Ajme meni!!!
Dobro je gore netko već rekao : nekim ljudima treba zabraniti da rade sa živim bićima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sjećam se kad sam svaka 3 dana išla u bolnicu na CTG i pregled plodne vode, pa tako jedan dan dan naletjela na dr. D. Taj put mi je bilo drago što sam čekala satima i imala vremena posložiti se. Naime, gledala sam cure koje su izlazile s pregleda, mahom sve sa suzama u očima :? ...pa povezah to sa pričom koju sam čula već prije o grubosti te dr. i koliko su pregledi kod nje bolni... Inače se ne usudim tako nešto, no otišla sam kod sestre i rekla joj da me ne zove na pregled, da ju molim da nazove dr.J. da d0ože dolje da ću ga čekati i još tri sata ako treba!! I došao on zbunjen, al me pregledal, popričali smo o stolčiću, dao mi svoju podsjetnicu i dogovorili se za dalje..sve tako spontano, kad sam dolazila u bolnicu, uopće nisam planirala tražiti njega! A s njim se stvarno moglo i razovarati i dogovarati, i osjećaš da te sluša i poštuje, a da ne velim kako kod njega pregled gotovo da ni ne osjetiš!
a jako me čudi ono što si rekla o flašici i dojenju. Tri dana smo proveli tamo, sve sestre su nas podržavale u prodojavanju, jedna samo da me bičom nije tjerala da malishu držim na cici dok ne naučimo tehniku...malo je bilo problema na početku, nije išlo, bebach plakao jer je bio gladan, sestra me došle upitati da li dopuštam da mu da malo mlijeka na flašicu

To me stvarno čudi, sjećam se da su meni bile jaaaaako za dojenje orijentirane sestre! I onaj staari pedijatar, ko dedica izgleda...