na igralištu pred dugim roditeljima (Kad sam se prvi puta prekobacivala na penjalici samo mi je u glavi bila misao hoće li mi guzica proći između te dvije prečke
).
Da li to da spominjem pedici?
, samo on ima alergijsku reakciju, pa to izgleda kao da ga je ubo stršljen a ne komarac.... a i ja se hvatam da sam u prvi tren više ljuta nego zabrinuta, jer mi dojadilo ponavljanje i upozoravanje. i on u većini slučajeva ne plače, samo se ustane, otrese i viče da ništa nije bilo. ako krene malo krvi dođe i traži da ga špricam octeniseptom. i tako iz dana u dan...