Zanima me kad ste prvi put išli na pregled kod zubara?
I da mi preporučite nekog dobrog zubara za klince.
Zanima me kad ste prvi put išli na pregled kod zubara?
I da mi preporučite nekog dobrog zubara za klince.
mi smo bile s nekih 20 mjeseci. pokazivala je zube svima čak i zubarki, ali kad je terebalo detaljno pogledati u usta, nije dala.
malo se vozila na stolcu sa mnom, dobila trakicu za kosu i vraćamo se negdje na ljeto....![]()
s 2.5 godine
od dobrih dječjih znam za valdent (kod zarazne) i bival (kod ribnjaka)
Jel zna neko bliže prema dubravi kakvog dobrog zubara.
sa cca dvije godine je M bio kod zubara a dosta dugo koristimo pastu(tek prije cca 6mj ju je počeo doživljavati i koristiti)
Ja sam vodila mog sina kod zubara kada je imao19 meseci.Zubarka nije mogla da mu lepo vidi zube jel je prevriskao kada je ona upalila onu njenu lampu.
Filip bio prije nekoliko mjeseci, valjda s 2,5 god. kod moje i MMove zubarke. Samo mu je pregledala zube, nis drugo, cisto da se navikava na ideju odlaska zubaru. Zube pere od prvih zuba, pastu ima već dugo, ne sjećam se, možda od prve godine. Stavim mu samo malo jer je većinom pojede.
pasta smije onda kad ju znaju ispljunutiAva M prvotno napisa
Sva trojca su išla zubaru po prvi puta sa nekih 2 godine.
Što se paste tiče, svaki je drugačije doživljavao što se mora sa njom raditi. Karlo je jako rano shvatio da se to mora pljunuti, a Domiju je bila jako fina (i još uvijek je) tako da je po skrivečki znao liznuti iz tube i ne pljunuti kada je trebalo![]()
Tin će u četvrtak imati 2 godine i ne dozvoljava da mu ja perem zube (tata može, ja ne), dobije mrvicu paste jer vidi sve nas da imamo, ali ne uspijem ga dobiti da pljune baš svaki put.
Hej cure... i mi planiramo na naš prvi pregled pa me zanima da li netko možda zna nekog dobrog zubara u Rijeci... naravno dječjeg![]()
...
Mi smo prvi put bili kod zubara sa godinu ipo dana,da se malo upoznaju!
Već je bio dva puta bio je odličan!
Moje mišljenje je da treba šta prije da se upoznaju i da to dožive kao lijepo iskustvo i igru!
izbjegavajte Fajdićku na Brajdi, ako još uvijek radiSunseeker prvotno napisa
A jel' im vi perete zube ili ih oni 'peru' sami?
Mojima mi peremo, neki put s vise, neki put s manje uspjeha. Moram ih uvijek s necim zapricati, tako da dovoljno otvore usta da uspijem proci s cetkicom.
Mi smo bili s nekih 18 mjeseci, teta zubarica nije niti gledala zube, jer je svjesna da to u pocetku ne bi niti islo. Zato su se oni super zabavili na stolcu gooooore - doooooooolje :D.
ja mu na početku malo protrljam, ali on želi sam. onda i ja krenem prati svoje, a on gleda i pleše sa rukom po ustima. a kad ispirem pastu, onda vrišti od smijeha! pastu ne traži, ali mu obavezno moram smočiti četkicu.lola_34 prvotno napisa
Mene isto zanima preporuka zubara dječjeg u Rijeci +pitanje u vezi četkice:
gdje ste kupili četkicu za zube za vaše slatkiše?
Naime, mi smo imali one tri četkice iz DM-a koje se po malo uvode i ova zadnja, prava, da tako kažem već je toliko požmarena jer Toni dosta voli trljat po ustima i grickat tu četkicu. Sad se pitam da li opet kupit taj paketić od 3 kom pa nekom pokloniti prve dvije četkice ili....
Koju pastu za zube dajete vašim mališanima? Ima neke ekološke od Urtekram (danski proizvođač), al ne znam puno o tome...any suggestion![]()
imaš u dm-u za velike dečke četkice, mi smo sad te uzeli. od 1 do 7 godine. imaju neke fora svemirske šare po sebi, ali isto se žvaču, a niš od četkanja![]()
![]()
Vidiš, to uopće nisam snimila...a zubar? a pasta? ajde Thalia, ti si "super žena" vidim po avataru , informirana itd...
Mi smo bili vise puta skupa kod mog zubara,super covjek.
A bas kad je ona isla imala je 22 mjeseca.
No bas nije suradivala,jer ima traume od djecjeg doktora zbog cijepljenja.Pa se boji svih doktora i cekaonica.
Dobila je od njega cetkicu. Imamo ih vise,pa ih ona bira ovisno o raspolozenju.
Zube joj perem ja. A ona nakon toga smije sama.
Pastu sam pokusala jednom stavit,kad je naucila ispljunut vodu za ispiranje usta. Ali okus joj se nikako nije svidio,pa je pocela plakat,nije znala sto je sad to.
Probat cemo opet za koji tjedan.
a pastu kažu da ne treba još, sve dok ne znaju ispljunuti, da ne bi udahnuli. to sam ti super pročitala na Rodi pa se toga držim. ionako S. stalno samo žvače tu četkicuPrihonja prvotno napisa
, ovo je već treća u dva mjeseca. od paste ne bi bilo neke pretjerane koristi.
a što se tiče zubara, ajde pričekaj 5. mjesec ako može pa ću nazvat svoju i odemo skupa s dečkima, blizu nam je, na Krimeji. i radi s djecom. i sa mnomi nježna je jako i fora pa mislim da će biti ok.
Domy, idemo kod jedne privatne doktorice u Mikulicima. I mi svi smo kod nje, tak da sad i klinci idu kod nje.
Ako hoces, poslat cu ti br. telefona na pp.
Ja svojima stavljam Elmex djecju pastu za zube iz DM-a, ali mikrokolicine, jer vide da i sebi stavljamo, pa naravno moramo i njima.
Sve vise ih moram zapricavati dok im 'perem' zube, jer nakon sto uspijem ugurati cetkicu u usta, gospoda zagrizu i ni mrdac.
Prvi puta bili smo kod zubara sa 22 mjeseca, baš me je začudilo što je htjela bez problema otvoriti usta.
Naravno da smo se prije malo vozili na stolici i gledali ribice u akvariju.
Baš me zanima me kako će to izgledati drugi puta?
Mislila sam da ćemo u ovo doba već ići, ali me sram sa ovih 6 komada![]()
Inače, našla sam u ljekarni chicco četkicu, košta samo 17 kn i ok je, mislim da je ne žulja, ne djeluje mi grubo![]()