Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: pregled okica

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno pregled okica

Zanima me da li ste vodili svoje klince na pregled ociju? Ja to zelim i dobila sam uputnicu od pedice za Rebro ali oni su me jucer "otresli" jer N. ima tek 17mjes. i da je to prerano za pregled ociju :shock: ...bila sam ...

svugdje vani se bas izmedju 1-2 godine radi taj pregled zbog prevencije samo kod nas NE....a strah me je jer postoji mogucnost da bi mogla nasljediti od mene ili tate neki poremecaj...

je li zna tko gdje se moze obaviti kvalitetan pregled ociju kod klinaca???

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo isli bas na Rebro (u djecju ocnu) s njihovih 4 mjeseca i 16 mjeseci. Uredno se narucili telefonom i dosli s uputnicom.

Jest da su se derali i jest da je pregled uzasno neugodan, ali smo obavili. Bilo je tamo i puno druge djecice, tak da ne razumijem zasto su vas odbili?

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo danas sam dobila termin ali sam rekla da joj oko leti jer drugacije ne mozemo...koliko dugo ste cekali dok ste dosli na red?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislis tamo u cekaoni?

Prvi put tamo u predordinaciji (gdje su sestre), nazicali smo da ne moramo cekati vani u hodniku jer su stvarno bili mali (4 mjeseca), a drugi put nekih sat vremena u onom groznom dugackom hodniku u kojem je valjda bilo tisucu ljudi . Naravno da su se moji razletjeli na sve strane.

Ali, ne mora biti da je uvijek guzva.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

josip je bio sa 3 mj na pregledu ociju. on je nedonosce pa je to bio jedan od preventivnih pregleda kod njega. morat cemo opet na kontrolu. onda su mu kapali neke kapi u oko, gledali su valja dubinu oka, ili kako se to vec kaze. ja stalno mislim svoju stariju odves jer sam ja kratkovidna pa me strah da ce i ona to naslijedit :/ . ali ona ima vec 5,5 god pa pretpostavljam da ce god nje pregled izgledati kao kod velikih...?

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa
    Ali, ne mora biti da je uvijek guzva.
    o da, uvijek je gužva...
    mi smo redovno hodali na te preglede od 2. mj starosti jer je P nedonošće. sad moramo ponoviti pregled i već me jeza hvata - em što je sam pregled grozan za njega (a još ga i moram držati pritisnutog za krevet pa mi je to dodatni stres), em što prenatrpana čekaonica nije za odrasle, a pogotovo ne za malu djecu i necijepljenu nedonošćad.
    fuj, fuj!
    a čeka se uz svo kapanje očiju oko 45-60 min.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

iskreno da vam velim ja bi odmah odustala i ja isto imam od malena fobije od rebra.
    A preporučila bi vam Sv. Duh.
    Moj mali je bio na pregledu i svi su bili preljubazni od sestri do doktorice

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili prošli tjedan u Vinogradskoj jer je logoped posumnjala da mala 1,9 god pomalo gleda u križ. Brzo smo došli na red (8-12h rade) i najpriej se nakapa okeca da se rašire zjenice i ond atreba čekati 20 min za pregled koji traje par min. Nije bilo ništa, sve pet.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mi smo bili na rebru ja zadovoljna najbolje ti je doci poslje 10 jer nije vise takva guzva i gotova si za sat -dva ovisi jel kapate ili ne
    mi i inace sve obavljamo na rebru i ja sam jako zadovoljna ko i svugdje ti je ovisi na koga naletis i kakoav im je dan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •