-
Istina je sve o dr. D. Mi smo imali također ružno iskustvo sa njom. Mi smo tražili epiduralnu za porod, no dr. D. je rekla da se to plaća i da nije besplatno, a mi smo u čudu gledali jer je bilo rečeno da svaka žena ima pravo tražiti tu epiduralnu, pa smo mislili ako već možemo dobiti, zašto ne, unatoč nekim posljedicama koje može epiduralna izazvati. Te je mi je rekla da rađam svoje dijete i da moram za to nešto pretrpjeti, i to hladnim tonom, a koliko znam dr. D. nema djece i znači da nezna što su porođajni bolovi i mislim da nema nikakvo pravo govoriti da žena mora trpjeti. Na kraju je bilo rečeno od njezine strane da je prekasno za epiduralnu i tako je porod prošao i bez epiduralne, ali nažalost je trajao 24 h, na kraju se isplatilo zbog našeg anđela. Također u skupinu dr. D. spada i dr. Mendaš, koji me je pregledao životinjski, da sam osjetila užasnu bol koju ne želim da itko osjeti, a da inače nemam nikakvih problema kod ginekoloških pregleda, ali njegov pregled nije bio dostojan ni životinje, a kamoli mene , kao rodilje. On me na kraju i porodio i to tako da me je "razrezao" isto kao životinju, ali na kraju sve sam to zaboravila kad sam ugledala svog anđela. Svojom pričom ne želim nikoga plašiti, nek jednostavno potaknuti sve muževe, majke, sestre, sve, da budu uz svoje rodilje tijekom poroda, da se glasno izbore za ono što rodilja želi i budu velika podrška tijekom poroda i da se bore
na svakave načine protiv takvih nehumanih doktora. Sve riječi hvale za ostalo osoblje, a posebno gđi. Eriki, koja je stvarno anđeo na zemlji.
Naravno moram i spomenuti svog muža, koji mi je bio najveća podrška u svemu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma