-
Jao jao...
ja nisam trudna, ali želim ubrzo imati djecu. Iako sam u Sarajevu planiram roditi u VŽ, ali sada kada čujem ovakve priče :/
Nafilat ću ja muža protiv određenih doktora, pa neka me brani po cijenu razvoda!
I ta dr. koja viče dok ulazi na vrata bi me itekako čula.... mislim da bih joj rekla da ako misli da je jedina koja zna vikati neka mi još nešto kaže, a kada bi mi rekla moj tekst bi bio na tv-u ovako prikazan.... piiiib, pib, piiiiiiiiib.... jer kada popizdim ne da nemam fin jezik, nego imam pravu bosansku jezičinu koja vrijeđa ne gledajući šta ću izvući i uvrijediti... mislim da bih joj se sjetila sve rodbine...
nažalost takva sam... a tako bih rado da mogu argumentirati svoje stavove na civiliziran način, ali neeee
Ma mislim da me ne bi samo ona čula, nego svi odreda - možda bi me i izbacili iz bolnice :D
Znate šta ne bi bilo loše... uvaliti mužu kameru u ruke i neka snima divne doktore, a onda fino i poduzeti nešto po takvom postupanju, jer mislim dok ne dignemo glas takvo ponašanje i pregledanje "kao krave"
i izlaženje suznih očiju će biti .... i neće prestati....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma