Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: tamno smede krvarenje

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tamno smede krvarenje

ne znam sto napraviti...
    ujutro sam se probudila i isla piskit i ucinilo mi se da sam na papiru vidle tamnosmedu mrlju.
    na poslu sam isto tak ujutro isla piskit i na gacicama je bila tamno smeda mrlja od nekih 2 cm (kao 5 kapi).

inace sam zadnju m imala 13.02. radila sam test 21.03. i bio je pozitivan. ginekolog me narucio za pregled 07.04.

danas cijelo jutro zovem ginekologa da pitam sto da radim, no ginekolog mi ne radi cetvrtkom i pekom

da napomenem, ne osjecam nikakve bolove ili grceve i nakon onih kapi ujutro nije vise bilo niceg!

sto mi je za ciniti?
    od muke sam dobila i proljev :/

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Odi nekom drugom giniću (ili nazovi). Vjerovatno ćeš dobiti utriće.
    ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i meni se isto desilo, na samom pocetku trudnoce... isto sam se zabrinula i pocela paniciti.. ali dok nema bolova, ili nemas bas krvarenje, nema mesta panici!
    Ja sam mislila da je od odnosa ili sl, medjutim samo od sebe je prestalo, i evo sad super! nema nista...
    pitala sam moju dr, kaze ona da je normalno da se u pocetku trudnoce javi braon iscedak ( sto je kod tebe, a i mene bio slucaj),.. u svakom slucaju opusti se, nije nista strasno, nemoj da se nerviras, a onda sledece nedelje vidi sa svojim dr...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Drejka prvotno napisa
    Odi nekom drugom giniću (ili nazovi). Vjerovatno ćeš dobiti utriće.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    potpisujem
    i miruj, što znači krevet-wc-krevet
    ne mora biti ništa strašno, al bolje da dr. provjeri

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam imala krvarenje baš negdje kad sam trebala dobiti mengu, ali je bilo samo jedan-dva dana i jako malo smeđe. To mi je odmah bilo čudno, napravila sam test...trudna...
    Sa nekih 11 tjedana mi se dva dana pojavilo nešto malo smeđeg iscjetka, ginekologica mi je rekla da je sve ok kad sam bila na pregledu i da je moguće da je neki hematomčić bio, pa da je od toga. Ali ti ipak pripazi, odi ginekologu i miruj, vjerojatno je ništa, ali svejedno pripazi

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

miruj! I kontaktiraj gin i dogovori pregled što prije makar kod drugog ginica. ima privatnih klinika gdje te prime drugi dan ako je frka.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne mogu ti reći ni dobro ni loše, ali ono što bi bilo poželjno je da odeš hitno u bolnicu ako ne možeš do ginekologa. Vjeruj mi, nemoj čekati. Ne mora značiti ništa loše ali nije dobro da odgađaš.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo da vam javim. bila sam na hitnoj pa su mi dali uputnicu za ginekologiju.
    ginic mi je napravil uzv, plod je 2mm, jos se ne vidi srceko jer je prerano.
    do mi dabrostone da pijem i rekao da mirujem. i da se 7.4. javim svom ginekologu kad me ovaj moj narucio i za pregled. i da bi mi se do onda trebalo videti srceko kak kuca.

i sad ja doma mirujem. nadam se da bu sve ok. ginic mi nije zvucal prevec uzbuden zbog toga, rekel je da nije nista strasno tak dugo dok krvarenje nije jarko crveno.

javljat cu vam novosti...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

suncanica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebicu od

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i ja sam imala isti problem na početku trudnoće. naime, kad sam trebala dobiti mengu pojavile su se samo spomenute smeđe mrlje. napravila sam test i bio je pozitivan. odmah nakon toga naručila sam se ginekologu koji mi je rekao da srce ploda još ne kuca i da su šanse da ostane 50-50. prvi puta u životu sam bila optimistična i rekla bit će sve ok. i stvarno do sada je sve ok.

vjerujem da će tako biti i s tobom.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jutro svima, hvala na vibricama.

situacija je sljedeca, ovo jutro je na wc papiru bila svjetlo crvena krv. nije bilo puno (ko kod menge, ali nije opet niti par kapi), zapravo nesto srednje.
    zvala sam ginekologa i reko je strogo mirovanje i nek nastavim piti dabroston.

pred pol sata sam isla piskit i onda nije bilo nikakve krvi....

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni su se te smeđe flekice javile isto na početku trudnoće i točno u vrijeme kad bi trebala dobit mengu da nisam bila trudna.
    odma se naručila u ginekologa, dobila dabrostone i strogo mirovanje.
    mirovala nisam jer mi je nešto govorilo: nema šanse da se s trudnoćom dogodi bilo što loše.
    dabrostone sam pila.
    te smeđe fleke su mi se pojavile samo jedan mjesec i nikad više.
    trudnoća prošla za poželit, ja radila sve osim mirovanja i naglih podizanja tereta s poda.

želim ti ugodnu trudnoću i vjerujem kako će sve bit ok

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo mene opet ...
    danas skoro pa nije bilo nicega, jedva zamjetan smedkast iscjedak.

ali me sad muci/zanima: da li je velicina od 2mm ok, s obzirom da mi je zadnja m bila 13.2.
    inace su mi ciklusi od 34-35 dana, a o je bila u razdoblju od 1.3.-6.3.
    sorite ak se ponavljam :?

ima ko slicna iskustva?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam isto u svim trudnoćama u vrijeme kad je menga trebala doći imala to malo smeđe ali trajalo je kratko i više se nije pojavljivalo.To nisam ni spominjala ginekologu niti sam mirovala jer sam smatrala to pod normalnim

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj suncanica prvotno napisa
    evo mene opet ...
    danas skoro pa nije bilo nicega, jedva zamjetan smedkast iscjedak.

ali me sad muci/zanima: da li je velicina od 2mm ok, s obzirom da mi je zadnja m bila 13.2.
    inace su mi ciklusi od 34-35 dana, a o je bila u razdoblju od 1.3.-6.3.
    sorite ak se ponavljam :?

ima ko slicna iskustva?
    to znaci da ti je 27.3. trudnoca bila "stara" od 5+0 do 5+5.
    Sa 6 nedelja plod je velik oko 4mm, tako da mi se tvoje mere cine skroz ok.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

stvarno!?

uopce ne kuzim kak se to racuna...
    ja sam po onom skolskom racunanju od zadnjeg dana m izracunala 43 dana znaci 6 tjedana. ali dobro, o je malo kasnila pa je to valjda to.

nadam se da cu izdrzati do 7.4. i da bu sve ok.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

suncanica, meni je na početku petog tjedna mrvica bila isto 2 mm
    prije 2 dana (6+5) -mrvica je velika 1 cm i srčeko kuca, ali imam i hematom na maternici
    mislim da ti je mjera ok
    inače ja sam krvarila skroz crveno i to porpilično, trajalo je 4 sata (to je bilo na početku tog 5. tjedna, dakle kao i ti)
    od tada nešto smeđe brljavi, ali kao što vidiš bebica dobro napreduje
    na strogom sam mirovanju i koristim utrogestane
    strogo mirovanje ti znači krevet-wc-krevet i drži se toga
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvicu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

računa se od prvog dana zadnje menstruacije, ali ti je ovulacija možda bila kasnija - ovisi o tvom ciklusu

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sunčanice, nećeš vjerovati. ali ja sam čitala o ženi kojoj se tek u sedmom tjednu vidjela bebica veličine 1 mm. Biti će sve ok. Javi nam kako je prošlo na sljedećem pregledu.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

sunncanica, ja sam ti izracunala prema tvojoj predpostavci kad je bila ovulacija, a ne prema poslednjoj menstruaciji.
    ako si sigurna da je tada bila O, onda nema sta, jednostavno je trudnoca malo mladja.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

sigurna sam, jer mi je muz isao na put pa smo se jelte prije neg je otisao i dok se vratil. a to su taman ta dva dana 1.3. i 6.3.
    a prije nismo bili dosta dugo ativni po pitanju cistokrvnog seksa

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne brini se, ja sam cijepala drva dok sam imala krvarenje i svašta sam još strašno radila, ali nije bilo posljedica. Nisam znala da sam trudna nego sam mislila da je menga. Ti za svaki slučaj miruj. Većinom je to sasvim bezopasno ali nikad ne znaš.
    Za veličinu se ne brini, u ranoj trudnoći je plod tako sitan da svakoj drugoj ženi koja odmah ode na ultrazvuk kažu da se ništa ne vidi, da se ne vidi srce... strpi se par tjedana dok sve sjedne na mjesto.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...

Drage moje ista stvar.zadnja m bila 23.02.punkcija 7.3.transfer 12.03.
    Betu sam vadila 24.03. i bila je 954.84 dva dana poslije 1500.Danas mi se pojavilo par kapi krvi neke nedefinisane boje,trajalo 5 minuta i stalo,ali me boli stomak,UZ tek 8.4. Sta da radim plizzzzzzzz

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Briši u bolnicu!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...

Cure krvarenje se nije poslije pojavljivalo,samo imam bolove preko ledja i osjecaj u stomaku kao pred pravu M zvala sam dr.koja se kod nas jedina bavi MPO i ona kaze da nije strasno i da mi je rano za UZ jedino u slucaju jakih bolova i veceg krvarenja da dodjem,pa cu vidjeti jos....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

migullyy možeš na hitnu za svaki slučaj ili nazovi tog ginekogloga di si naručena na uzv pa da ti kaže što da radiš
    u svakom slučaju, strogo mirovanje!
    btw, meni nakon onog jačeg krvarenja početkom 5.tjedna još uvijek ide smeđi iscjedak, a bebica je prije tjedan dana na uzv izgledala super i kucalo joj je srčeko
    znam da si u panici, pogotovo nakon svega što si prošla, al probaj se smiriti
    ja bih svakako posjetila doktora - bilo kojeg - bolnica, privatnik....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...

Ginger zvala sam dr.i rekla mi je da sacekam jos,a zvala sam i MB i oni su mi rekli isto,kazu sada se bas nista ne moze uciniti,ni ti se sta vidi, a do utorka cu da poludim

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj, mila moja, znam kako se osjećaš
    ja sam se stalno pitala pa zašto nakon svega što sam prošla da ostanem trudna - sad i ovo?!
    al mm mi je zabranio negativne misli i naredio da moramo biti samo pozitivni - to je najbolje što za bebicu možemo napraviti
    zato, draga moja, pozitivne misli u glavu, popij i jedan mali normabel ako se ne možeš smiriti, i strogo miruj!
    doslovce krevet-wc-krevet
    sjeti se samo da sam ja imala čak i jako crveno krvarenje pa je bebino srčeko poslije toga prokucalo

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne kužim što to oni ne mogu vidjeti sa ultrazvukom. Da li su ti uopće probali raditi ultrazvuk?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...

Cure moje divne ste,puno mi znaci vasa podrska,ja sam samo onda prije tri dana na papiru vidjela rozkasti trag i poslije nista vise,mene najvise brinu bolovi,kazu da su opasniji od krvarenja,bole me jajnici ali vise me boli stidna kost i nekako unutra neznam definisati,boli me i preko ledja,kao bolovi sto sam imala poslje punkcije,a imala sam strasnu punkciju i puno js.Mariborcani su rekli na UZ poslije 14 dana od bete a to je 8.4.zvala sam ih nakon ovog krvarenja i bolova i kazu nista se sada ne moze samo mirujte,tako i dr.sto kod nas radi MPO, kaze rano je za UZ,jos se nista ne vidi,a jos vas boli tako da od vaginalnog UZ i pregleda nema nista,valjda kad odem u utorak radice mi preko stomaka ,a sta ce sa njim moci vidjeti pojma nemam.Pozitivno mislim i ok sam psihicki koliko je to moguce,i samo molim Boga da mrvica ipak ostane kod mame,to je sve sto sada mogu.Ljubim vas

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše bebice

mirujte i samo mirujte, krevet -wc isplati se

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Cure kako ste, ima li kakvih vijesti? Navijam za to da bude sve ok. Samo bez panike. Znam, lako je reći, ali pokušajte. Pusa od mene i beboline.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

miglullyy, ja sam imala dosta jake bolove onaj tjedan kad samprokrvarila
    bili su kao menstrualni i trajali su skoro tjedan dana

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo da vam javim kakva je trenutna situacija kod mene.od proslog cetvrtka pa do nedjelje sam lezala u krevetu. pa sam u ponedjeljak otisla raditi i radila do srijede, i jucer i danas sam doma, ponovno u krevetu. jedino sam jucer isla malo prosetati.
    i dalje imam to smedkasto krvarenje, zapravo prije bih rekla iscjedak a ne krvarenje.
    ginekolog mi je rekao u ponedjaljak dok sam ga zvala, da tako dugo dok nije obilno da ne brinem.
    u ponedjeljak idem konacno na kontrolu. vec jedva cekam. nadam se da bude sve ok s bebacom.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

suncanica zašto si išla raditi?
    meni su rekli strogo mirovanje dok god imam bilo kakav iscjedak (u boji mislim, ne onaj normalni)
    to znači isključivo krevet, ništa drugo, na posao ni pomisliti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled u ponedjeljak, javi nam se obavezno!

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

samo polako i bez panike
    i da....zasto pobogu ides raditi??? ----krevet!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...

Cure sve je ok imamo dva andjela

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

~~~~~~~~~

da i ja malo zavibriram i napišem kakva su moja iskustva sa krvarenjem u trudnoći

nakon 15 mj dojenjaq I dobijem ja "mengu" i sva presretna jer sad možemo planirati slijedeće dijete i ciljati
    no menga je nekak smeđa, a bome i traje 2 tjedna, no meni se i dalje ne pali lampica
    i pojma nemam kaj mi je bilo da idem raditi test, a to je bilo kad je krvarenje debelo prestalo, i on je naravno bio pozitivan
    i tako se rodila moja Mirtić, prijeteći pobačaj 8)

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Migullyy, čestitam!!! :D :D

Sunčanica,
    tak je i meni nekak bilo, smeđi iscjedak, ja se prepala, doktor me isto isprepado, na UZV se nije niš vidlo (normalno, kad je bilo prerano da se išta vidi - to sad znam, a tada nisam, pa me i to prepalo...), reko mi da mirujem, da mi je žuto tijelo vjerojatno ostalo zarobljeno unutar ciste u jajniku pa nemre lučit dovoljno hormona, pila dabrostone, jedan dan prokrvarila svijetlom krvlju uz grčeve u donjem dijelu trbuha, usrala se živa, doktor veli - prijeteći pobačaj, i na kraju od svega straha hvala bogu niš - poslije ni kapi, bebica ok, jedino kaj su bile dvije, al se drugi plod nije razvio. Al to sa svim gore opisanim nema nikakve veze, jednostavno je bio puno manji i odmah nam je reko doktor da se drugi najvjerojatnije neće razvit. I još mi je reko da je vodio trudnoću u kojoj je žena pomalo krvarila cijelu trudnoću, a sve je završilo dobro i rodila je zdravu bebicu.

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

PS. Si bila na pregledu, kaj ima novog?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo me s pregleda.
    u trudnickoj knjizici pise:
    trudni smo 7+2
    veliki smo 12 mm
    srceko kuca!

reko je ginic i dalje da pijem dabrostone - do 12 tjedna, 2x1.
    reko je da mogu ici na posao i sve normalno, ali ne pretjerivati. kad osjetim da trebam odmor, neg se odmorim...
    ak bi eventualno iscjedak postao obilniji - javiti se.
    i dao mi je 3 uputnice (za mikrobioloski laboratorij, za vadenje krvi i za transfuzionu nest - misim da ce mi tamo vadit betu).
    kontrola za 4 tjedna i onda moram donijeti nalaze.

lakse mi je odmah!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

:D :D supač!!! čestitam!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

:D ajd supač, samo se ti odmaraj što više, bar prvih par mjeseci, eto i ja sam krvarila nekad više nekad manje, bila i malo u bolnici, ležala tjednima i tako sve do petog mj., sad je sve ok i čekam još dva mj. da bebač dođe na svijet

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Super!! Eto vidiš.

Na zavodu za transfuziju ćeš najvjerojatnije vadit krvnu grupu i Rh. Sretno dalje i sam polako

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala vam svima

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

super, bravo cure :D

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno