Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: ljubitelji H&Ma - gdje oblačite dečke više od 128 cm

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ljubitelji H&Ma - gdje oblačite dečke više od 128 cm

mi polako izlazimo iz broja 128, prelazimo na odjel od 134 na više. Zadnja dva puta kako sam bila u H&Mu, stvari te veličine za dečke mi se nikako ne sviđaju. Hlače su OK, ali majice - ništa nisam mogla izabrati, nikakav izbor boja, motivi katastrofa (iako nas kosturi ne smetaju)

Uopće ne znam u kojem drugom dućanu bi kupovala. Na kraju sam kupila dvije majice 128 i premale su.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

To se meni isto dogodilo i s mojoj curom, ona je sad 134 velicina i na tom odjelu je bila roba vise za tinederke a ne za djevojcicu. Ceznutljivo sam gledala na odjel gdje smo do sada kupovali, tamo bi odradila kupovinu u roku keks a ovdje sam jedva jedvice jednu majcu izabrala.
    Ne znam da li c&A ima te velicine a da je ipak djecja moda a ne vec tinederska? Ili Zara?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupila sam hlače u zagrebačkoj Zari - na prvi pogled su OK, i cijena isto, ali su H&M bolje (traper je puno mekši). Nemam pojma kaj ću. Skroz sam se navikla na HM

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da, za cure od 134 je slična situacija :/
    jučer sam nabasala na mtč-ov dućan u importane galeriji, novootvoren, ima dosta dobar izbor majica i za cure i za dečke.

svakako preporučam i gap nažalost, u prepredalekoj francuskoj, engleskoj ili još dalje...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

S.Oliver meni ima stvano najfinije krpice za starije klince do broja 14( kao moj N stariji ), neki dan sam nećaku kupila hlače i košulju, a imali su i lijepe majice. Dobro mi je što imaju i broj 9 i 11 hlača jer su razlike kod drugih jako velike...
    Benetton isto ima lijepe majice, onak klasične polo, samo što su kod njih razmaci u brojevima jako veliki....
    I mi polako izlazimo iz 128, rukavi majica su na knap hlače su još ok :/
    Mi u HM rijetko idemo, mada su mi stvari super, ali već mi se dogodilo da za N ne nađem ništa, samo za bebača, a on već ima svega na tone...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, ali cijena HMa je dosta niža od Bennetona (koji i nije neke kvalitete) i S'Olivera (čija kvaliteta i dizajn su OK).

Sada sam se sjetila da sam u TL znala nači povoljnih i relativno OK esprit majica.

MTČ robu sam prestala gledati zbog lošeg iskustva s bodićima kada su bili bebe. Možda bi trebala malo pronjuškati

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Istina, benetton trenirke su sve lošije, nije ni do koljena HM-u, ali nešto mormo nositi :/
    S. Oliver imam dva u kvartu, pa često naletim na snižene stvari, majice budu oko 70 kuna, što je sasvim prihvatljivo, a stvarno su dobri i dizajnom i matrijali.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slažem se.

Samo kaj se meni neda hodati po dućanima. 2-3 puta godišnje odem do Graza i obučem djecu. Baš ak nečega nema, to poslije nadokupim u Zagrebu.

I sada sam se izgubila bez tog HMa. Morati ću mijenjati navike.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A gdje ima za kupiti S.Oliver za djecu u Zgb? I koji je nivo cijena?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj medo prvotno napisa
    A gdje ima za kupiti S.Oliver za djecu u Zgb? I koji je nivo cijena?
    njihov dućan je na Kvatriću, na početku Maksimirske.

Ali njihove stvari drže i neki drugi dućani (ne znam koji)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

medo imaš u ŠC Prečko, S.Oliver robu za djecu i odrasle i u CC1.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sir Oliver imaš i na Jarunskom placu, na 1. katu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

možda da probate u Okaidu u CC1

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pridružujem se nezadovoljnicima koji su iz H&M-a izašli "kratkih rukava"! Bolje rečeno, ni zgodnih kratkih rukava nisam našla! Od broja 134 nadalje većina stvari više, nažalost, nije po mom ukusu! A naročito mi nisu sjele one mrtvačke glave! Ne moram vam ni reći da sam bila jako žalosna... Prek na odjeljku do 128 prekrasnih stvarčica, a s ove strane sve nekak' jadno i žalosno... Na silu sam uzela nekoliko stvari, ali... jadno, jadno...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pridružujem se nezadovoljnicima koji su iz H&M-a izašli "kratkih rukava"! Bolje rečeno, ni zgodnih kratkih rukava nisam našla! Od broja 134 nadalje većina stvari više, nažalost, nije po mom ukusu! A naročito mi nisu sjele one mrtvačke glave! Ne moram vam ni reći da sam bila jako žalosna... Prek na odjeljku do 128 prekrasnih stvarčica, a s ove strane sve nekak' jadno i žalosno... Na silu sam uzela nekoliko stvari, ali... jadno, jadno...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala na info, bila u Sir Oliveru, imaju lijepe stvarcice ali ipak je to u konacnici skuplje i to puno skuplje od HM. Okaido je ok ali mali izbor stvari. Do sad smo prakticirali kupiti za curu i decka odjednom za cijelu sezonu.
    Koja je logika HM da su velicinu 134 (sto je dob djeteta od 7 godina, istina malo viseg od prosjeka) stavili u istu grupu tj. isti stil kao i velicinu npr. 160 cm kad se radi stvarno o tinederima? Vidim da sve ove druge firme koje prizvode djecju odjecu imaju isti stil sve do velicine npr. 160.
    Nisam nasla rjesenje za kupovinu odjednom na jednom mjestu i u istom stilu. Vjerojatno cu morati pomalo kupovati kad na nesto naletim.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čuj medo - moj ima 6 godina i 128 mu je na knap. Baš ako je veći model, može ući.

H&M hleče veličine veće od 134 su OK, iako se nama modeli malo široki, ali majice su stvarno grozne. Iako kada sam gledala na webu, dalo bi ih se izabrati, ali ih u dućanu niasam našla.

I meni je SOliver preskup. Morati ćemo se snalaziti. Meni je isto u HMu prednost to što u jedan dana (i tako 2-3) puta godišnje obućem djecu i onda sam mirna. A cijena i kvaliteta su mi odlične.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve sto je 134 i 140 u H&M je po ivarovom ukusu, neki dan se nakupovao majica i kosulja na mrtvacke glave, sismise i kosti
    okaidi isto ima super majica, ovih o brizi o okolisu, ostale su ono nosive, ali ne da mu se svidjaju

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I F. voli kosture, ali mene izluđuju boje. Nema ničega crvenog, plavog zelenog, ono neke vesele boje. Sve su sive, crne, smeđe, bež.

bila sam opet u subotu u HMu i izbor je bio dosta bolji, tako da zaključujem da treba ići češće pa ču valjda nešto i pronaći.

Mi smo još između ta dva broj, odnosno kolekcije, pa sam nekako sva zbrkana kada kupujem. Moram se malo naviknuti

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    majica i kosulja na mrtvacke glave, sismise i kosti
    ne znam kako ce moj decko reagirati na majcu na kosture i mrtvacke glave. Nije jos u tom filmu. Njemu je idal autic na majci, a moze i neko drugo prevozno sredstvo.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

medo, tvoj decko je 4 godine mladji od mog

sto ne znaci da ce za 4 godine i on voljeti sismise i kosti.
    sva sreca na razlicitostima :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nije 4 godine nego 3, ali ipak si dobro pohvatala obzirom da nisam stavila u potpis godiste svoje mladuncadi

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi već dugo nosimo kosture. Od gaća i remena do kišobrana

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi idemo sutra u Graz, nadam se da ću naći nešto za svog uskoro osmogodišnjaka. Imate kakve preporuke, vjerojatno ćemo ići tamo do onog shopping centra? Trebamo par majca i nekoliko trenirka ( za doma ).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili prošlu subotu - bilo je svega. Mi iz navike kupujemo u West centru

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ići ćemo i mi u West :D Ajde super da je bilo svega, nadam se da je nešto i za nas ostalo

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa
    Ići ćemo i mi u West :D Ajde super da je bilo svega, nadam se da je nešto i za nas ostalo
    he, he. Ostalo je. Mi nismo niš kupovali u HMu. Nevjerojatno, ali istinito

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •